Labas rytas,Aš vakar anksti nulūžau matyt reikejo
poilsio😉Kaži ar tau pakeliui pasilabinti užsukt aš visai
kitoj pusėj ligoninės dirbu😉Tyngiu šįryt truputį,bet gal
išsijudinsiu😀
Dar nežinom..Žiūrinėjam kažkur į šiltus kraštus ir,kad
kaina baisiai nesikandžiotų🙂Vyras rūpinasi atostogom,o aš
arba sutinku arba ne su jo idėjom😀O paskui žmonės verkia
pinigų neturi,o dirbt visai nenori😆
Labas rytas,nu va baigėsi vasara net neprasidėjus😆Kaip
gerai savaitgalis jau vėl ant nosies,nors planų neturiu
savaitgaliui,bet noriu jau pailsėt mėnesio galas,tai tokia
įtempta savaitė darbe🙂
Aš jau namučio mausiu😉Kokius dar leidimus?🤔Tai jau turėtų
prie tokios temperatūros šaltus gėrimus,ledus dalint,bent
jau pas mus taip daro užtenka,kad lauke tiek būna ir leidžia
šviesiai renktis tom dienom🙂
Labas rytas,pabudome ir kelkimės😀Su nauja darbo
savaite😉Šilta jau šiąnakt buvo miegoti,bet pailsėjau
neblogai visai,o ir grįžus nieko nereiks daryt,tai bus gera
diena😀
Labas rytas,tu ir vel ankstyva😀as dar lovyteje.vakar
pasikeiciau ta maike,siaubas kiek zmoniu.mes paprastai
penktadieni vakare apsiperkam. Dar consultax sumokejau ,i
boots uzsukom turejau kupona vitaminu su nuolaida
nusipirkom. I b&q maniskis norejo pasiziureti tai as
orhideja uzmaciau buvo nukainuota uz 4£ bet visai gera daug
ziedu ir dar keli pumpurai tik kad be vazono,bet cia ne beda
turiu as ju 😉 tai puikiai tiko man kolidoriui ant palanges .
Senoji nuo mamos dienos baigia nuzydeti liko tik keli
ziedai,tikiuosi kad si nukainuota dziugins
Labas rytas,aš kaip visada jau su kavyte🙂Vakar taip
smagiai vakarą praleidome po Ibrahimi pasiėmėm šunį ir prie
upės važiavome,tai mano sūnus jau ir išsimaudė,vyras šiek
tiek žolių prarovė,kad daugiau vietos maudynėm
būtų😀Gaila,kad nieks neprižiūri tokių vietų galėtų,nors žolę
nupjaut...Šiandien draugė atvažiuos plaukus jai dažysiu,reik
iki Europolio palėkt šaltibarščius darysim,o paskui jau bus
galima ilsėtis😉
Man nepatinka vakare apsipirkinėt pasirinkimo žymiai
mažiau būna,nei ryte😊Mes po apsipirkimo,tai vyras dekingą
dažo,o aš priekinį kiemą aptvarkiau,patalynę pakeičiau ir
eisiu kavintis😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,raso talone kad pirmam pastate ,as ir tik su zadintuvu akis praplesiau ,vajar ilgai tv ziurejau …
Labas rytas,Aš vakar anksti nulūžau matyt reikejo poilsio😉Kaži ar tau pakeliui pasilabinti užsukt aš visai kitoj pusėj ligoninės dirbu😉Tyngiu šįryt truputį,bet gal išsijudinsiu😀
As jau lovyteje poilsiauju😉 ryt atidirbu paskui i kirpykka ,dar po to turiu talona ligonineje,gal uzsuksiu pasilabinti😉
Kur keliausi?klause kas nori dirbti papildomai sestadieni,uzsirasisu ,o pasirodo
Aš jau su kavyte,poilsiauju reiktų namus apmėtyt ir kažką valgyt pasitaisyt,bet truputį vėliau kolkas tyngiu😊
Ir as taip sakau ,retai pas mus buna kad siulo…
Dar nežinom..Žiūrinėjam kažkur į šiltus kraštus ir,kad kaina baisiai nesikandžiotų🙂Vyras rūpinasi atostogom,o aš arba sutinku arba ne su jo idėjom😀O paskui žmonės verkia pinigų neturi,o dirbt visai nenori😆
Kur keliausi?klause kas nori dirbti papildomai sestadieni,uzsirasiau ,o pasirodo tik as viena noriu dirbti … atsauke …
Greičiau rugpjūtis ateitų ir atostogos kartu su juo😀
Labas rytas,ir menesio kaip nebuta…
Labas rytas,nu va baigėsi vasara net neprasidėjus😆Kaip gerai savaitgalis jau vėl ant nosies,nors planų neturiu savaitgaliui,bet noriu jau pailsėt mėnesio galas,tai tokia įtempta savaitė darbe🙂
Neber vesumos…
Labas rytas,aš jau darbuojuos išsijuosus taip gerai,kol vėsu lauke😀
Labas rytas,as su kavyte,kazko labai tingejau keltis ….
