Labas rytas,o tai kiek už atvežimą vistik ne tašytė jau
čia,o statybinės medžiagos?Smalsauju😉Dar kelios dienelės ir
vėl savaitgalis šis šventinis,tai bus bizi bizi dar vyro
brolis atskrenda😀
Labuka,aš ir bizi kaip niekad šią savaitę sūnų pas
dantistę vedžiau,dar namie nieks nedaryta buvo,o ir vyras
artėjančio gimtadienio proga naują telefoną nupirko
dovanų,tai ir čia reikalų,kol visur vėl susijunksiu ką
reik,tai jau ir erzint pradeda truputį😃
Labas rytas,smagaus laiko😉Pas mus lyja lietus😀Mes leksim
apsipirkt,tada man i kirpykla,o tada tetos sveikint su
praėjusiu gimtadieniu ir dienos kaip nebuta😀
Pas mus tv visada dėl fono apačioj įjunktas,o viršuj irgi
kažkaip neisi 19h gult tik atėjąs kojų ištiest,bet erzina
savaitgalį nerandam ką žiūrėt kaip tik į darbus,tai būtinai
kokį gerą filmą rodo😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,siandien man kazkokia diena tik ne penktadienis 😉
Labas rytas,jau vietoje laukiam prie vartu .aciu😀
Labas rytas,geros kelionės😉
Nezinau,kiek cia paims …einu miegoti ryt anksti keltis ,kol iki oro uosto nusigausim …
Labas rytas,o tai kiek už atvežimą vistik ne tašytė jau čia,o statybinės medžiagos?Smalsauju😉Dar kelios dienelės ir vėl savaitgalis šis šventinis,tai bus bizi bizi dar vyro brolis atskrenda😀
Labas rytas,daug ka ,ypac kas brangu uk.maniskis nusipirko specialiu lentu ir akmenu pirciai,svarainiu dar isidejome. Taip atrodo kad nera ka vestis 😉
Labas rytas,nu greiti jūs čia ir dantis susitvarkyt ir tašiuką susidėti😀Ka dar šiais laikais žmonės vežasi iš Lietuvos?🙂
Labas rytas,mes po miesta lakstom ,siunti kraunam dar sio bei to reikia nusipirkti. O ketvirtadieni kylam😉
Labuka,aš ir bizi kaip niekad šią savaitę sūnų pas dantistę vedžiau,dar namie nieks nedaryta buvo,o ir vyras artėjančio gimtadienio proga naują telefoną nupirko dovanų,tai ir čia reikalų,kol visur vėl susijunksiu ką reik,tai jau ir erzint pradeda truputį😃
Labas,mes pas gydytojus keliaujam,dar uzsirasiau pas dantista ,skaudena ten kur idejo…
Labas rytas,man jau nesimiega.siandien papusryciaujam ir judesim link namu. Gerai praleistas laikas su suneno seima 😀
Labas rytas,smagaus laiko😉Pas mus lyja lietus😀Mes leksim apsipirkt,tada man i kirpykla,o tada tetos sveikint su praėjusiu gimtadieniu ir dienos kaip nebuta😀
Labas rytas,linkejimai is Palangos! Vakar puikus oras pasivaiksciojom prie juros 😀
Kaži ar šiais laikais baisiai būna dar kas nors viskas patobulėję gerokai😉
Labas rytas,gerai tikrai galvojau bus baisiau
Labas rytas,pagaliau ir man išeiginės ant nosies😀Kaip sekėsi pas odontologą?
Labas,mes jau namie ,einu metines dulkes nuvalyti ir pas odentologa ruostis…
Labas rytas,gerų atostogų ir gero skrydžio😉
Vistiek atostogos smagu😉Mes šiemet per šventes atostogausim 2savaites ir dar liko 4dienos,tai nežinau reiks kažką sugalvot kaip išsinaudot😊
Savaitei tik daugiau neturiu atostogu,na liko dvi su puse tai pasilikau pabaigai maza ka kada prireiktu 😉
Kuriam laikui skrendat?🙂Aš jau viskas kavinuosi ir namučio😉
Aisku kad ne,laiko vus truko 😉
O tai dar nesukrauti?😀
Man dar pora geru vakandikiu ir namo ,lagaminu krautis 😉
Labas rytas,aš jau darbuojuos gerokai iš peties gera visai ir ši savaitė einasi namie tvarka,darbe irgi😉
Labas rytas,budinams 😉
O pas mus apacioj telikas pajuntas Lietuviskas radijas
Pas mus tv visada dėl fono apačioj įjunktas,o viršuj irgi kažkaip neisi 19h gult tik atėjąs kojų ištiest,bet erzina savaitgalį nerandam ką žiūrėt kaip tik į darbus,tai būtinai kokį gerą filmą rodo😀
As paskutiniu laiku net nejungiu tv…
Aš šiandien tiek visko numačius pasidaryt,bet sakiau jau paskui tiesiu taikymu į lovą ir jokių filmų žiūrėjimų iki išnaktų😀