O kaip nustatė,kad būtent vištienai?Mums tai išrašė
vaistų kursą ir pasakė,jog reik patiem maistą atrinkt,nes
alergiją galibūti nuo bet ko,tai mes žiūrejom,jog grain free
butu ir tiko.
Ziurejau internete , nebezinau koki pikti,maniske
alergiska vistienai ,dabar su jautiena valgo .is pat
pradziu sake kad zmoniu maistui,neduodam bet vis tiek tas
pats,tada maistui su vistiena ir ta pakeitem ,bet ne ka
geriau …
Labas rytas,mes vakar šeimyniškai vakarą praleidom vyras
namie buvo,tai pietus padarė,lapus sušlavė,paskui Deną į
Corby vežėm į Skate parką,tai mes po Tesco pasivaikščiojom,o
vakare atsisveikinom su svečiu ir į lovas visiems anksti
kelt reikėjo😀
Labas rytas,as vakar tokia uzsiemusi buvau,nupirkau
lauktuviu dzemperi ir kelnes ,kai pasimatavo pasirodo
dzemperis mazokas,tai teko parsivesti is Lt ir
keisti.nuvaziavom o ten tokiu oat nebera tai teko kitokius
pirkti…
Kaip diena? As poilsiauju po grozio proceduru ir masazo 😀
tikiuosi pirmadieni nebus melyniu ant veido ,sako po
lazerio gali buti nes man kapiliarus ant veido naikino…
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Maistas toks dalykas reik atrinkt,o ir laiko užtrunka...
Is simtomu ir klause kuo mes maitinam.jokiu rimtu tyrimu,patare antialergini maista pirkti bet ir is jo jokios naudos…
O kaip nustatė,kad būtent vištienai?Mums tai išrašė vaistų kursą ir pasakė,jog reik patiem maistą atrinkt,nes alergiją galibūti nuo bet ko,tai mes žiūrejom,jog grain free butu ir tiko.
Ziurejau internete , nebezinau koki pikti,maniske alergiska vistienai ,dabar su jautiena valgo .is pat pradziu sake kad zmoniu maistui,neduodam bet vis tiek tas pats,tada maistui su vistiena ir ta pakeitem ,bet ne ka geriau …
Mes Harringtons perkam,nes ten pas vet kur siūlė nei vieno ji nevalgė,o ir kainelės oho oho🙂
As ne i tema , koki sausa maista perki suniui?
Aš jei neplanuočiau būtų pipiec,bet dar ir vaikai su vyru nemažai prisideda,tai viskas įmanoma būna ir išeina🙂
As paskutiniu laiku nieko mespeju,reik kazkaip susiplanuoti ,darbus oaskirstyti …
Ir šiaip daug reikalų šį mėnesį,tai labai protingai reik darbą ir asmeninį gyvenimą derint mažiausiai apie pinigus galvoju🙂
Papildomi pinigai neoamaisys 😉
Ai gruodį kiti reikalai,o dabar dar išpuolė savaitėlė parduotuvėj😉
Labas rytas,aciu 😉 kaip anksti kazkaip galvojau tu gruodi pradesi…
Labas rytas,sveikinimai laimėjus😀Aš nuo šiandien overtime maratoną pradedu,bet atrodo viską super susiplanavus bus gerai easy peasy😀
Ir man gera😀 pas mus darbe buvo helovinas,loterija buvo tai as du prizus laimejau. Saldainiu deze ir gerima su laipsniais😉
Labas rytas,man irgi dar taip gerai kolkas diena eina,tai išvis super turėtų būt😉
Labas rytas,as jau i darba pasiruosusi 😉 kaip greit savaite eina 😉
Labas rytas,mes vakar šeimyniškai vakarą praleidom vyras namie buvo,tai pietus padarė,lapus sušlavė,paskui Deną į Corby vežėm į Skate parką,tai mes po Tesco pasivaikščiojom,o vakare atsisveikinom su svečiu ir į lovas visiems anksti kelt reikėjo😀
Labas rytas,as vakar tokia uzsiemusi buvau,nupirkau lauktuviu dzemperi ir kelnes ,kai pasimatavo pasirodo dzemperis mazokas,tai teko parsivesti is Lt ir keisti.nuvaziavom o ten tokiu oat nebera tai teko kitokius pirkti…
Neesu buvus reiks kada nueiti😊Aš jau į pabaigą darbų,bet dar treiningą įtaisė 12h,tai reiks eit atklausyt😀
Esu buvusi ten ,restoranas kaip restoranas man labiai tavan patinka😉
Buvom šeštadienį Katanoj pavakarieniaut,tai nieko įspūdingo ten,o ir kainos normalios visi tik jau labai iškėlę baisiausiai kaip ten brangu ir super🙂
Labas rytas ir man savaitgalis sprogo,labai greit praleke😉
Labas rytas,ačiū už sveikinimą😉Visą savaitgalį,tai šen,tai ten vyro brolis atskridęs,tai laiko net nebuvo kada prisijunkt😊
Labas rytas 😀
Kaip diena? As poilsiauju po grozio proceduru ir masazo 😀 tikiuosi pirmadieni nebus melyniu ant veido ,sako po lazerio gali buti nes man kapiliarus ant veido naikino…
Labas rytas,budinames 😀
Su Gimtadieniu,Vikut! Buk labai laiminga! As praeita savaite prisiminiau o kaip atejo tikroji diena ir uzmirsau…
Aš galvojau tau dar laisva šiandien🙂Aš prisėdau su kavyte spaudą paskaityt ir į sveikinimus atsakyt😉
Ir man nedaug liko 😉
Labas rytas,o aš kaip tik pakilios nuotaikos atidirbt,pasipuošt ir laukt svečių😉