Mylimojo niekas neatstos... Nei draugai, nei tėvai... niekas NIEKAS... Ir man išaušo ta diena,kai teko išsiskirti su savo vyru.. Išsiskirti ne dėl to kad nebeborėjom būt kartu,o todėl kad Lietuvoje nebeįmanoma gyventi... Kažkai per 5 buvimo kartu metus nebuvom išsiskyre ilgam laikui.. Ir dabar labai sunku, kai jo nėra šale...
nea ernesta man nei sirdutes nei rurutes neskauda 😀 o tau pasirodo niezti abi 😀
draugu turiu bet jie toli, na bet as tau nepradesiu pasakoti kuriekike ir kode ju turiu, norejau ir cia parasiau, noresiu jiems pasiguosiu 😀
oooooo tu manes ir nepaklausiai ar as egoiste ar ne.. taip as tokia, ir kiekvienas mes toks...
Tai ernesta daug ka pasako apie zmogu, jei jis neturi artimu draugu pasiguosti, o ne cia forumuose, visos Lietuvos mamyciu uzuojautos prasyti, cia nepatinka rasyk i uzsienio forumus matysi kaip ten tave paguos😀
laurike, na nesek pasakaiciu ad neverksleni.. o be to tu neverksleni jei neverksleni, o as verkslenu.. na tai kas o tau sirdute kiba del to skauda kas as cia verkslenu...
yolanda dziaugiuosi uz tave kad tau siandien viska gerai, o va man siandienl liudna... zinau kad reikia paaukoti... todel ir sunku 😉
ne ernesta,turiu tik 1mylimaji,kad ir kas gyvenime nutinka neverkslenu uj uj uj...
oooooo tu manes ir nepaklausiai as as egoiste as ne.. taip as tokia, ir kiekvienas mes toks...
ernesta - vaikuti gyvenk sia diena, nes rytojaus galbut nebus?, kazkaip visos isgyvena isiskyrimus, bet cia istisai neverkslena, norint geresnio gyvenimo reikia kazka paukoti, tai naturalu, as dziaugiuosi kiekviena diena ir esu laiminga😀
laura na jei turi simtus mylimuju tai gal ir neatstos... bet kai mylejau ir myliu tik viena, todel man jo atstoti niekas ir negali... na taip as viena is tu tukstanciu, o ka jei man liudna sirdy negaliu kazkam pasiguosti.. 😀 kokie jus visgi lietuviai esam ne uzuojautos, tolerancijos ir apskritai nu Lietuvis yra Lietuvis.. 😃
ernesta,uzuojautos praso tik egoistai..niekada nenoreciau ir nepakesciau uzuojautos.nemires tavo mylimasi,o tik isvaziaves.
ernesta,o tu nemanai,kad ta tavo temele nei i tvora,nei i mieta?tukstanciai seimu taip gyvena..juk pati nori,kad butu geriau,tai kam verksleni?as sakyciau vaiko niekas neatstos,o mylimuju dar simta gali turet.
na galir prasau uzuojautos, gal man db t reikia, nzn.... taip verkslenu, nes man sunku...😀 taip truksta uztad cia reiskiuosi...
beje yolanda, kodel sakai is karto.. juk ten isvykus, vien todel kad emigravai verslo nepadovanos, i banko saskaita pinigu neperves.. ten taip pat dirbti visiems reikia... ir nekalbek kad versla turit ir t.t// niekada nezinai kas gali buti rytoj.. pinigeliai nera amzini, o ir verslas nera amzinas.. nemanau kad turite toki versla , per kuri nieko neveikiant pinigeliai byra... kiek vienam pasitaiko klaidu... o is siaip juk nzn ar visa gyvenima su vyru gyvensi,,, niekada nesijausk kad viskas tau gerai.. nes bet kada gali apsisukti.. gal tu kadanors parasysi kaip tau sunku ar kazka panasaus. o mes apie kurias u blogai mini tau pasakysim ta pati ka ir tu mumsdb sakai...
paskaitinejau jusu komentarus,paverkslenimus...ernesta,o kas neleidzia vaziuot kartu? o tas tavo pasakymas "paglostete sirdele" tik uzuojautos prasymas.
O tau vis demesio trukstaernesta-savanyte...
