Labas rytas,aš planų nemažai turiu po darbo reik iki
parduotuvių,Evos dovaną supakuot,namus apmėtyt ir t.t,nes
ryt iki 18h dirbsiu,o penktadienį jau nebus kada😉
Mes praeitais metais buvom college nepatiko mums ir
neprilipo...Kolkas kiek visko žiūrėjom,domėjomės vistik
geriausia būtų pasilikti dar 2metam savo mokykloj,o
prisilakstyt dar spės,kol nuspręs kuom tikrai nori būti😉Aš
jau viskas tuoj namučio,nors tyngiu nerealiai šiandien,bet
reiks kažką pietum pasigamint,bet dar nesgalvoju ką😆
Anksčiau kažkaip 16m visi laukdavo,kad pasą gaut,o dabar
tik tiek,kad skaičius😀Įtempti šie metai nusimato
egzaminai,išsirinkti kur toliau mokytis,tai kitą mėnesį
ekskursijas po mokyklas turėsim žiūrėsim ar savo verta
pasilikt ar vistik eit kitur sixth formą daryt🙂
Maniškei penktadienį 16metų sueina,tai užsakėm naują
laptopą,užsirezervavom staliuką Ibrahimi,tai dar reiktų gal
balionų užsakyti,gėlyčių,tortuką nupirkti ir būsim pasiruošę
paminėti😉Mes naują stogą gardene darysim,tai turėtų iki
spalio 3d medžiagos atkeliauti😉
Labas rytas,as normaliai vakar anksti atsiguliau. Dar
vakar stala su kedem nusipirkom ,5 sav reiks laikti kol
atves. Musu toks gremezdas seniai zadejom pakeisti .
Labas rytas,pabudome ir kelkimės😀Vakar vyras anksčiau
grįžo,tai susivėlinom atsigult tai to,tai ano prisireikė,o
šiandien jau sunkokai kėliau,bet gal bus gerai😀
Labas rytas,savaitgalis super šeštadienį gėlyną
naikinom,žolę tiesėm,šašlykų kepėm,svečių turėjom,o
sekmadienį apsukom garbės ratelį aplink Peterborą,išsikepėm
kugelį ir pratinginiavom visą likusią dieną🙂Ačiū ir tau
geros likusios dienelės😉
Labas rytas,kaip savaitgalis?man praleko kaip visada😉
sestadieni vyro gimtadienis,ryte masazai,sveikinimai,vakare
ejom pasisedetii tavan nors planas buvo turku virtuv bet
ten zmoniu milijonas nors ir buvo staliukas uzsakytas…o
sekmadieni baseinas ,poilsis ir ruosimasis darbo savaitei 😉
geros dienos !
Jau senokai man reikejo vis atideliojau,truputi bijau kad
kaulas nebutu sutirpes,bet kol nenuvaziuosiu neapziures
nezinosiu,o jau tada bus kaip bus ,scarbu pradeti😉
Labas rytas,savaitei neturiu daugiau atostogu… tik griztu
konsultacija ,uz keliu dienu operacija ir namo 😉 viskas
gerai😉 as atrodo issimiegojau 3 val i tualeta ejau o paskui
taip gyvu miegu iki zadintuvo…
Turit kokių planų LT ar šiaip?🙂Man išvis diena greit
lekia šiandien mes jau pas dantistę,dar užsuksim į
sportsdirect,o ir vakarienė jau beveik paruošta ir
skalbiniai bus sausi,kai grįšim,tai galėsiu eit
ilsėtis😉Priekinį gardeną rytojui paliksiu lietaus nerodo,tai
spėsiu susitvarkyt😊
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,aš planų nemažai turiu po darbo reik iki parduotuvių,Evos dovaną supakuot,namus apmėtyt ir t.t,nes ryt iki 18h dirbsiu,o penktadienį jau nebus kada😉
Labas rytas,as kaip 3 pabudau i tualeta taip iki zadintuvo nei miegojau nei nemiegojau…bus sunki diena…
Aš jau su kavyte,o pietūs orkaitėj kepa,tai kaip ir diena baigta😉
As jau namo zingsniuoju,skalbima uzdet,sune isvest ir laukt seimynos 😉
Mes praeitais metais buvom college nepatiko mums ir neprilipo...Kolkas kiek visko žiūrėjom,domėjomės vistik geriausia būtų pasilikti dar 2metam savo mokykloj,o prisilakstyt dar spės,kol nuspręs kuom tikrai nori būti😉Aš jau viskas tuoj namučio,nors tyngiu nerealiai šiandien,bet reiks kažką pietum pasigamint,bet dar nesgalvoju ką😆
Anksciau buvo kitaip teisingai tu sakai su tuo pasu 😉 o maniske patenkinta college .