Emeila rase kol atsake virsus tai ir atejo toks laikas 😉 vel ilsimes lauke. Pernai prisimenu dalino ledus
Aš jau namučio mausiu😉Kokius dar leidimus?🤔Tai jau turėtų prie tokios temperatūros šaltus gėrimus,ledus dalint,bent jau pas mus taip daro užtenka,kad lauke tiek būna ir leidžia šviesiai renktis tom dienom🙂
As breikauju,paskui po 45 min turesim dar viena breika ,kol visus leidimus gavom ir darbo pabaiga atejo … ten kur dirban 32-33 laipsniai
Labas rytas,jau seniai nubudus ir išsibudinus😆
Labas rytas,budinames😉
Ir nan labai gerai ir greitai 😉
Aš jau viskas po darbuko namučio lekiu greitai diena pralėkė😉
Tai tik truputi pasidarai pas mus dabar 22 nustatyta tai pats tas 😉
Gerai kondiškė,bet ir tas temperatūrų skirtumas nėr gerai paskui snarglėt reikia,bent jau mūsų šeimyna tokia😀
Labas rytas,ir tave! Pas mus kondiske neissijungia visa savaitgali tai namie vesu 😀as dar vis lovoje laukiu zadintuvo😉
Labas rytas,pabudome ir kelkimės😀Su nauja darbo savaite😉Šilta jau šiąnakt buvo miegoti,bet pailsėjau neblogai visai,o ir grįžus nieko nereiks daryt,tai bus gera diena😀
Aš gėlėm namuose negaliu girtis,nebent kaktusu ir pamerkiamom į vazą nu ir dar gardene😀Neranda vietos pas mane vazoninės gėlės🙈
Oho kiek prirasiau 😀
Labas rytas,tu ir vel ankstyva😀as dar lovyteje.vakar pasikeiciau ta maike,siaubas kiek zmoniu.mes paprastai penktadieni vakare apsiperkam. Dar consultax sumokejau ,i boots uzsukom turejau kupona vitaminu su nuolaida nusipirkom. I b&q maniskis norejo pasiziureti tai as orhideja uzmaciau buvo nukainuota uz 4£ bet visai gera daug ziedu ir dar keli pumpurai tik kad be vazono,bet cia ne beda turiu as ju 😉 tai puikiai tiko man kolidoriui ant palanges . Senoji nuo mamos dienos baigia nuzydeti liko tik keli ziedai,tikiuosi kad si nukainuota dziugins
Labas rytas,aš kaip visada jau su kavyte🙂Vakar taip smagiai vakarą praleidome po Ibrahimi pasiėmėm šunį ir prie upės važiavome,tai mano sūnus jau ir išsimaudė,vyras šiek tiek žolių prarovė,kad daugiau vietos maudynėm būtų😀Gaila,kad nieks neprižiūri tokių vietų galėtų,nors žolę nupjaut...Šiandien draugė atvažiuos plaukus jai dažysiu,reik iki Europolio palėkt šaltibarščius darysim,o paskui jau bus galima ilsėtis😉
Man nepatinka vakare apsipirkinėt pasirinkimo žymiai mažiau būna,nei ryte😊Mes po apsipirkimo,tai vyras dekingą dažo,o aš priekinį kiemą aptvarkiau,patalynę pakeičiau ir eisiu kavintis😉