O tau vis demesio trukstaernesta-savanyte...
oj yolanda yolaanda. moteris su metais o taip kalbi.. man labai idomu kiek laiko ta bizni turite? gal susikurete ji udami 21 metu? o ar ta bizni gavai istekejusi? ir gatavai paruosta? as nesigiriu bizni nebizni turim ar neturim... statom ar nestatom nama... tu kaip visada ne vietoj ir nelaiku.... is taves uzuojautos nulis.... 😃 gal budami tavo metu susikursim ir mes.. mums dar toli iki tavo amziaus 😀
Tai ernesta ir ne lauk uzuojautos-viskas pas jus gerai,o norite dar geriau ir is karto,ka gi pasaulis atviras.Mes turime savo bizni,niekas netrukdo ir jums kazka sugalvoti,na o jei nematote galimybiu cia tai kas kaltas?Su aukstuoju ar be jei zmogui lemta skristi-jis nesliaus.Mes ir uzsienyje dirbome sau.Stai taip ir metai cia ne prie ko.Pergyvenk sau toliau.
aciu tau mergaite6.. na mes manau issiskyreme iki lapkricio pradzios... tad ne savaitei ir ne dviem.. gal sunku todel kad pati pradzia... reikia apsiprasti.. na kaip nors istverim 😀 moterys gi esam 😀 tikiu ir vyrui ne ka lengviau cia LT mus palikti... bet isvaziavo del musu, kad seima turetu "viska"... aciu mamytes uz palaikyma tikrai sirdele paglostot 😀 🌷
sveika ernesta.tikrai tave suprantu labai gerai.o ta yolanda i visus forumus varo,kisa savo trigrasi.ir man rase visokiu nesamoniu.esu biskuti ant jos pasipiktinusi.
mes ir uzsieny gyvename ir tikrai buna,kad vyrui reikia isvykti i lietuva.ir buna ta savaite tokia sunki be jo.tad tikrai zinau,kaip nelengva.stiprybes😀neliudek
tiesa pasakius lietuvoje negyvenom skurdziai, turim nusipirke savo butuka, turime masina.. maistui uztenka. bet leliukas auga poreikiai dydeja.. norisi kad jam nieko netruktu.. siuo metu lietuvoje aukstuosius baige zmones neturi darbo... o ten svetur nereikia niekam diplomu ... jie ziuri kaip tu dirbi. o ne i tai kaip tu atrodai 😉 liudna bet ka padarysi 😀 aciu ievuka uz palaikyma 😀 🌷
Tikrai sunku. o juk norisi kaska geresnio gyvenime turet ar pasiekt o dar ir apie leliukus reik galvot, lietuvoje daug ko neprigalvosi... Aisku gaila kad jaunos seimos turi begti svetur laimes ieskoti arba kaip tavo atveju tetis turi palikti savo brangiausius kad tik jiems nieko netruktu. Skaudu bet taip yra.
ievukas , tai va kad lietuveles kad ir kaip gaila.. bet kad cia sunku jaunimui,,
Mums ir panasiai buvo.zinau kad tai sunkU. po musu vaikelio gimimo praejus dviems savaitemis teko islydeti teveli. praejus dar trims menesiukams ir mes iskekiavome pas tetuka. ir tikrai esame laimimgesni nei kai buvom lietuvoje. esu laiminga kad priemem toki sprendima
yolanda tu kaip visada su savo tuo varymu... taip priemem toki sprendima, tiesiog nemaniau kad bus taip sunku issiskirti.. Tu pati nei namo nieko neturetum jei uzsienyje padirbejus. Tu tai kaip visada moteriske su partiotiskumu.. juokas net ima.. Tau jau apie 40 o mums siek tiek daugiau nei dvidesim.. kokiu galimybiu ar perspektyvu matai jauniems zmonesm lietuvoj? gal gariunuose pardavyneti rubus.. ai zodziu be zodziu..
Sveikos,kodel taip liudnai kalbat?
Isvyko,tai ne issiskyret,patys priemet sprendima,reikejo daugiau pinigu-naturalu reikia kazka aukoti,kad kazka gautum.Ir nereikia varyt ant tos Lietuvos-zinote kur gyvenate.Mes visi kartu,tuo labai dziaugemes ir nama statomes-viskas puikiai.Galimybiu yra visur,tik ne visi juas mato.Kiekvienam savo😀Sekmes jums jusu isbandymuose.
Sveikos,kodel taip liudnai kalbat?
Isvyko,tai ne issiskyret,patys priemet sprendima,reikejo daugiau pinigu-naturalu reikia kazka aukoti,kad kazka gautum.Ir nereikia varyt ant tos Lietuvos-zinote kur gyvenate.Mes visi kartu,tuo labai dziaugemes ir nama statomes-viskas puikiai.Galimybiu yra visur,tik ne visi juas mato.Kiekvienam savo😀Sekmes jums jusu isbandymuose.
gaila ,kad tolokai ,visai nieko būtų kibinai 😃
skanus skanus gavosi labai 😀 net keista 😃 gal dar kas paragaut noretu :0 atdaru duru diena 😀 pas mane snd 😃