Labas rytas,vaikai tikiuosi irgi dažnai skambina...Mes
važiuosim apsipirkt ir bus vėl tingadienis truputį
sirguliuojam abudu,tai nelabai ko norisi tik poilsio🙂
As su lLietuva papliurpiau,kas savaitgali skambinu
mociutei,kur virs musu buto gyvena. Gera kaimyne ,priziuri
musu namus,gaila kad truputi vienisa.sunus Amerikoje,gyvena
dukra Vilniuje ne taip daznai atvaziuoja aplankyti,draugiu
ir nebeturi …liudna truputi
Labuka,aš mokinę turėjau,tai iki 16h30 dirbom draugiškai
stengiaus kuo daugiau parodyt,o ryt jau viena būsiu🙂Nelabai
laiko telefonui buvo🙂Dabar jau vakarieniauju ir eisiu
ilsėtis😉
Labas rytas,as kazkokia susivelusi si ryta nieko nespeju…
silta miegoti buvo kondiske musu virsui jau kelias savaites
sugedusi☹ neaisku kada sutvarkys …
Mes gerai dirbam,pilna agenturos o is ju jokios
naudos,pradejau dirbti ir atsiuncia juoduja ir dar vyra,tas
nieko nespeja ,dar tikrintojai atrado kad jis pasiunte
buteliuka su 50g virssvoriu…gerai kad trumpa diena …
As siandien turiu talona pas gyd,kad pasiustu mane pas
fizio nes ten kur lankausi del rankos jie negali nieko
daryti nes neturi siuntimo,kazkokia nesamone …
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,vaikai tikiuosi irgi dažnai skambina...Mes važiuosim apsipirkt ir bus vėl tingadienis truputį sirguliuojam abudu,tai nelabai ko norisi tik poilsio🙂
As su lLietuva papliurpiau,kas savaitgali skambinu mociutei,kur virs musu buto gyvena. Gera kaimyne ,priziuri musu namus,gaila kad truputi vienisa.sunus Amerikoje,gyvena dukra Vilniuje ne taip daznai atvaziuoja aplankyti,draugiu ir nebeturi …liudna truputi
Mes dar tik kavinamės,o paskui bus matyt,nors aš žadu tinginiaut,o vyras su sūnum į dviračių aukcioną važiuot,bet gal ką ir nuveiksiu namų gerovei🙂
As aptingau,reik namus apsitvarkyti…
Labas rytas,mes dar tik dabar atsikelem bus poilsisis šeštadienis😉
Labas rytas,as jau seniai gyva ,tik kaiko neatradau parasyti😉
As jau namo zygiuoju is poliklinikos,gavau skana tik nesisku kada ji paskirs gali iki 2men uztrukti laukimo…
Labas rytas,as ir galvoju kur prapuolusi😉 penktadienis 😀
Labuka,aš mokinę turėjau,tai iki 16h30 dirbom draugiškai stengiaus kuo daugiau parodyt,o ryt jau viena būsiu🙂Nelabai laiko telefonui buvo🙂Dabar jau vakarieniauju ir eisiu ilsėtis😉
Diena greit eina 😉
Labas rytas,as ankstyva,laukiu zadintuvo😉
As kita savaite uzsirasiau papildomai dirbti po pora valandu ,ziuresim😉
Labuka,Aš vakar vėlai grįžau iš bendradarbės,tai skubinu dirbt dirbt ir namučio ilsėtis😉
Ir breiko sulaukiau 😉kur tu prapuolusi?
Labas rytas,as kazkokia susivelusi si ryta nieko nespeju… silta miegoti buvo kondiske musu virsui jau kelias savaites sugedusi☹ neaisku kada sutvarkys …
Labas rytas,vėliau turėtų pasitaisyt😉Aš kaip tik filmą užsižiūrėjau,tai po 22h gerokai užsnūdau,bet nieko atrodo išmiegojau🙂
Labas rytas as vakar jau 9 lovoje buvau.oras si ryta baisus …
As kazkokia mieguista siandien ,nezinau ar neissimiegojau ar taip vaistai veikia kur penktadieni israse…
Aš šiandien apsimėtysiu namie greitai,kažką valgyt prakepsiu ir mausiu ilsėtis🙂Ryt pas bendradarbę renkamės 16h jos gimtadienį minėt🙂
Labas rytas,as ir galvoju kur cia tu prapuolusi 😉 as vakar ilsejausi ir tik vakare kazka dariau 😉
Labas rytas,aš visai laiko šį savaitgalį neturėjau svečių dienos pas mus buvo vienus išleidi,kiti atvažiuoja,tai vakar jau 20h lovoj buvom😀
Labas rytas,grazaus sekmadienio!
Labas rytas,budinames 😉 as seniai gyva,vyra i darba isleidau 😉
As truputi apsimeciau namie,kelias skalbykles prasukau ir einu i poliklinika😉
Mes gerai dirbam,pilna agenturos o is ju jokios naudos,pradejau dirbti ir atsiuncia juoduja ir dar vyra,tas nieko nespeja ,dar tikrintojai atrado kad jis pasiunte buteliuka su 50g virssvoriu…gerai kad trumpa diena …
Tai tikrai,kad nesąmonė...
As siandien turiu talona pas gyd,kad pasiustu mane pas fizio nes ten kur lankausi del rankos jie negali nieko daryti nes neturi siuntimo,kazkokia nesamone …
Labas rytas,greit savaite praleke😀
Labas rytas,nu va ir penktadienis šiandien sunki diena nusimato.Man ne kaip vakar sekės,tai šiandien reiks atidirbt😡
As kazkokia mieganti grazuole,noriu namo labai 😉