Aš mintyse dėliojuos planą ką reik dar būtinai iki
atostogų padaryt,nors irgi ilgiau dirbsiu keletą dienų
paprašė vėl parduotuvėj padėt,dar treiningas turi būti
šiandien arba rytoj naujas mašinas gavom,nes remontą darė
restorane pas mus,tai sakė trukmė bus apie 3h🙈Pirmadienį ar
antradienį bus atidarymas,tai norėtųs ir ten
sudalyvaut☺️Pralėks laikas iki atostogų nespėsiu nė
sumirksėt😀
Labas rytas,as ir pavargusi grizau,atrodo kas cia tera
tos papildomos dvi valandos bet vis tiek jauciasi,dar grizus
sunascuau kad arbuzo noriu tai vaziavom nusipirkti taip ir
dingo kazkur vakaras…
Labas rytas,aš vakar vėl po darbo tiek veiklos radau
namie,kad kritau į lovą ir iškart užmigau😉Nedaug liko ir
savaitgalis šį savaitgalį į kirpyklą su Eva eisim,tai
šeštadienio bus kaip nebūta😀
Tada butinai turi kitus isigyti😉 as siandien pieskute i
darba atejau ,vyras anksciau i darba isvaziavo.isejau vesoka
tai dar dzemperi oasigriebiau bet einat jo visai nereikejo
😉
Kolkas ir dirbasi visai neblogai pagal planą😉Reiks po
darbo užeit gal kedų pasižiūrėt į sports direct neseniai
nusipirkau kedukus,bet vakar daugiau pavaikščiojus pirštą
nutrynė ir nėr jau jie tokie baisiai patogūs...
Labas rytas,mes vakar su vaikais apsipirkt buvome šio bei
to atostogom,mokyklai,kad paskui nereiktų stumdytis,tai
grįžome namo 19h,susiruošiau miegot ir iškart
nulūžau😀Pailsėjau,bent taip atrodo😉
Sekmadieni buvau prigulusi porai valandu ,paskui baigiau
tvarkyti namus ,maniskis zole nupjove,dar ryte turgui buvom
pasivaikscioti,labai jau seniai buvau .,o sestadieni
masazas,man valanda ,vyrui valanda dar kol grizom ir puse
dienos neber…as jau lovyteje ,labanakt😀
Išsimiegojau😀Šeštadienį visiškai nieko tik apsipirkt
buvome,o vakar vežėme sūnų į turgų prekiaut turėjo dviračių
iš aukciono prisipirkęs dar šio bei to,tai truputį užsidirbo
vaikis,tada pasidarėm šaltibarščių,nulėkėm iki upės
pasimaudyt,o vakare dar bbq išsikepėm toks ramus šeimyniškas
savaitgalis😉O kaip tavo savaitgalis praėjo?🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,budinames😉
Kaip gerai išpuolė bus treiningas apie 1h,tai mažiau reiks parduotuvėj sėdėt sakė visai nėr žmonių😀
Ne atsauke,gaila.nu nieko greit tos dvi valandos praeis 😉 turesiu sia savaite 8 val
Aš jau šiandien tikrai iki 18h dirbu,tai labai rami,o ir reik savo išlaidas padengt nemažai išsileidau per šią savaitę😀
Taip nenoriu siandien pasikti ilgiau,tikiuosi vel atsauks ….
Ačiū😊
Labas rytas,pagaliau ir tau geros!
