Tai tada labai ankstyva kaip per išeiginę😀Ačiū
negerėja,bet ir baisiai neblogėja,tai dar padirbsiu kažkaip
norisi šį bei tą pasidaryt,nes ryt poryt mokinį turėsiu🙂
Labas rytas,su nauja darbo savaite!Aš prastokai jaučiuosi
vakar ant nakties kebabą suvalgiau,tai skrandis stovi ir
miegot neina normaliai,tai jau ruošiuosi į darbą anksčiau
pradėsiu,anksčiau baigsiu😉
Sveikute,kiek daug nuveikia😉 mes vakar truputi
vazinejomes i bases miltonken paskui po namus 😉 si ryt
ilgai miegojome.sriubyte verdu ir eisiu ilsetis prie tv toks
orelis …
Labas rytas,vėlyva šiandien aš su savo kavyte😀Vakar
mašiną buvom atidavę į garažą tvarkyt,bet teko pasiimt ir
kito ieškot,nes pirmajam žmonės į darbą neišėjo ir išvis be
jokio supratimo ir atsakomybės ir pats šeimininkas,jei
nebūtume užklausę kada galėsim pasiimt vakare,tai būtų nieko
net nepasakęs,jog nesutvarkys šį savaitgalį būtų kiek bėdų
pridirbęs mums.Šiaip geras šeštadienis maniškis eglę iš B&Q
parnešė ant pečių kaip senais laikais,vaikai papuošė😀Buvom
Brettone centre pasivaikščiot,o paskui tiesiog šiaip
ilsėjomės😉Šiandien jau lėksim į pardes ir visur kur reikia
mašina jau pas mus😉
Labas rytas,aš vakar taip greit susisukau,kad dar spėjau
greitą,bet efektyvią treniruotę pasidaryt,patalynę pasikeist
ir šiaip namie pasikuist😉Šiandien po darbo lėksiu nagus
darytis ir dar noriu į Tkmaxx užsukt,bet pirma reik
atidirbt🙂
Aš visada šitaip nepalieku paskutinei minutei nepatinka
stumdytis ir negaut,tai ko nori😉Man greit dovanos susiperka
šūdukų niekam nepirkinėju,nes negaliu pakęst pati gaut ir
poto mest lauk,tai ir kitiem neperku🤭Šeimoj šiemet sutarėm
Kalėdų seniui laiškų nerašyt,tai visos dovanos bus
staigmenos😀Man ir smagu pirmą kartą su šeima atskris iš
Olandijos,o tai visada mes važiuodavom,skrisdavom😀Mano
siuntinys Krikšto dukrai jau 2savaitės kaip LT😉
Labas rytas,kokia tu greita! Smagu del brolio ! Mes
dovanomis keisimes su uosviais ,vyro broliu ir sese ,siemet
nusprendeme traukti burtus kas kam pirks 😉 as apsimetau ir i
miesta trauksiu sio to dar truksta ,siuntinukuo i Lt kita
savaite isvaziuoja , tai dar turiu laiko 😉
Labas rytas,vakar vistik knygą pasirinkau,tai taip gerai
atjungė nuo reikalų😀Mano brolis su šeima atskrenda Kalėdom
keletai dienų,tai važiuosim su traukiniu į Londoną teko
pasitart,susiplanuot,bilietus susipirkt dar Evai dėl
savanoriavimo laiškas atėjo reikėjo pildyt,tai galva
išsunkta visiškai buvo🙂Šiandien po darbo su savo reikalais
lėksiu turiu appointmentą ir susižiūrėjau ko trūksta iki
pilnos laimės,kad dovanas suruošt Kalėdom,nes sekmadienį jau
žadam eglę pasipuošt,tai ir dovanas bus galima pradėt
dėt😀
Aš cepelinų niekada neverdu vyras visada tuo užsiima už
pagalbinę tada būnu virtuvėj😃Pas mane ir visokių reikalų
išlindo,bet internetinių,tai lygtais viską susitvarkiau😉
Daug planu siandien turiu ,drauge zadejo ateiti i svecius
tai tik kugeli spesiu padaryti,o su cepelinais viena
nesirystu daryti nes sunku su bulviu isspaudimu ,kai bus kas
namie tada 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Tai va neatsinešiau,o pardes dar nedirba🙂
As kaip visada su vyru keliausi😉 mineralinio gerk gal pramus 😉
Tai tada labai ankstyva kaip per išeiginę😀Ačiū negerėja,bet ir baisiai neblogėja,tai dar padirbsiu kažkaip norisi šį bei tą pasidaryt,nes ryt poryt mokinį turėsiu🙂
Labas rytas,man rytoj nauja darbo savaite prasides 😉 siandien dar namie😀 po piet pas kirpeja ,plauku procedurai. Sveikatytes tau !
