Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Nu jo dar anksti biski del lyties kaip tiek savaiciu tera 😀 Manajam tai geguzes 8 jau bus 3menesiukai, kaip greit laikas eina kaip pagalvoji tai sakes 😀 Bambyte tai mums biskiuka buvo papuliavus, tai gydytoja israse tokio spirituko , patepiau ir labai greitai graziai sugijo 😀 Kaip tavo pilvelis ? 😀 Jeigu gerai atsimenu is kazkokio forumo kad mazyles laukiates ? 😀
Nu 10 savaiteliu lyties tikrai nepamatys ,kad ir kaip guletu...Jovita kiek tavajam laiko?Kaip su bambyte sekesi ka darei kokia prieziura buvo?Po kiek laiko susitvarke ji ? 😀
Aisku 😀
10 savaiteliu eina i pabaiga😀
Tai gal ir issipildys noras 😀 Bet svarbiausia kad sveikas lelius butu 😀 Kiek laiko tau jau ?😀
ne, gulejo ant sono , ir nezinau kas bus...😀))) kaip sakiau noriu berniuko daugiau
Zinai gal jau ka turesi ?😀
mano dideja, po biskuti , 😀 aij atsiprasau nemazyle,o mazylis😀))))
Mano mazylis 😀 Gerai auga, kiekviena diena jau vis mandresnis 😉 Ir jau kaip sypsomes graziai 😉) Kaip tavo pilvelis?😀
kaip mazyle auga tau?😀))))
Mazyciai mazyciai 😀) Nieko, savo nebijosi nei paimti nei ka padaryti 😀
as tetos bijojau pajiimti leli, ir seses . atrodo tokie mazi 😀)))
😃 mano tai kaip nebuvo labai mazas, tai man nebuvo baisu 😃 bet kaip nuvaziavau pas dedes waikiuka aplankyti, tai toks miniatiurinis buvo, tai neemiau pirma diena, baisu buvo 😃
nu taip.. as irgi bijosiu, pirmom dienoms pajiimti savo leliuka, nes jie tokie maziukai, atrodo kad suluz per puse😃
Mokesi ir su bambyte 😀 As isvis pamenu bijojau pirma nakti viena pasilikti, nes atrodo nieko nemokesiu, bet viska mokejau, matyt iskarta atsiranda mamos instiktas 😀 Mum biskiuka bambyte buvo uzpuliavus, tai israse spirituko, tai labai greit sugijo graziai 😀
taip, as apie leliukus suprantu, tik su bambyte bus bedu, bes tikrai nemokesiu priziureti..
Aa 😀 tai praktika atlieki pries savo stebukliuka 😉)
cia norvegijoj, buvo du ,viena isvezia i airija, aruno pussesere. tai palyko tik mergytew man priziureti, o lina yra isvarusi toli uz Oslo azkur ten😀
Juste, o koki vaika tu priziuri ?😀
uj kaip negerai..
nezinau susirgo kažkas virškinimo traktui
labas, o kas atsitiko katinuj?
sveikut atsiprašau ,kad neatsisveikinau vakar turejom su vyru nakti vežt mamos katina pas veterinara:/
labas jovita, kaip nereikia vaika priziureti rytais, tai nueinu miegoti 5 nakties miegoti😀
Prisijunksiu ir as prie jusu😉 visada kol migdau maziuka nakti prisijungiu cia ir skaitineju,bet tikriausiai visos mamytes miega tokiu laiku😉
labanaktiiukas lekiu miegoti, ryt i darba reikes eiti😀
aš nežinau šiaip vaikas kalbes ir lietuviškai ir čekiškai ir slovakiškai..gi mano gimines visi lietuviai...
tik tas dalykas, jam kitu mergu nereikia, yra istykimas labai net man.. kaip cia tu nepamirsai lietuviu kalbos? as tai jau buciau pamirusi ta lietuviu kalba
Aš prahoje gyvenu ...Mes esam oficialiai jau 4metai t.y.santuokoj..o siaip neiškesčiau ,kad maniškis taip pasakytu nemano nervams butu ...tikrai ne mano...pasiusciau as ji toliau...
matai pamaciau sujuom ateiti, todel vaikelio norejom, 1 metai ir 3 menesiai . ein jau 4 menesis. is sirdies esu labai laiminga kad sujuo draugauju... bet nervina kad kaisoja kartais tas zodis neas tevo vaikas.... tai tu nelietuvij irgi esi? kiek kartu jus esat kartu?