Labas rytas,Skanios kavos😉Neẓ̌iūrėjau to filmo kur per
LNK pasirodo matytas ir nekartą😊Vakar virtuvėj gerokai
pasisukau,nes prisiminiau,kad truputį reikalų turėsiu
ryt,poryt,o taip nesinori paskui nesąmonių valgyt...
O man paciai patinka moketi 😉 einu plaukus palepinti
,kauke uzsideti ir vakaryksti filma atsisukti,nebaigiau
ziureti toks nieko per LNK rode po zvaigzdziu duetu😉
Labas rytas,aš buvau prieš 2h nubudusi jaučiausi
išmiegojus,bet nekilau iš lovos nebutų buvę kas daryt😀Aktyvi
diena savo darbą padarė😉Pas mane viską nuo sąskaitos
atskaito rami galva,nes šiaip ar taip reiktų mokėt,tai kam
dar papildomai galvą apsikraut pamiršiu,nepamiršiu😉
Labas rytas,suraitytas ,keliames! As jau gyva vyra i
darba isleidau. Prastai miegojau pabudau po 1 paskui kol
uzmigau vis varciausi … nakti prisiminiau kad concil tax
nesumokejau nezinau kaip via buvo siandien reiks
sumoket…
Labas rytas,aš vis pasižiūriu,bet taip nieko ir
neparašau😊Per tiek išeiginių kalnus galima nuverst🤭Maniškis
vakar dirbo,tai visą dieną sau paskyriau,o ir oras nekažką
buvo🙂Šiandien važiuosim Duxford muziejų kalbėt dėl darbo
patirties Evai gal kas pasiseks,nes kolkas sunkiai sekasi,o
reikia vasarą savaitės ir būtų gerai,kad su specialybe
susiję...
Tai nekažką,kai tiek bėdų surado,o dėl alergijos taip pat
su mityba susitvarkyt turi tik reik ieškot kam
alergiška...Aš eičiau dar pas vieną vet gydytoją nuomonės
klaust🤔
Nelabai,cholesterolis didelis ,slapslo rado tai dar
issiute tirti krauja. Bet mano su diata viskas susitvarkys.
Dar suleido injakcija nuo alergijos menesiu ,visa nakti
ismiego nesikasiusi 😀
Labas vakaras,aš praeitą naktį blogai išmiegojau šuo
blaškėsi ir šiaip viskas trukdė😀Šiandien jau vėl lovoj
tikiuosi išsimiegot,ryt užbaigt darbe darbus ir pagaliau
pabėgiot😉
Labas rytas,oi kaip tau gerai😉Aš kaip visada tai šen,tai
ten ir laiko telefonui tik dabar radau😊Viską pasidariau,tai
eisiu kojas viršuj ištempt prieš tv😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,ir tau! As vakar susimokejau consultax dar i lidla nuvaziavom nes seimyna kugelio uzsimane naudojasi proga kad as namie 😀
Labas rytas,Skanios kavos😉Neẓ̌iūrėjau to filmo kur per LNK pasirodo matytas ir nekartą😊Vakar virtuvėj gerokai pasisukau,nes prisiminiau,kad truputį reikalų turėsiu ryt,poryt,o taip nesinori paskui nesąmonių valgyt...
