Labas rytas,o aš kaip tik gerai pailsėjau🙂Grįštu į rutiną
po truputį šiandien vyras jau į darbą išėjo ryt,poryt vaikai
į mokyklas grįš ir vėl karaliausiu namie😀
Labas rytas,aš jau antrą dieną darbuojuos😉Labai
džiaugiuosi,nes neišeisiu iš ritmo visiškai,o ir pajudėt
reik po silkių ir mišrainių😀Vakar nagus tvarkyt ėjau po
darbo,o šiandien arba ryt reiks apsipirkt važiuot Naujiems
metams ir šiaip maistas jau baigiasi🤭
Labas rytas,Ir tave su praėjusiom šventėm!Svečiais
užsiėmus visas dienas,tai tik dabar laiko radau laisvesnio į
Londoną su traukiniu lekiam,o ryt jau išleisiu
svečius,susitvarkysiu ir eisiu ilsėtis😀
Labas rytas,jau su kavyte budinuos😉Šeštadienį taip
neplanuotai praleidom po apsipirkimo važiavom po Cambridge
pasivaikščiot su draugų šeima,o poto į svečius važiavom pas
mano bendradarbę,tai ilgokai pasisėdėjom🙂Vakar beveik visą
dieną poilsiavau,nors buvom išvažiavę iš namų,bet
trumpam,tai nesiskaito😀Po darbuko į kirpyklą lėksiu,tai
paskui tik poilsiui laiko liks😀
Labas rytas, as vakar nagucius susitvarkiau paskui su
Lietuva papliurpem ir anksti atsigulem. Keliuosi ir varysim
i baseina nes vakar taip ir nenuvaziavom,grazaus
sestadienio!
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As jau su kavyte vel ,kazkokia keista diena…
Labas rytas,ačiū ir tau skanios kavos😉
Labas rytas,as siandien nuo 3 pusi gaudau, matyt ismiegojau 😉 skanios kavytes! Vakar rasiau bet ziuriu neisikelia…
Labas rytas,o aš kaip tik gerai pailsėjau🙂Grįštu į rutiną po truputį šiandien vyras jau į darbą išėjo ryt,poryt vaikai į mokyklas grįš ir vėl karaliausiu namie😀
Labas rytas,taip tingiu keltis…
Labas rytas,budinames ir einam gerti kavos! Grazaus sestadienio!
Laba diena,Ir tave!
Labas rytas,su Naujais Metais!
Labas rytas,kaip gerai tos iseigines😀 niekur nereikia skubeti 😉
Labas rytas,aš jau antrą dieną darbuojuos😉Labai džiaugiuosi,nes neišeisiu iš ritmo visiškai,o ir pajudėt reik po silkių ir mišrainių😀Vakar nagus tvarkyt ėjau po darbo,o šiandien arba ryt reiks apsipirkt važiuot Naujiems metams ir šiaip maistas jau baigiasi🤭
Labas rytas,budinames😉 as iki pat 8 miegojau😀 ir kau sedziu kitpyklojo su kauke 😉
Labas rytas,Ir tave su praėjusiom šventėm!Svečiais užsiėmus visas dienas,tai tik dabar laiko radau laisvesnio į Londoną su traukiniu lekiam,o ryt jau išleisiu svečius,susitvarkysiu ir eisiu ilsėtis😀
Labas rytas,su Sv.Kaledom! Siltu ir jaukiu svenciu!
Labas rytas,budinames!
Saunu,mes ryt puse dienos atidirbam ir viskas 😉
Man ir lėkte lekia noris iki Kalėdų viską kas svarbu pasidaryt,o tada bim bam bus pinigai už dyką plius dar nemokami pietūs nebus kada dirbt😀
Man laikas gerai ,su kavyte sedziu 😉
Labas rytas,o aš pilna jėgų ir nuotaika superinė😉Vyras,vaikai namie poilsis prasideda man reik tik gražiai būt😀
Labas rytas,budinames😉 as jau tingiu keltis …
Aš jau viskas lekiu pas kirpėją😉
As baigiu kavyte isgerti ,diena su vejeliu eina 😉
Man užteko viskam laiko,tai užskaitau savaitgalį ilgesnio nereiktų😉
Labas rytas,as ir jau gyva😉savaitgalis kaip visada greit prabejo….
Labas rytas,jau su kavyte budinuos😉Šeštadienį taip neplanuotai praleidom po apsipirkimo važiavom po Cambridge pasivaikščiot su draugų šeima,o poto į svečius važiavom pas mano bendradarbę,tai ilgokai pasisėdėjom🙂Vakar beveik visą dieną poilsiavau,nors buvom išvažiavę iš namų,bet trumpam,tai nesiskaito😀Po darbuko į kirpyklą lėksiu,tai paskui tik poilsiui laiko liks😀
Labas rytas,budinames 😉
Mes eglute nusipirkom,bet teko daug kur apsukti,visur isparduotos… tai pas kazkoki ukininka vyras vaziavo ir nupirko 😀
Labas rytas,mes dar tik dabar su kavyte😉Planuojam ką reikia padaryti iki švenčių😊
Labas rytas, as vakar nagucius susitvarkiau paskui su Lietuva papliurpem ir anksti atsigulem. Keliuosi ir varysim i baseina nes vakar taip ir nenuvaziavom,grazaus sestadienio!
Aš buvau numigt,tai dabar su kavyte prieš tv😉Vyras žada važiuot steikų važiuot pirkt ir iškept vakarienei,tai bus visiškai easy diena😀
Svajok,ne tu viena namo nori 😉 man ir gerai laikas eina ,kiek cia beliko ir namo ,noriu i baseina po darbo nulekt 😉