Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

liuks liuks 08. Dec 2025, 09:02

Tai va neatsinešiau,o pardes dar nedirba🙂

Daiurchy Daiurchy 08. Dec 2025, 08:21

As kaip visada su vyru keliausi😉 mineralinio gerk gal pramus 😉

liuks liuks 08. Dec 2025, 08:04

Tai tada labai ankstyva kaip per išeiginę😀Ačiū negerėja,bet ir baisiai neblogėja,tai dar padirbsiu kažkaip norisi šį bei tą pasidaryt,nes ryt poryt mokinį turėsiu🙂

Daiurchy Daiurchy 08. Dec 2025, 06:38

Labas rytas,man rytoj nauja darbo savaite prasides 😉 siandien dar namie😀 po piet pas kirpeja ,plauku procedurai. Sveikatytes tau !

liuks liuks 08. Dec 2025, 05:00

Labas rytas,su nauja darbo savaite!Aš prastokai jaučiuosi vakar ant nakties kebabą suvalgiau,tai skrandis stovi ir miegot neina normaliai,tai jau ruošiuosi į darbą anksčiau pradėsiu,anksčiau baigsiu😉

Daiurchy Daiurchy 07. Dec 2025, 16:04

Sveikute,kiek daug nuveikia😉 mes vakar truputi vazinejomes i bases miltonken paskui po namus 😉 si ryt ilgai miegojome.sriubyte verdu ir eisiu ilsetis prie tv toks orelis …

liuks liuks 07. Dec 2025, 09:21

Labas rytas,vėlyva šiandien aš su savo kavyte😀Vakar mašiną buvom atidavę į garažą tvarkyt,bet teko pasiimt ir kito ieškot,nes pirmajam žmonės į darbą neišėjo ir išvis be jokio supratimo ir atsakomybės ir pats šeimininkas,jei nebūtume užklausę kada galėsim pasiimt vakare,tai būtų nieko net nepasakęs,jog nesutvarkys šį savaitgalį būtų kiek bėdų pridirbęs mums.Šiaip geras šeštadienis maniškis eglę iš B&Q parnešė ant pečių kaip senais laikais,vaikai papuošė😀Buvom Brettone centre pasivaikščiot,o paskui tiesiog šiaip ilsėjomės😉Šiandien jau lėksim į pardes ir visur kur reikia mašina jau pas mus😉

liuks liuks 06. Dec 2025, 07:31

Labas rytas,Diena prasideda einu kavytės gert😉

Daiurchy Daiurchy 05. Dec 2025, 16:07

As jau namie,iseigines prasideda 😀

liuks liuks 05. Dec 2025, 08:06

Labas rytas,Ir tave!

Daiurchy Daiurchy 05. Dec 2025, 07:07

Labas rytas,su penktadieniu!

liuks liuks 04. Dec 2025, 11:22

Aš jau baigiu apsidirbt darbus,tai nežinau gal reik anksčiau darbą baigt ir lėkt pieš nagus iki pardžių🤔

Daiurchy Daiurchy 04. Dec 2025, 08:18

Tikiuosi bus gera 😀

liuks liuks 04. Dec 2025, 08:00

Ačiū ir tau geros dienos😉

Daiurchy Daiurchy 04. Dec 2025, 06:49

Labas rytas,as vakar anksti atsiguliau siandien jau i darba ,geros dienos’

liuks liuks 04. Dec 2025, 05:58

Labas rytas,aš vakar taip greit susisukau,kad dar spėjau greitą,bet efektyvią treniruotę pasidaryt,patalynę pasikeist ir šiaip namie pasikuist😉Šiandien po darbo lėksiu nagus darytis ir dar noriu į Tkmaxx užsukt,bet pirma reik atidirbt🙂

