Labas rytas,tiki sapnais?😃Nei šaunuoliai,nei ką dideli
yra ir namie privaloma tvarkytis😉Aš atrodo pailsėjau dar
šiandien ilga dienelė,ryt iki pietų ir pagaliau atostogos
prasidės😃
Labas rytas,aš ir išmiegojus jaučiuos😉Šiandien trumpa
diena,bet reik iki poliklinikos,dar šį bei tą nuveikt,bet
manau galėsiu ir paskui papildomai pailsėt😀
Kaip gerai,kad lyja nereiks grįžus po darbo nei gėlių,nei
pievos laistyt🙂Aš bandau darbus nusidirbt ir į restorano
atidarymą suspėt,nors jau mačiau kaip viskas atrodo😀
Labas rytas,mes vakar draugam naujuose namuose padėjom po
truputį įsikurt,tai tik po 22h grįžom,o šiandien aš jau
namie kuisiuos,iki pardžių lėksim,o paskui maniškis lėks
padėt baldus surinkt,tai galėsiu ilsėtis🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Aš kavinuosi ir mausiu į pardę dirbti jaučiuosi truputį pavargus🙂
Pati per breika paskambinsiu,manau cia tik sapnas 😉
Jei jau kas nutiktų,tai skambintų,bet kuriuo paros metu,tai čia tik pačios savęs gasdinimas...
Siaip nelabai bet,kai sapne matai gyvus esancius zmones ,nuotraukuose su juoda juostele susimastai …
Labas rytas,tiki sapnais?😃Nei šaunuoliai,nei ką dideli yra ir namie privaloma tvarkytis😉Aš atrodo pailsėjau dar šiandien ilga dienelė,ryt iki pietų ir pagaliau atostogos prasidės😃
Labas rytas,kokie saunuoliai 😀 as gerokai pries zadintuva nubudau,bet visokiu mesamoniu prisapnavau ,reiks paskambinti i Lt ar viskas gerai…
Aš jau namučiuose su kavyte sėdžiu vaikai visus darbus nudirbę,tai reiks eit tik šaldytuvo pravalymą padaryt ir šiukšles išsinešt🙂
As breikauju,dar pora vakandeliu ir namo😉
Labas rytas,aš ir išmiegojus jaučiuos😉Šiandien trumpa diena,bet reik iki poliklinikos,dar šį bei tą nuveikt,bet manau galėsiu ir paskui papildomai pailsėt😀
Labas rytas,kaip gerai miegojau 5 min pries zadintuva tik nubudau 😉
Kad ir taip karšta nebuvo😉
Gal vesiau bus 😀
Kaip gerai,kad lyja nereiks grįžus po darbo nei gėlių,nei pievos laistyt🙂Aš bandau darbus nusidirbt ir į restorano atidarymą suspėt,nors jau mačiau kaip viskas atrodo😀
Kazkokia kvaika diena,ar cia oras zmones kvailus daro …
Labas rytas,as tik su zadintuvu nubudau,tikiuosi ismiegojau 😉
Labas rytas,aš jau miegojau tokiu laiku,kai tu rašei😃Atrodo pailsėjau,bet dar vistiek būčiau miegojus🙂
As jau seniai lovoje,einu miegoti.labanakt
Aš 21h jau tikrai būsiu lovoje,nors tik prieš 19h namo parsirasiu,bet į dušą,užvalgyt ir į lovą,tai gal ir anksčiau net atsigulsiu😃
Ar cia oras veikia as kazkokia trenkta ,siandien 9 jau busiu lovoje 😉
O man nieko visai gerai kolkas išsijudinau matyt,o ir veiklos turiu nemažai😉
Koks sbaudulys ima negaiu…
Labas rytas as ir velai uzmigau tv uzsiziurejau … bet nieko reikia keltis …
Labas rytas,aš vakar tik 23h užmigau,tai dabar tyngiu tyngėt dar ilga diena prieš akis,tai bus linksma😃
As jau ruosiuosi i lovyte ,labanaktis.
Mes dar tik kavinamės,dieną planuojamės🙂
As jau puse darbu pasidariau,liko spinta,einu pati i dusa susilau kol graziole ismaudziau :£
Labas rytas,mes vakar draugam naujuose namuose padėjom po truputį įsikurt,tai tik po 22h grįžom,o šiandien aš jau namie kuisiuos,iki pardžių lėksim,o paskui maniškis lėks padėt baldus surinkt,tai galėsiu ilsėtis🙂
Labas rytas,as jau kavytes atsigeriau ir vyra isleidau darbuotis,einu patalyne pakeisti,paskui sune maudyti,spinta tvarkyti.
As buvau cia prie saves pasivaiksciot ir einu namo,kaip visada prisivaiksciojau dabar ilgai nenoresiu 😉
Labas rytas,mes jau seniai nubudę kirpykloj reik prieš atostogas pasigražinti😉