Labas rytas,su nauja darbo savaite!Kiek dar kainuoja
tokia procedūra?Mes vakar taip gerai susiplanavom tai aš
namus susitvarkiau,vyras pietus padarė,o paskui filmus
žiūrėjom,bet į darbą vistiek tyngiu šiandien eit😀
Labas rytas as ir jau nubudusi i baseina ruosiuosi 😉
ziuresim pas mane niekada plauku nebuvo daug o dabar gal po
cheminio jie tokie nutupeja tai kirpeja pasiule kas 3 sav
atlikti ta procedura ,valanda seseti po gauptu su ozonu.
Sako gerai plaukams. Anksciau as esu ja turejusi bet
nepamenu ar jautesi tas pagerejimas ,ziuresim😉
Labas rytas,aš šiandien jau gyva😀Mes vakar po pardes nuo
širdies lakstėme šio bei to sau,namams,krikšto dukrai
lauktuves supirkom dabar reik tik supakuot ir išsiųst😊Paskui
pavalgyt užsukom į "Kaimą" ir serialą peržiūrėjom🙂Žmonių
labai daug visur,tai jaučiu kitais savaitgaliais tik
daugės,bet man jau nieko nereiks😀Papasakok paskui kaip ta
procedūra ar padeda😉
Ai čia mūsų elektros tiekėjas sumastęs,jei nori gali
dalyvaut tam tikrą dieną tam tikru laiku reik sunaudot
elektros mažiau,nei įprastai ir gauni kelis centus,tai va už
tai juokiuos,kad taupau😀Mes visada tokius darbus darbo
dienom daromės,kad savaitgalį kuo daugiau ilsėtis😉
Labas rytas,visada ir visur taip būna,kai skubi😀Aš vakar
po darbo namo kuistis,pabėgiot ir į lovą,tai serialą tokį
visai nieko pradėjau žiūrėt,bet nulūžau reiks šiandien
atsisukt😉
As jau namie,prisivaiksciojau 😀 metalane viskas
pertvarkyta ,kitaip isdeliota 20% nuolaidu yra bet as nieko
gero nemaciau tik apatimiu nusipirkau ir tiek 😉
Labas rytas,aš su kavyte bandau budintis😉Mūsų planai lyg
ir nepasikeitė reik tik draugam parašyt ar atvažiuos vakar
pamiršau😊Vaẓ̌iuosim apsipirkt,gal kur nors pasikavint ir
tada namo svečių laukt,bbq kept😉
Tai tiek pat kaip Sainsbury😉Mačiau Morisone vėl
penktadieniais visai ẓ̌uviai 20% nuolaida,o šeštadienį
steakams🙂Gerai tie nuolaidų appsai nereik po pardes lakstyt
ir namie viską sėdint matai😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Aš sutikau iki 18h pasilikt,tai jau niekur neskubu😀
Laikas neina man …
Ai tai dar normaliai visai🙂Aš jau išsijudinau ir visai neblogai einasi😉
Labas rytas,ir tave! 35 £ as vakar normaliu laiku atsiguliau bet siandien suzadintuvu nubudau ,tingi netingi reiks i darba eit…
Labas rytas,su nauja darbo savaite!Kiek dar kainuoja tokia procedūra?Mes vakar taip gerai susiplanavom tai aš namus susitvarkiau,vyras pietus padarė,o paskui filmus žiūrėjom,bet į darbą vistiek tyngiu šiandien eit😀
Labas rytas as ir jau nubudusi i baseina ruosiuosi 😉 ziuresim pas mane niekada plauku nebuvo daug o dabar gal po cheminio jie tokie nutupeja tai kirpeja pasiule kas 3 sav atlikti ta procedura ,valanda seseti po gauptu su ozonu. Sako gerai plaukams. Anksciau as esu ja turejusi bet nepamenu ar jautesi tas pagerejimas ,ziuresim😉
Labas rytas,aš šiandien jau gyva😀Mes vakar po pardes nuo širdies lakstėme šio bei to sau,namams,krikšto dukrai lauktuves supirkom dabar reik tik supakuot ir išsiųst😊Paskui pavalgyt užsukom į "Kaimą" ir serialą peržiūrėjom🙂Žmonių labai daug visur,tai jaučiu kitais savaitgaliais tik daugės,bet man jau nieko nereiks😀Papasakok paskui kaip ta procedūra ar padeda😉
Labas rytas,as jau gyva 😉 vakar daug buvo nuveikta .pirmadieni vel leksiu pas kirpeja ozono procedurai,nualinti mano plaukai…
Ačiū ir tau!