Daiurchy Daiurchy 03. Dec 2025, 15:14

As sune isbegau pasivaikscioti ,oras geras net susilau kol parejau ,koja tik truputi pritryne nes sumaciau kitus batus isbandyti…

liuks liuks 03. Dec 2025, 14:44

Aš jau baiginėju darbuotis ir lėksiu pasižvalgyt😉

Daiurchy Daiurchy 03. Dec 2025, 13:09

Saunuole 😀 as mieste bet jau eisiu namo ,nupirko visko ka buvau sugalvojusi 😉

liuks liuks 03. Dec 2025, 11:34

Pamiršau pasigirti šį rytą pasisvėriau ir sveriu lygiai 60kg sunkiai,bet pavyko pasiekti tikiuos pavyks ir išlaikyt😊

liuks liuks 03. Dec 2025, 10:00

Ir šiaip nėr kada visi savaitgaliai mūsų iki Kalėdų suplanuoti🙂Darbo dienom irgi reikalų yra,o norisi dar ir pasiilsėti kažkada😉

Daiurchy Daiurchy 03. Dec 2025, 08:55

Geras tas isankstinis ruosimasis ,dovanu pirkimas ,paskui buna kazkas baisaus…

liuks liuks 03. Dec 2025, 08:30

Aš visada šitaip nepalieku paskutinei minutei nepatinka stumdytis ir negaut,tai ko nori😉Man greit dovanos susiperka šūdukų niekam nepirkinėju,nes negaliu pakęst pati gaut ir poto mest lauk,tai ir kitiem neperku🤭Šeimoj šiemet sutarėm Kalėdų seniui laiškų nerašyt,tai visos dovanos bus staigmenos😀Man ir smagu pirmą kartą su šeima atskris iš Olandijos,o tai visada mes važiuodavom,skrisdavom😀Mano siuntinys Krikšto dukrai jau 2savaitės kaip LT😉

Daiurchy Daiurchy 03. Dec 2025, 08:17

Labas rytas,kokia tu greita! Smagu del brolio ! Mes dovanomis keisimes su uosviais ,vyro broliu ir sese ,siemet nusprendeme traukti burtus kas kam pirks 😉 as apsimetau ir i miesta trauksiu sio to dar truksta ,siuntinukuo i Lt kita savaite isvaziuoja , tai dar turiu laiko 😉

liuks liuks 03. Dec 2025, 05:56

Labas rytas,vakar vistik knygą pasirinkau,tai taip gerai atjungė nuo reikalų😀Mano brolis su šeima atskrenda Kalėdom keletai dienų,tai važiuosim su traukiniu į Londoną teko pasitart,susiplanuot,bilietus susipirkt dar Evai dėl savanoriavimo laiškas atėjo reikėjo pildyt,tai galva išsunkta visiškai buvo🙂Šiandien po darbo su savo reikalais lėksiu turiu appointmentą ir susižiūrėjau ko trūksta iki pilnos laimės,kad dovanas suruošt Kalėdom,nes sekmadienį jau žadam eglę pasipuošt,tai ir dovanas bus galima pradėt dėt😀

liuks liuks 02. Dec 2025, 18:50

Aš pabėgiojau,pavalgiau ir mausiu į dušą,o tada bus matyt ar prieš tv drybsot ar knygą paskaityt😉

Daiurchy Daiurchy 02. Dec 2025, 18:27

As seimynos laukiu,o ryt planuoju i miesta traukti 😉

liuks liuks 02. Dec 2025, 15:50

Aš cepelinų niekada neverdu vyras visada tuo užsiima už pagalbinę tada būnu virtuvėj😃Pas mane ir visokių reikalų išlindo,bet internetinių,tai lygtais viską susitvarkiau😉

Daiurchy Daiurchy 02. Dec 2025, 08:07

Daug planu siandien turiu ,drauge zadejo ateiti i svecius tai tik kugeli spesiu padaryti,o su cepelinais viena nesirystu daryti nes sunku su bulviu isspaudimu ,kai bus kas namie tada 😉

liuks liuks 02. Dec 2025, 07:05

Aš tai cepelinų užsimanyčiau kas čia yra kugelį iškept😃

1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 1198