Labas rytas,pagaliau penktadienis🤗Geros ateinančios dienos tau😉
As isvedziau sune pasivaikscioti,kartu galva pravedinsiu😉 grizusi skalbinius surinksiu ir dienele bus baigta😉
Nuo rugpjūčio 10d iki 27d🙂Aš jau viską pasidarius prieš tv sėdžiu irgi turėjau ilgiau šiandien dirbt,bet neišėjo dėl nesusikalbėjimo😃
O kada ,sakiai tavo atostogos?as jau po namukus sukuosi,kaip smagu laiku baigti,atsauke siandien papildoma darba 😉 ir visai gerai 😀
Aš mintyse dėliojuos planą ką reik dar būtinai iki atostogų padaryt,nors irgi ilgiau dirbsiu keletą dienų paprašė vėl parduotuvėj padėt,dar treiningas turi būti šiandien arba rytoj naujas mašinas gavom,nes remontą darė restorane pas mus,tai sakė trukmė bus apie 3h🙈Pirmadienį ar antradienį bus atidarymas,tai norėtųs ir ten sudalyvaut☺️Pralėks laikas iki atostogų nespėsiu nė sumirksėt😀
Labas rytas,as ir pavargusi grizau,atrodo kas cia tera tos papildomos dvi valandos bet vis tiek jauciasi,dar grizus sunascuau kad arbuzo noriu tai vaziavom nusipirkti taip ir dingo kazkur vakaras…
Labas rytas,aš vakar vėl po darbo tiek veiklos radau namie,kad kritau į lovą ir iškart užmigau😉Nedaug liko ir savaitgalis šį savaitgalį į kirpyklą su Eva eisim,tai šeštadienio bus kaip nebūta😀
Tikrai nereikejo 😀.
Nu džemperio tikrai nereikėjo😀😉Reiks reiks kažką galvoti turiu kitus,bet jie juodi,o man šviesių reik🙂
Tada butinai turi kitus isigyti😉 as siandien pieskute i darba atejau ,vyras anksciau i darba isvaziavo.isejau vesoka tai dar dzemperi oasigriebiau bet einat jo visai nereikejo 😉
Kolkas ir dirbasi visai neblogai pagal planą😉Reiks po darbo užeit gal kedų pasižiūrėt į sports direct neseniai nusipirkau kedukus,bet vakar daugiau pavaikščiojus pirštą nutrynė ir nėr jau jie tokie baisiai patogūs...
Labas rytas,as ir issimiegojusi jauciuosi po 4 nubudau😉
Labas rytas,mes vakar su vaikais apsipirkt buvome šio bei to atostogom,mokyklai,kad paskui nereiktų stumdytis,tai grįžome namo 19h,susiruošiau miegot ir iškart nulūžau😀Pailsėjau,bent taip atrodo😉
Normaliai per naktį išsivėdinam,o ryte viską uždarom,o ir tiek čia tos šilumos visa vasara tokia galėjo būt😉
As breikauju😉noriu namo .kaip pas jus namie nekarsta?
Aš kiekvieną vakarą anksčiau atsigulu,bet kas iš to niekaip neužmiegu😀
Labas rytas,as vos atsikeliau…reiks anksciau eiti miegoti …
Labas rytas,pabudome ir kelkimės😉Labai sunkiai užmigau,tai miego trūksta,bet kaip nors išsibudinsiu tikiuos😀
Sekmadieni buvau prigulusi porai valandu ,paskui baigiau tvarkyti namus ,maniskis zole nupjove,dar ryte turgui buvom pasivaikscioti,labai jau seniai buvau .,o sestadieni masazas,man valanda ,vyrui valanda dar kol grizom ir puse dienos neber…as jau lovyteje ,labanakt😀
Išsimiegojau😀Šeštadienį visiškai nieko tik apsipirkt buvome,o vakar vežėme sūnų į turgų prekiaut turėjo dviračių iš aukciono prisipirkęs dar šio bei to,tai truputį užsidirbo vaikis,tada pasidarėm šaltibarščių,nulėkėm iki upės pasimaudyt,o vakare dar bbq išsikepėm toks ramus šeimyniškas savaitgalis😉O kaip tavo savaitgalis praėjo?🙂
Ka gero nuveikiai?
Labas rytas,tai jau tikrai😉
Labas rytas,ir vel savaitgalio kaip nebuta 😉