Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Pasakyk kaip rasti tave, pakviesiu 😀
Zinoma turiu 😀
Tai aisku 😀 As tai isvis beveik neturiu baltu rubeliu, nu pora sliaustuku, apatiniu baltinuku 😀 Manajam labai tinka melyna spalva ryskiai, tai melynu rubeliu daug turim 😃 Beja turi gal tu FB ? 😀 Per ten patogiau bendrauti 😀
Oi internetu tikrai geras pasirinkimas yra 😀 va uzsisakiau Next firmos sliauztukus trejus spalvotus,fainus ..kazkaip man tie balti jau pabode .. jug vaikas yra tuolabiau bus mergyte noris spalvotai rengti 😀
Jo jo kainos sakau yra nesveikos ... As pagrinde wiska perku is akropolio vaiku miesto parduotuves 😀 Dabar buvo uzveze nauju kolekciju, tai labai faini rubeliai 😀 O mergaitem tai iswis buvo labai grazus 😀 Bet aisku jau ir kainos nemazos... Isvis internetu pilna galima pigiai ir graziu uzsisakyti 😀
Na as vezimeli jau esu nusiziurejusi te lieka nuvaziuoti ir nusipirkt. Nu o is uzsienio rubeliu yra daug spalvingesniu fainesniu negu ciaLt net ..o ir medziagos geros ir kainos normalios ne taip kaipLT .Cia Lt rubeliai pagrinde balti..paprasti,jeigu nori ka grazesnio nupirkti tai tuoj ziurekk kaina uzmesta labai didele.. Va mes pirkom pries du menesius pirmus sliauztinukus akrei nepamenu kokioje parduotuveje .. kainave 100lt nusipirkom uz 50lt nes akcija buvo.. nu tai siaubas tokios kainos.
Bet zinok kad ir neilgai bet tas laikas labai skausmingai ir letai ejo 😉 Kaip fainiai, bus panelhyte pasipuosus uzsienietiskais rubeliais 😃 Kaip musu tetuks grysta is uk tai irgi parveza visokiausiu rubeliu 😀 Nes cia LT tai ir kainos kosmines , nepalyginsi su ten 😀 As prisimenu kiek vargau kol vezimeli issirinkau, ir dabar noreciau naujo 😃
Jovita nu bet vistiek neilgai ..labai faina 😉 O va kita penktadieni laukiu 5 deziu siuntos is Airijos 😃 mama viska supirkusi nuo rubeliu iki pampersu .Tai truks tik vezima ir lovyte nusipirkt.. vaziuosim geguzes men gale i kauna tai susipirksim ko truks.. 😀
suprantis pas mane jis didelis yra ...nespeju pati augt pagal mažyli...dešinej pusej pilvo yra kažkoks nezinau kaip lietuviškai vadinas ale vieta kur paprasčiausiai turi temtis ,o ji nespeja pagal vaika...
Jo greitai 😀 Bet man prasidejo tokie lengvi saremiukai wakare jau, bet tik ryte nuvaziavau i gimdymo namus 😀 Jau susipirkot kraiteli maziukei ?😀
Kaip gali netureti vietos?😀
mamukai tam ir yra esme ,kad maniškis nebeturi vietos pilviuke:///
Blondynaka normalaus dydzio 😀 Ir visai nepergyvenk jeigu pergyevni del dydzio pilvo.Kiek reike vietos tiek pasidaro mazylis .Jovita ooo taigreitai 6 -7 valandos ,greit 😀
Mamuk,mane i.gimdykla isveze puse 9 ryte ir 15.40 turejau savo maziuka😉) o del maudyniu tai aisku kad su vyro pagalba viskas iseis,pas mane kaip nebuvo tuo metu vyro tai man sunkiau buvo😉 o jusu pilvuku foto kokios fainos!😉
nepasakyciau
maziukas gi..
koks grazus, 😀ir nemazas
ziurek
ziurek
taip😀 kada imesi savo foto pilvuko?😀
valanda sen valanda ten 😃
tiek pat kiek pas mane😀
22:38
blondynaka, kiek pas tave valandu yra?😀
nebus nesijaudink😀buk optimiste
yra jau, nenoreciau kaip jums blogai yra,....
jis jau yra ...patikek ner nieko sunkaus ko negaletum istvert...
ij uj, baisu pagalvoti koks bus mano nestumas
as mane dab viena koja sutino ir ka mastai achilo sausgysles sudege
kaip fainei jums istikruju, nezinau koks bus man pilvukas😀