Anksčiau kažkaip 16m visi laukdavo,kad pasą gaut,o dabar tik tiek,kad skaičius😀Įtempti šie metai nusimato egzaminai,išsirinkti kur toliau mokytis,tai kitą mėnesį ekskursijas po mokyklas turėsim žiūrėsim ar savo verta pasilikt ar vistik eit kitur sixth formą daryt🙂
Kokia grazi proga 😀as savaitgaliui planu neturiu bet jauciu prisigalvosiu 😉
Maniškei penktadienį 16metų sueina,tai užsakėm naują laptopą,užsirezervavom staliuką Ibrahimi,tai dar reiktų gal balionų užsakyti,gėlyčių,tortuką nupirkti ir būsim pasiruošę paminėti😉Mes naują stogą gardene darysim,tai turėtų iki spalio 3d medžiagos atkeliauti😉
Labas rytas,as normaliai vakar anksti atsiguliau. Dar vakar stala su kedem nusipirkom ,5 sav reiks laikti kol atves. Musu toks gremezdas seniai zadejom pakeisti .
Labas rytas,pabudome ir kelkimės😀Vakar vyras anksčiau grįžo,tai susivėlinom atsigult tai to,tai ano prisireikė,o šiandien jau sunkokai kėliau,bet gal bus gerai😀
Gerai ir greitai dieba eina 😉 kad taio visa savaite 😀
Labas rytas,savaitgalis super šeštadienį gėlyną naikinom,žolę tiesėm,šašlykų kepėm,svečių turėjom,o sekmadienį apsukom garbės ratelį aplink Peterborą,išsikepėm kugelį ir pratinginiavom visą likusią dieną🙂Ačiū ir tau geros likusios dienelės😉
Labas rytas,kaip savaitgalis?man praleko kaip visada😉 sestadieni vyro gimtadienis,ryte masazai,sveikinimai,vakare ejom pasisedetii tavan nors planas buvo turku virtuv bet ten zmoniu milijonas nors ir buvo staliukas uzsakytas…o sekmadieni baseinas ,poilsis ir ruosimasis darbo savaitei 😉 geros dienos !
Labas rytas,as jau po masaziuko😉
Man is vis gerai diena eina ,pasedim ,padirbam 😉 po darbo i mieta leksiu reikia i banka
Labas rytas,tikrai taip,o dar tokia darbinga jaučiuosi,tai turėtų būt gera diena😉
Labas rytas,ir penktadienis !
As kazkokia apsnudus nuo ryto buvau ,dabar jau geriau matyt oras veikia…
Labas rytas,labai sunkiai išsijudinau šiandien iš po vakar gardeno tvarkymo visus raumenis skauda,bet švaru visur😀
Labas rytas,pabudome ir kelkimes 😉
Aš jau viską pasidariau ką susiplanavau,tai dabar visa laiminga su kavyte prieš tv sėdžiu🙂
Ir man gerai diena eina ,
Viskas bus gerai😉Aš taip su energija dirbu ar nebus gale darbo,jog grįžus namo jau nieko nereiks,nors planų turiu😀
Jau senokai man reikejo vis atideliojau,truputi bijau kad kaulas nebutu sutirpes,bet kol nenuvaziuosiu neapziures nezinosiu,o jau tada bus kaip bus ,scarbu pradeti😉
Ai tai čia daugiau su reikalais lekiat...Aš darbuojuos iš peties ir tinginys dingo visiškai😀
Labas rytas,savaitei neturiu daugiau atostogu… tik griztu konsultacija ,uz keliu dienu operacija ir namo 😉 viskas gerai😉 as atrodo issimiegojau 3 val i tualeta ejau o paskui taip gyvu miegu iki zadintuvo…
Labas rytas,o tai kuriam laikui skrendat?🙂Ot smalsi nuo pat ryto😀Atrodo išsimiegojau,bet tinginys vistiek kolkas ima🙂
As pora inplantu noriu isideti,siaip visus aplankuti,pailseti ir greit grizti😉
Turit kokių planų LT ar šiaip?🙂Man išvis diena greit lekia šiandien mes jau pas dantistę,dar užsuksim į sportsdirect,o ir vakarienė jau beveik paruošta ir skalbiniai bus sausi,kai grįšim,tai galėsiu eit ilsėtis😉Priekinį gardeną rytojui paliksiu lietaus nerodo,tai spėsiu susitvarkyt😊