Labas rytas,su nauja darbo savaite!Aš prastokai jaučiuosi vakar ant nakties kebabą suvalgiau,tai skrandis stovi ir miegot neina normaliai,tai jau ruošiuosi į darbą anksčiau pradėsiu,anksčiau baigsiu😉
Sveikute,kiek daug nuveikia😉 mes vakar truputi vazinejomes i bases miltonken paskui po namus 😉 si ryt ilgai miegojome.sriubyte verdu ir eisiu ilsetis prie tv toks orelis …
Labas rytas,vėlyva šiandien aš su savo kavyte😀Vakar mašiną buvom atidavę į garažą tvarkyt,bet teko pasiimt ir kito ieškot,nes pirmajam žmonės į darbą neišėjo ir išvis be jokio supratimo ir atsakomybės ir pats šeimininkas,jei nebūtume užklausę kada galėsim pasiimt vakare,tai būtų nieko net nepasakęs,jog nesutvarkys šį savaitgalį būtų kiek bėdų pridirbęs mums.Šiaip geras šeštadienis maniškis eglę iš B&Q parnešė ant pečių kaip senais laikais,vaikai papuošė😀Buvom Brettone centre pasivaikščiot,o paskui tiesiog šiaip ilsėjomės😉Šiandien jau lėksim į pardes ir visur kur reikia mašina jau pas mus😉
Labas rytas,Diena prasideda einu kavytės gert😉
As jau namie,iseigines prasideda 😀
Labas rytas,Ir tave!
Labas rytas,su penktadieniu!
Aš jau baigiu apsidirbt darbus,tai nežinau gal reik anksčiau darbą baigt ir lėkt pieš nagus iki pardžių🤔
Tikiuosi bus gera 😀
Ačiū ir tau geros dienos😉
Labas rytas,as vakar anksti atsiguliau siandien jau i darba ,geros dienos’
Labas rytas,aš vakar taip greit susisukau,kad dar spėjau greitą,bet efektyvią treniruotę pasidaryt,patalynę pasikeist ir šiaip namie pasikuist😉Šiandien po darbo lėksiu nagus darytis ir dar noriu į Tkmaxx užsukt,bet pirma reik atidirbt🙂
As sune isbegau pasivaikscioti ,oras geras net susilau kol parejau ,koja tik truputi pritryne nes sumaciau kitus batus isbandyti…
Aš jau baiginėju darbuotis ir lėksiu pasižvalgyt😉
Saunuole 😀 as mieste bet jau eisiu namo ,nupirko visko ka buvau sugalvojusi 😉
Pamiršau pasigirti šį rytą pasisvėriau ir sveriu lygiai 60kg sunkiai,bet pavyko pasiekti tikiuos pavyks ir išlaikyt😊
Ir šiaip nėr kada visi savaitgaliai mūsų iki Kalėdų suplanuoti🙂Darbo dienom irgi reikalų yra,o norisi dar ir pasiilsėti kažkada😉
Geras tas isankstinis ruosimasis ,dovanu pirkimas ,paskui buna kazkas baisaus…
Aš visada šitaip nepalieku paskutinei minutei nepatinka stumdytis ir negaut,tai ko nori😉Man greit dovanos susiperka šūdukų niekam nepirkinėju,nes negaliu pakęst pati gaut ir poto mest lauk,tai ir kitiem neperku🤭Šeimoj šiemet sutarėm Kalėdų seniui laiškų nerašyt,tai visos dovanos bus staigmenos😀Man ir smagu pirmą kartą su šeima atskris iš Olandijos,o tai visada mes važiuodavom,skrisdavom😀Mano siuntinys Krikšto dukrai jau 2savaitės kaip LT😉
Labas rytas,kokia tu greita! Smagu del brolio ! Mes dovanomis keisimes su uosviais ,vyro broliu ir sese ,siemet nusprendeme traukti burtus kas kam pirks 😉 as apsimetau ir i miesta trauksiu sio to dar truksta ,siuntinukuo i Lt kita savaite isvaziuoja , tai dar turiu laiko 😉
Labas rytas,vakar vistik knygą pasirinkau,tai taip gerai atjungė nuo reikalų😀Mano brolis su šeima atskrenda Kalėdom keletai dienų,tai važiuosim su traukiniu į Londoną teko pasitart,susiplanuot,bilietus susipirkt dar Evai dėl savanoriavimo laiškas atėjo reikėjo pildyt,tai galva išsunkta visiškai buvo🙂Šiandien po darbo su savo reikalais lėksiu turiu appointmentą ir susižiūrėjau ko trūksta iki pilnos laimės,kad dovanas suruošt Kalėdom,nes sekmadienį jau žadam eglę pasipuošt,tai ir dovanas bus galima pradėt dėt😀
Aš pabėgiojau,pavalgiau ir mausiu į dušą,o tada bus matyt ar prieš tv drybsot ar knygą paskaityt😉
As seimynos laukiu,o ryt planuoju i miesta traukti 😉
Aš cepelinų niekada neverdu vyras visada tuo užsiima už pagalbinę tada būnu virtuvėj😃Pas mane ir visokių reikalų išlindo,bet internetinių,tai lygtais viską susitvarkiau😉
Daug planu siandien turiu ,drauge zadejo ateiti i svecius tai tik kugeli spesiu padaryti,o su cepelinais viena nesirystu daryti nes sunku su bulviu isspaudimu ,kai bus kas namie tada 😉
Aš tai cepelinų užsimanyčiau kas čia yra kugelį iškept😃