Labas rytas,isleidau vyra i darba o pati po namus
kuiciuosi😉 pasiemiau atostogu diena ,iki svenciu reikia
isnaudoti o as dar 5 d turiu… tai galvoju kita savaite
kokias tris pasiimti but gerai dokumentus susitvarkyti vis
laiko nera …
Labas rytas,as jau gyva nors vakar tik po 10 uzmigau.
Nezinau kaip bet vakar isivaizdavau kad ketvirtadienis
konteineri su siukslem pasakiau vyrui istumti tik grizus
ziuriu kad niekas neisveze mano bino tada supratau kad
tikyreciadienis 😉
Labas rytas,aš vakar viską pasidariau ką susiplanavus,tai
šiandien tikiuosi,kad kirpėja jausis geriau ir galės
priimti😉Vyrai liko abu patenkinti smulkmenom,nors ilgokai
suko galvas kas čia per diena ir šventė😀
Ji greičiausiai maistu apsinuodijo prastai jaučias...Aš
jau namučio lėksiu dovanėles supakuot,kol nieko nėr namie ir
su tinginiu kartu kibsiu į darbus😀
Apsirgo mano kirpėja perkėlėm į rytojų vizitą,tai dabar
ant greitų dieną persiplanuoju,kad veltui nenueitų ir taip
norėčiau laisvo ketvirtadienio ir penktadienio,tai reiks
pajudėt šiandien jaučiu😀
Aš kokie 2m-3m,kai sveikinu kažkaip pagalvojau mus su
Moters diena sveikina,tai kodėl jų nepalepint😉Labai smagu
būna,nes jie pamiršta,kad tokia diena išvis yra😀Aha girdėjau
gerai,kad jau darbe esu.
Aš žadu dar keliaut pasižvalgyt tik be vyro ir darbo
dieną noriu kažko šventėm pasipuošt😉Tik dabar
prisiminiau,jog šiandien vyrų diena teks lėkt kažką nupirkt
savo namų vyram😉Matyt būsiu per daug užsisukus darbuose
pirmi metai pamiršau iš anksto pasiruošt🙈😀
Labas rytas,aš vakar viską pasidariau ką susiplanavus ir
dar daugiau😊Supakavau tašę šeštadienį paims,susižūrėjau ką
penktadienį į draugės jubiliejų renktis ir dar anksčiau į
lovą spėjau atsigult😀Diena užskaityta😉Ką gero nusipirkot
vakar?🙂
Labas rytas,aš namie kaukę plaukams darausi į savaitę
kartą pigiau kainuoja,nei kirpykloj😉Mes vakar kaip
susiplanavę kartu grįžom,tai prieš 20h jau tv žiūrėjom,tai
jaučiuos pailsėjus,bet į darbą nenoriu😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,isleidau vyra i darba o pati po namus kuiciuosi😉 pasiemiau atostogu diena ,iki svenciu reikia isnaudoti o as dar 5 d turiu… tai galvoju kita savaite kokias tris pasiimti but gerai dokumentus susitvarkyti vis laiko nera …
Labas rytas,as jau po baseino po namus sukuosi😉
Labas rytas,nėr ko skubintis tokiu oru šį savaitgalį tik lovoj tinginiaut😉
Labas rytas,budinames 😉
Labas rytas su penktadieniu ! Ir vel savaites neber…
Būna kartais ir man taip,kad dienose susimaišau😉Pagrindiniai darbai padaryti šią savaitę,tai galiu atsipūst🙂
Labas rytas,as jau gyva nors vakar tik po 10 uzmigau. Nezinau kaip bet vakar isivaizdavau kad ketvirtadienis konteineri su siukslem pasakiau vyrui istumti tik grizus ziuriu kad niekas neisveze mano bino tada supratau kad tikyreciadienis 😉
Labas rytas,aš vakar viską pasidariau ką susiplanavus,tai šiandien tikiuosi,kad kirpėja jausis geriau ir galės priimti😉Vyrai liko abu patenkinti smulkmenom,nors ilgokai suko galvas kas čia per diena ir šventė😀
Ji greičiausiai maistu apsinuodijo prastai jaučias...Aš jau namučio lėksiu dovanėles supakuot,kol nieko nėr namie ir su tinginiu kartu kibsiu į darbus😀
Daug zmoniu dabar serga … tokie orai…
Apsirgo mano kirpėja perkėlėm į rytojų vizitą,tai dabar ant greitų dieną persiplanuoju,kad veltui nenueitų ir taip norėčiau laisvo ketvirtadienio ir penktadienio,tai reiks pajudėt šiandien jaučiu😀
Aš kokie 2m-3m,kai sveikinu kažkaip pagalvojau mus su Moters diena sveikina,tai kodėl jų nepalepint😉Labai smagu būna,nes jie pamiršta,kad tokia diena išvis yra😀Aha girdėjau gerai,kad jau darbe esu.
As net nezinojau ,geras reiks saviskius pasveikinti 😉 na ir orelis …
Aš žadu dar keliaut pasižvalgyt tik be vyro ir darbo dieną noriu kažko šventėm pasipuošt😉Tik dabar prisiminiau,jog šiandien vyrų diena teks lėkt kažką nupirkt savo namų vyram😉Matyt būsiu per daug užsisukus darbuose pirmi metai pamiršau iš anksto pasiruošt🙈😀
Labas rytas,maniskis turejo dovanu kortele po gimtadienio tai isleido,striuke ,dzempeti nusipirko,as nieko gero neradau …
Labas rytas,aš vakar viską pasidariau ką susiplanavus ir dar daugiau😊Supakavau tašę šeštadienį paims,susižūrėjau ką penktadienį į draugės jubiliejų renktis ir dar anksčiau į lovą spėjau atsigult😀Diena užskaityta😉Ką gero nusipirkot vakar?🙂
Reik tikėtis,kad nelis😉Taip gerai įsidirbau,tai laikas lėkte lekia😀
As tik dabar pamaciau kad lietu rodo…
Nu blemba kaip orų prognozė šiandien keitinėjasi jau lietaus po pietų žada😐
Darbar jau sezonas prasidėjąs,kai į pardes geriau darbo dienom eit😉
As vakare turbut i parduotuves eisiu vyras i nex nori ,jei tik neaptingsiu 😉
Šiandien jau nepasiliksiu ilgiau net jei ir prašys🙂Noriu po darbo pabėgiot,dėl tašės pasiskambint,apsiskalbt,nes ryt į kirpyklą🙂
Labas rytas,as anksti uzmigau tai anksti ir nubudau 😀
Labas rytas,aš namie kaukę plaukams darausi į savaitę kartą pigiau kainuoja,nei kirpykloj😉Mes vakar kaip susiplanavę kartu grįžom,tai prieš 20h jau tv žiūrėjom,tai jaučiuos pailsėjus,bet į darbą nenoriu😀
Pritepe man kaukiu po proceduros labai plaukai tapo svelnus ,tokie prisotinti 😀 jau lovyteje dar paziuriu tv ir lekiu ilsetis 😉 labanakt .
Geros procedūros😉Aš jau viskas namučio ilsėtis😉
As jau kirpykloj ,truputi anksciau atvaziavau,dukra atveze nezinojom kokie trafikai tai anksteliau is namu isvaziavom😉
Ir teisingai 😉
Kai planų jokių neturi koldėl gi nepasilikt😀Valgyt žadėjau gamint,bet manau panašiai su vyru grįšim,tai abu greit pasidarysim ir mausim ilsėtis😉
Saunuole,darbas zmogu puosia 😀 as breikauju