Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
man niekas nepasako ,kad 30sav neštumas😃DDD
juste pažiurek ir pasilinksmink😀
blondynaka, reikes paziureti?
mamukai ziurejau ten😀
malonu JURGITA kad prisijungei prie musu😀
ziuriu si video ir linksminuos http://www.youtube.com/watch?v=_eEWGNtGJG8&feature=player_embedded
http://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/liepoms-zydint-2011-liepos-mamos-pilvuku-foto
ne,o tu astripaprika? beto koks tavo vardas?😀
taip noriu 😀
mamukai tai fainei, kur cia ziurejei?😀
juste nori išgirst tiesa???ka veikiu???
28 savaites ir trys dienos
Dekui 😀 Ziurinejau dbr TD nuotraukas pilvuku mamyciu..tai taip nusprendziau kad mano nei mazas nei didelis,vidutinis .
blondynaka, ka veiki?
mamukai kiek laiko tavo pilvukui?
koks grazus pilvukas
Na stai toks musu pilvuzas 😃 katik padariau fotosesija...
aš ir jau cia 😃
O kiek Jovita truko tavo gimdymas?Nuo pat saremiu pradzios skaiciuojant iki kol jau zirniuka turejai ant ranku ? 😀 Idomu 😀
Na matai mano medziagu apykaita yra ne leta , o ir valgau normaliai ne kaip uz du ,ir vandenu kiekis yra pas mane normalus nera pertekliaus ..todel tas svoris toks dar kolkas .Na as tikiuos priaugt per nestuma ne daugiau kaip 13-15 kg ..o ir pagal mano KMI normalu tiek priaugt.O kaip bus .. taip bus.. 😀 Na del maudyniu tai vyras pades man ,nes mano mama uzsienyje toli toli .. 😀 Arba uosviene pasikviesiu ..bet manau uzteks ir vyro pagalbos 😉
Lb dekinga mamai,nes is po gimdymo buvau ziauriai suvargus,buvo temp dudele sukilus,vos paejau,tai jeigu ne mama tai vajezus kaip butu buve sunku...
gerai kad padejo pirmom dienom mama tau
Pas mane taip pat pilvukas buvo i sonus issiputes ir visi sake kad oj tikriausiai mazas bus berniukas,bet gime dickis 4.315😉 tai nedaug priaugai tu😉 as tai kaip dejau 27kg😃 bet as ant galo ziauriai istinus visa buvau,tai dingo pilvukas,praejo sutinimai ir tie kg dingo😉 aisku dar ne visi bet nieko tokio😉 del bambutes tai nebijok,nesunku ja priziureti😉 o del maudyniu tai as irgi kol isidrasinau maudyt pati😃 gerai kad mama buvo tai ji ir maude pirmus kartus o as viska stebejau😉
Jovita taip mergytes laukiames ,o viskas gerai pas mus spardomes kaip reikalas mums 28/3 savaites eina ..pilvukas nera labai isokes,labiau i sonus pasiputusi esu 😃 bet siaip priaugau ne daug per nestuma 8 kg dar .. kolkas sake gine viskas ciki ..bus matyt kaip toliau gal i pabaiga neissipusiu tikiuosi 😀 Oi man taiva baisu su ta bambyte bus manau ir su pirmuoju maudymu 😀
As ir tokiu oru kaip nekenciu ... Nei maziaus i lauka negali isvest , o namuose vienai paciai sedeti visa kiaura diena kaip atsibosta ;/
pas musu vel lyjs,.. bjauru istikruju nelaukia neiseisi , tik namuose sedeti, 😀))
Oo tai oras pas jus koks baisus ... Nors pas mus siandien irgi wisa diena pralijo ir vejas nemazas buvo, ant vakaro tik saulute islindo 😉 Bet rytoj silta uztat pranesa 😀
aciu, kad pas musu labai lyja ir vejas stiprus ,ir neveikia tv viasat...o norvegiskai nelabai suprantu 😀
Skanaus 😀 As tai ziuriu televizoriu biski prigulus 😀
na ka veikinejiam ? tai ledus valgau ir arbatyte geriu citrinu😀)))