Labas rytas ,maciau ir as …as i kirpykla po pietu lekiu ,o toliau ilsetis ,gero penktadienio!
Labas rytas,oras bus klasika iki rytojaus,tai planas į darbą ir iš darbo ilsėtis😀
Ai čia mūsų elektros tiekėjas sumastęs,jei nori gali dalyvaut tam tikrą dieną tam tikru laiku reik sunaudot elektros mažiau,nei įprastai ir gauni kelis centus,tai va už tai juokiuos,kad taupau😀Mes visada tokius darbus darbo dienom daromės,kad savaitgalį kuo daugiau ilsėtis😉
Kas cia per taupymas? Papasakok😉 as patalyne pasikeiciau ,vyras sune ismaude ,savaitgalio darbus pasidareme😀
Visus darbus pasidariau ir prisėdau elektrą taupyt vis įmeta kokius 0,40£ už nieką😅
Aš ir išmiegojau😉
Labas rytas,as vakar pries 9 jau lovoj buvau . Tai siandien tokia issimiegojusi ir pailsejusi jauciuosi 😀
Labas rytas,visada ir visur taip būna,kai skubi😀Aš vakar po darbo namo kuistis,pabėgiot ir į lovą,tai serialą tokį visai nieko pradėjau žiūrėt,bet nulūžau reiks šiandien atsisukt😉
As iki lidlos sulaksciau,bet kaip visada kaip skubi sudas gaunasi ,vienam grazinima dare ,kitam pirkejui blogai imusi atejo aiskintis ….
Aš prekių trūkstu gerokai šią savaitę,tai tokia lengva savaitė iki penktadienio skyles kamšau ir tiek😃
As siandien kazkokia lengvai trenkta …
Aha kavos į darbą pritrūkau😉
Labas rytas,galejai matyti mes puse kelio po darbo kartu einam 😉 o tu kur i lidla vaziavai?
Labas rytas,niekur neprapuolusi kažkaip,tai šen,tai ten ir nelieka dienos😉Vakar lygtais tave mačiau su bendradarbe po darbo namo ėjai🤔
Labas rytas,issimiegojau puikiai vakar 9 jau buvau viska isjungusi ir bandziau uzmigti😉vakar sunki diena buvo… kur tu ,Vikut,prapuolusi?
Labas rytas,ir vel pirmadienis,savaitgalio kaip nebuta 😉
As jau namie,prisivaiksciojau 😀 metalane viskas pertvarkyta ,kitaip isdeliota 20% nuolaidu yra bet as nieko gero nemaciau tik apatimiu nusipirkau ir tiek 😉
Labas rytas,aš su kavyte bandau budintis😉Mūsų planai lyg ir nepasikeitė reik tik draugam parašyt ar atvažiuos vakar pamiršau😊Vaẓ̌iuosim apsipirkt,gal kur nors pasikavint ir tada namo svečių laukt,bbq kept😉
Labas rytas,budinames 😉 as jau gyva po namus sukuosi 😉 paskui planuoju iki matalano nueit seniai nebuvus 😉
Tai tiek pat kaip Sainsbury😉Mačiau Morisone vėl penktadieniais visai ẓ̌uviai 20% nuolaida,o šeštadienį steakams🙂Gerai tie nuolaidų appsai nereik po pardes lakstyt ir namie viską sėdint matai😀
Labas rytas,as vakar morison buvau po 4.5 £ saldainiu dezes . Su penktadieniu!