Labas rytas,o tu tos universalios nenorejai ,ten ir boot
ir dar daug kitur galima apsiipirkti.ja visose prekybos
centruise pardavineja . Orelis siandien bjaurus …
Labas rytas,negavau boots kortelės pirkt tik nesupratau
visai nebedaro jie parduotuvėse tik online ar tiesiog nei
vienos nelikę pardėj...Pabijojau užsakinėt kortelę vieną ar
kitą paskui dar neateis iki šeštadienio.Padariau puokštę iš
loterijos bilietų ir pinigų kaip pirmas blynas pasvilęs,bet
bus gerai😀
Galvoju boots dovanų kortelę mačiau kvepalai baigias ir
vietoj gėlių loterijos bilietų arba Currys dovanų kuponą,jei
tokius daro naujo telefono reiktų jam🙂
Labas rytas,aš ir tokia nuotaikoj,tai eisiu po darbo
vyrui dovanos nupirkt,kol neapsigalvojau😀Darbe kaip darbe
šiokių tokių nesklandumų,bet man dienos eigoj
išsispręsiu😉
Šį savaitgalį vyro,paskui kaimynės ir poto draugės
jubiliejus😀Susidėliojom atostogas,tai skrisim į LT nepilnai
savaitei,o tada į Egiptą pasiskrudint ir kultūrą
pasižiūrėt😀
Pas nane tik uosvienes si savaitgali ir viskas ,liepinuku
nera😉 vakar suneno buvo ,norejau per radija pasveikinti,kad
paskambintu bet deja tik eteryje pasveikino .
Labas rytas,cia pas save kitoje gatveje yra maza
kirpykla.as dar lovoje,visi miega. Vakar virsui kondiske
sugedo gal per savaitgali atvaziuos sutvarkyti,gerai kad
tokiu dideliu karsciu nebera ….
Labas rytas,kur čia kirpaisi?🙂As jau daug metų tik pas tą
pačią kirpėją vaikštau😉Kavinuosi ir reiks ruoštis į oro
uostą dėdę su žmona vešt,tai visi kiti planai gerokai
susivėlins,ilga diena bus😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,aš ir tyngėjau,bet išsijudinau,tai dabar visai nieko🙂
Labas rytas,as jau gyva sbet taip tingiu…
Aš jau viskas poilsiauju prieš tv😉Aš ir dar turiu nuo kažkada likusią,bet reik likutį pažiūrėt😀
As dar turiu nuo gimtadienio nepanaudota,reik bootse kokiu kveoalu nusipirkti dar turiu nuolaidu,tik dabar prisiminiau apie ra korteke 😉
Žinau apie ką kalbi,bet nenorėjau,nes paskutiniu metu daug blogų atsiliepimų girdėjau...Po piet turėtų būt neblogas visai😉
Labas rytas,o tu tos universalios nenorejai ,ten ir boot ir dar daug kitur galima apsiipirkti.ja visose prekybos centruise pardavineja . Orelis siandien bjaurus …
Labas rytas,negavau boots kortelės pirkt tik nesupratau visai nebedaro jie parduotuvėse tik online ar tiesiog nei vienos nelikę pardėj...Pabijojau užsakinėt kortelę vieną ar kitą paskui dar neateis iki šeštadienio.Padariau puokštę iš loterijos bilietų ir pinigų kaip pirmas blynas pasvilęs,bet bus gerai😀
Pasirinkimas didelis 😉 as breikauju,ir greit namo sutinsiu😉
Galvoju boots dovanų kortelę mačiau kvepalai baigias ir vietoj gėlių loterijos bilietų arba Currys dovanų kuponą,jei tokius daro naujo telefono reiktų jam🙂
Ka cia suplanavus pirkti?as 2val baigiu darba turiu talona veliau.
Labas rytas,aš ir tokia nuotaikoj,tai eisiu po darbo vyrui dovanos nupirkt,kol neapsigalvojau😀Darbe kaip darbe šiokių tokių nesklandumų,bet man dienos eigoj išsispręsiu😉
Labas rytas,tikiuosi kad taip ir galvoja😉as siandien ankstyva be zadintuvo nubudau 😀
Ideali marti kaip priklauso🤣
Saunu, as galvojau kad uosvienes sekmadieni,pasirodo penktadieni gimtadienis .ot gera marti 😀
Šį savaitgalį vyro,paskui kaimynės ir poto draugės jubiliejus😀Susidėliojom atostogas,tai skrisim į LT nepilnai savaitei,o tada į Egiptą pasiskrudint ir kultūrą pasižiūrėt😀
Pas nane tik uosvienes si savaitgali ir viskas ,liepinuku nera😉 vakar suneno buvo ,norejau per radija pasveikinti,kad paskambintu bet deja tik eteryje pasveikino .
Labas rytas,geras šis savaitgalis super pailsėta ir laiko viskam užteko👌Dabar vieni gimtadieniai prasidės visą liepą,tai nelabai laiko liks poilsiui😀
Labas rytas,savaitgalio kaip nebuta …
Labas rytas,as ir ka tik is lovytes 😉 gero sekmadienio!
Labas rytas,aš dar tik dabar su kavyte😊Nusimato visiškai poilsinis sekmadienis vakar visus darbus nusidirbom😉
Mes jau iš namų išvažiavome😉Šiemet vasaros nematyt kolkas😃
Labas rytas,cia pas save kitoje gatveje yra maza kirpykla.as dar lovoje,visi miega. Vakar virsui kondiske sugedo gal per savaitgali atvaziuos sutvarkyti,gerai kad tokiu dideliu karsciu nebera ….
Labas rytas,kur čia kirpaisi?🙂As jau daug metų tik pas tą pačią kirpėją vaikštau😉Kavinuosi ir reiks ruoštis į oro uostą dėdę su žmona vešt,tai visi kiti planai gerokai susivėlins,ilga diena bus😀
As jau po kirpyklos ,pasigrazinusi 😀 maloni kirpeja likau patenkinta,nukirpo mano beveik visa chemini .padare kirpima koki turejau pries daug metu😉
Aaaa…
Kaip visada 13h30 pasilieku ilgiau,kai labai reikia arba paprašo🙂
Tu anksti baigi darba?
Tai mano jau ir pėdos bus atvėsusios😀
3val man skana darys .
Mes vadinam Atrium,ED arba womens health dar yra MHU,bet tau ten tikrai nėr kas daryt🙂Kelintą valandą talonas?