Labas rytas,visai nieko vakar tas oras buvo🙂Mes vakar
apsiprekinom,pagrybavom,pas draugus pasisvečiavom ir dienos
kaip nebūta😉Šiandien dar nežinau ką veiksim be planų
kolkas🙂
Labas,na ir orelis ,mes is ryto po miesta
blaskemes,striuke silta nusipirkau.praeita savaite
apziurejau bet nepirkau ir nueinu siandien dar kabo ta
pati,apsidziaugiau labai.
Labas rytas,ne daznai tenka kartu dirbti😉 tai susitikus
smagu paplepeti😉 as vajar anksti uzmigau tai nubudau 3
val,truputi pabudravau ir vel uzsnudau,aisku kai reikejo
keltis dar norejosi miego …
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,ir man mazai miego…nu kaip nors,ryt reik puse dienos uzsideti ,truksta laiko …
*miego jau nuo pat ryto nesąmones rašau😀
Labas rytas,nepilnai 2savaitės likę😉Man mažoka jaučiu bus sunki dienelė...
Arteja jau taviskis 😉 as sune vedzioju
Aš jau viskas lekiu namučio😉Reik šį bei tą dar gimciukui užsisakyti atlėks mergaitės pasisėdėt pas mane,tai pačios sau pramogų susigalvojom😃
Kaip as noriu namo….
Na taip ,laiko tik uzima 😉
Tai jau čia savo malonumui ir dėl savęs nėr sunku😉
O as kaip visadabegime,nors buvau valandzikei prigulusi ,vakare vaziavau pedikiurui.,rytoj nagus tvarkytis .
Labas rytas,geras savaitgalis pailsėjom vakar ir darbus pasidarėm,tai šiandien bim bam namie😉
Labas rytas,ir vel savaitgalio nebera…dar trys dieneles ir atostogos 😉
Labas rytas,visai nieko vakar tas oras buvo🙂Mes vakar apsiprekinom,pagrybavom,pas draugus pasisvečiavom ir dienos kaip nebūta😉Šiandien dar nežinau ką veiksim be planų kolkas🙂
Labas,na ir orelis ,mes is ryto po miesta blaskemes,striuke silta nusipirkau.praeita savaite apziurejau bet nepirkau ir nueinu siandien dar kabo ta pati,apsidziaugiau labai.
Labuka,dar truputis ir namo poilsiaut😉
Labas rytas,ir savaitgalis ant noses 😀
Labas rytas,ne daznai tenka kartu dirbti😉 tai susitikus smagu paplepeti😉 as vajar anksti uzmigau tai nubudau 3 val,truputi pabudravau ir vel uzsnudau,aisku kai reikejo keltis dar norejosi miego …
Labas rytas,smagu girdėt,kad susidirbusios esat😉Aš vakar į lovą kritau kaip lapas,o šiandien ir planų pilna,tai tikiuosi bus gera diena😊
As su Renata ,prie vieno stalo dirbu,tai laikas gerai eina 😉
Man ir gerai einasi kas čia beliko ir namučio mausiu🙂
Man visai gerai diena eina,dirbu su nauju zmogumi,bet neblogai ji dirba kaip pirma diena 😉
Aš jau baigiu išsibudint matyt pajudėt tik reikėjo😉
Vakar buvau issigandusi,kad mano indaplove uzlinko,vandens neispumpuoja,vyras pravale kanalizacija ir viskas susitvarke 😀
Labas rytas, ir man truksta miego ,kaip nors 😉
Labas rytas,aš vakar vos neiškart užlipus į viršų užmigau,bet vistiek sunkiai budinuos,o atrodo turėjau kaip išsimiegot😉
As jau i lova ruosiuosi,dar tv paziuresiu ir miegot .labanaktis.
Aš jau visus darbus nusidirbau šiandien.Ryt nebus kada lėksim į open evening dėl sixth-form 17h į kitą mokyklą pasižiūrėt ką siūlo🙂
Skrisim,taip patogiau😉 man ir gerai diena eina 😉
Labas rytas,aš jau darbuojuos panašu,kad bus dar viena gera dienelė😉Su mašina važiuosit ar skrisit?
Labas rytas,as jau i darba keliauju😉 vakar po darbo dar po parduotuves laksteme sio bei to kelionei,tai atsiguliau velokai ,truputi miego truksta…
Aš visada taip keliuosi😃