Turiu mes IPTV žiūrim lygtais kažkaip taip vadinasi,tai 300kanalų,naujų filmų įkelia kas mėnėsį ir visada gali atsisukt,jei ko nematei😉
Lietuviskos tv neturi? As skalbima uzdejau ir eisiu po dokumentus kapstytis 😉
Aš kaip visada pirmadienį bizi bizi darbe,bet namie mėgausiuos ramybe,tai reiks gal ir man tą filmą atsisukt kur per LNK rodė gal patiks😉
O man paciai patinka moketi 😉 einu plaukus palepinti ,kauke uzsideti ir vakaryksti filma atsisukti,nebaigiau ziureti toks nieko per LNK rode po zvaigzdziu duetu😉
Labas rytas,aš buvau prieš 2h nubudusi jaučiausi išmiegojus,bet nekilau iš lovos nebutų buvę kas daryt😀Aktyvi diena savo darbą padarė😉Pas mane viską nuo sąskaitos atskaito rami galva,nes šiaip ar taip reiktų mokėt,tai kam dar papildomai galvą apsikraut pamiršiu,nepamiršiu😉
Labas rytas,suraitytas ,keliames! As jau gyva vyra i darba isleidau. Prastai miegojau pabudau po 1 paskui kol uzmigau vis varciausi … nakti prisiminiau kad concil tax nesumokejau nezinau kaip via buvo siandien reiks sumoket…
Labas rytas,mes vakar baseine buvom ,paskui ilsejomes visa diena nes oras toks …
Labas rytas,aš vis pasižiūriu,bet taip nieko ir neparašau😊Per tiek išeiginių kalnus galima nuverst🤭Maniškis vakar dirbo,tai visą dieną sau paskyriau,o ir oras nekažką buvo🙂Šiandien važiuosim Duxford muziejų kalbėt dėl darbo patirties Evai gal kas pasiseks,nes kolkas sunkiai sekasi,o reikia vasarą savaitės ir būtų gerai,kad su specialybe susiję...
Labas rytas,ir vel penktadienis! As dabar i darba tik ketvirtadieni eisiu ilgas ilgas savaitgalis 😀
Mes ir pakeitem maista ,ziuresim😉
Mūsu ir alergiška,bet išrašė vaistų ir reikėjo maisto ieškot,kuris tinka ir nealergizuotų,tai per kokius 3mėnesius radom😉
Dabar daug sunu alergisku joks tyrimas naparodos butek kam yra alergiska.
Tai nekažką,kai tiek bėdų surado,o dėl alergijos taip pat su mityba susitvarkyt turi tik reik ieškot kam alergiška...Aš eičiau dar pas vieną vet gydytoją nuomonės klaust🤔
Nelabai,cholesterolis didelis ,slapslo rado tai dar issiute tirti krauja. Bet mano su diata viskas susitvarkys. Dar suleido injakcija nuo alergijos menesiu ,visa nakti ismiego nesikasiusi 😀
Kaip suprantu viskas gerai?
Paeme kraujo vos spejom grizti jau skambino su atsakymais
Labas rytas,tai jau ir nebe jauniklė jūsų šuva😀Aš jau darbuojuos tuoj jaučiu eisiu kavytės gert tinginys ima😉
Labas rytas,budinames😉
Spali buvo penki 😀
Aš galvojau,kad ji pas jus jaunesnė apsirikau...
Profilaktiskai 5 m nei karto netikrino
Yra priežastis imti kraują ar šiaip profilaktiškai?Labai gerai dirbasi spėjau jau ir pasikavinti,papusryčiauti😀
Man ilga diena nusimato,paskui pries 5 vaziuojam pas vet lietuvi paims musu grazuolei krauja .
Labas rytas,aš retai,bet būna prasčiau išsimiegu,bet šiąnakt išmiegojau super ir kėliaus be tinginio😉Turėtų lengva dienelė būt mano😊
Labas rytas,as labai gerai miegu ,tik truputi tingiu keltis …
Labas vakaras,aš praeitą naktį blogai išmiegojau šuo blaškėsi ir šiaip viskas trukdė😀Šiandien jau vėl lovoj tikiuosi išsimiegot,ryt užbaigt darbe darbus ir pagaliau pabėgiot😉
Labas rytas,as jau darbe😉 atsikeliau pailsejusi geros dienos!
Labas rytas,oi kaip tau gerai😉Aš kaip visada tai šen,tai ten ir laiko telefonui tik dabar radau😊Viską pasidariau,tai eisiu kojas viršuj ištempt prieš tv😉