Labuka,aš atidirbau darbe,namie apsikuičiau ir dabar
olimpinių žaidynių atidarymą žiūriu🙂Reik ir mums jau per
rūbų pardes pereit reik atostogom šio bei to ir šiaip😉
Labas rytas,ausinukai gal ir gerai tik va ar paskui
žadintuvą eis girdėt😃Sunkiai kėliau,bet atrodo budinuos
visai neblogai🙂Laukiu nesulaukiu savaitgalio ilsėsiuos ir
nieko nedarysiu reik į ritmą grįšt😉
Labas rytas,su nauja darbo savaite!Visą savaitgalį
užsiėmę,tai ir poilsio mažoka tik vakar apsipirkome,namie
apsimėtėme normaliau,tai šiandien pasidaryt valgyt ir maut
ilsėtis🙂
Mes ryt į draugės jubiliejų pakviesti,šeštadienį draugai
prašė padėt kraustytis,tai poilsis sekmadienį nusimato ir
tai gal nelabai,nes maniškis kolidoriuj plyteles klijuot ant
sienų pradėjo nemanau,kad ryt užbaigs...
Labas rytas,aš gerai išmiegojau,bet anksti ir atsiguliau
matyt reikėjo pailsėt🙂Darbas einas gerai kolkas bizi kaip
visada bus matyt,kai vaikų atostogos prasidės gal
apmažės😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,budinames 😉
Labas rytas,as pasiarbatinau ir leksiu tailandetisjam masazui 😉
Labas rytas,aš dar lovytej gulineju,bet jau reiktu kelt😃
As jau lovyteje labanakt
Labuka,aš atidirbau darbe,namie apsikuičiau ir dabar olimpinių žaidynių atidarymą žiūriu🙂Reik ir mums jau per rūbų pardes pereit reik atostogom šio bei to ir šiaip😉
As po metalana pasivaiksciojau😉 70% ispardavimas,bet ne kazka radau…
Labas rytas ir penktadienis 😀
Labas rytas, sunkokai keliausi bet jauciu isijudinsiu kiek cia beliko iki savaitgalio )
Labas rytas,ausinukai gal ir gerai tik va ar paskui žadintuvą eis girdėt😃Sunkiai kėliau,bet atrodo budinuos visai neblogai🙂Laukiu nesulaukiu savaitgalio ilsėsiuos ir nieko nedarysiu reik į ritmą grįšt😉
As ausinukus turiu is darbo parsinesus reiks kada isidet jei kas trukdys miegoti 😉
Labas rytas,aš vakar ir anksti atsiguliau,bet kažkaip vistiek ne taip miegojau atrodo viską aplink girdėjau😃
Labas rytas,budinames 😉 kuo ilgiau miegu tuo labiau noriu miegoti…
Siandien greit apsisukau,ir nuo 8 lovyteje 😉
Labas rytas,as neblogai miegojau gal truputi trumpai bet ir man nesigauna anksti atsigulti…
Labas rytas,o aš nesuprantu nu niekaip į miego ritmą negrįštu gal šiandien anksčiau atsigulsiu...
Labas rytas,as taip si savaitgali pailsejau kad net neatsimenu kada taip buvo 😀 su nauja darbo savaite !
Labas rytas,su nauja darbo savaite!Visą savaitgalį užsiėmę,tai ir poilsio mažoka tik vakar apsipirkome,namie apsimėtėme normaliau,tai šiandien pasidaryt valgyt ir maut ilsėtis🙂
Labas rytas,bus budinames !
Labas rytas ,grasaus sestadienio! As vakar praktiskai viska pasidariau tai siandien tokia poilsio dienele😀
Labas rytas,tik dabar labinuos kazkaip laiko nebuvo. Dziaugiuosi penktadieniu 😀
Mes ryt į draugės jubiliejų pakviesti,šeštadienį draugai prašė padėt kraustytis,tai poilsis sekmadienį nusimato ir tai gal nelabai,nes maniškis kolidoriuj plyteles klijuot ant sienų pradėjo nemanau,kad ryt užbaigs...
As laukiu penktadienio ,jauciuosi pavargusi …
Labas rytas,aš gerai išmiegojau,bet anksti ir atsiguliau matyt reikėjo pailsėt🙂Darbas einas gerai kolkas bizi kaip visada bus matyt,kai vaikų atostogos prasidės gal apmažės😉
Labas rytas,sunkiai keliausi…
Dar siandien ir rytoj bus papildomo darbo .karsta pas mus darbe 29 tai extra breika turim😉
Labas rytas,as vakar dvi valandas papildomai dirbau bet taip greit laikas praejo net pati nustebau 😉
Labas rytas,o aš tokia užsiėmus jaučiuosi,kad vis neprisijungiu nė pasilabinti,nors nieko ypatingo nenuveikiu😊
Prastai miegojau…
Labas rytas,visa nakti lijo…
Labas rytas,vakar pas mane tokia poilsio diena tai net nebuvau ilindus i telefona😉 su nauja savaite !