Labas rytas,atrodo ir vėl atsikėliau pailsėjus,nors ilgai
vakar varčiausi🙂Vakar atėjo paskutinės stogo dalys,tai
tikiuosi šį savaitgalį turėsim naują stogą,nes labai įkyru,o
ypač kai šitaip lyja😀
Labas rytas,mes ir visą savaitgalį užsiėmę buvom
penktadienį atšventėm Evos gimciuką,šeštadienį
apsipirkt,sulaukėm stogo deliverio,nuardėm seną stogą,o
vakar į miestą lėkėm,dar šiaip visokių smulkmių stogui,miške
grybų pažiūrėt buvom,tada pas draugus vakarienės įkurtuvių,o
paskui jau namo ilsėtis😉
Aš jau ir po kavytės,ofisą išsišlaviau,bet grindų
neplausiu dar bus gerai iki kitos savaitės😉Aš kitą
šeštadienį eisiu antakių tvarkyt,o paskui savaitè prieš
gimtadienį plaukučius,bet dabar ant rudens jau tamsi nebe
šviesi pasidariau😀
As jau su kavyte,truputi veliau nei paprastai 😉
uzdidejau kad rytoj pusvalanduku anksciau baigciau darba .
I kirpykla eisiu ,noriu pasviesinti plaukus .
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Aš jau judu link ofiso kavytės kažkaip susivėlinau šiandien😉
Asmiegu si ryta,tuoj kavos gal prabusiu 😉
Būna ir man taip kartais...Visai neblogai sekasi darbuotis manau nemažai nuveiksiu šiandien,jei neaptingsiu😆
Labas rytas,o as 3 keliausi i tualeta ,paskui varciausi varciausi kol uzmigau ,ir keltus reikejo …
Labas rytas,atrodo ir vėl atsikėliau pailsėjus,nors ilgai vakar varčiausi🙂Vakar atėjo paskutinės stogo dalys,tai tikiuosi šį savaitgalį turėsim naują stogą,nes labai įkyru,o ypač kai šitaip lyja😀
Aš jau viskas poilsiauju😀
TAs tai gerai ,greitai diena siandien eina ir as tuoj mausiu namo 😀
Bent jau šaltumo nešalta ir nelyja ištisai kaip prognozuota,tai nėr taip blogai...Aš jau viskas namučio ilsėtis😉
As jau su kavyte,oras na kazka … vyras atveze tikiuosi ir pasiims😉 jei ka dideli sketu guriu darbe 😉
Labas rytas,mes ir visą savaitgalį užsiėmę buvom penktadienį atšventėm Evos gimciuką,šeštadienį apsipirkt,sulaukėm stogo deliverio,nuardėm seną stogą,o vakar į miestą lėkėm,dar šiaip visokių smulkmių stogui,miške grybų pažiūrėt buvom,tada pas draugus vakarienės įkurtuvių,o paskui jau namo ilsėtis😉
Labas rytas,budinames,as visa savaitgali prapuolusi.sestadieni i ikea vaziavom tai grizom po pietu ,o sestadieni poilsio diena 😉
Man gerai diena eina ,greit adirbu ir namo 😉
Labas rytas,sunkus mano penktadienis,bet vistiek penktadienis😆
Labas rytas,na ir orelis …penktadienis 😀
Smagu keistis 😉
Aš jau ir po kavytės,ofisą išsišlaviau,bet grindų neplausiu dar bus gerai iki kitos savaitės😉Aš kitą šeštadienį eisiu antakių tvarkyt,o paskui savaitè prieš gimtadienį plaukučius,bet dabar ant rudens jau tamsi nebe šviesi pasidariau😀
As jau su kavyte,truputi veliau nei paprastai 😉 uzdidejau kad rytoj pusvalanduku anksciau baigciau darba . I kirpykla eisiu ,noriu pasviesinti plaukus .
Būna😉
Yra kitokiu problemu 😉
Sujuokinai,tai ko ten tada eit ir vietą užimt gal yra žmonių,kuriems tikrai reikia😀
Siaip ,tyrimai pas mus superinuai 😀
O tai kokių tyrimų norėjot ar šiaip kažko?Aš ir tingėjau kelt,bet nieko išsibudinau😉
Labas rytas,saunu mes greit poliklinikoje apsisukome,gavome ko norejome .tingiu keltis …
Labas rytas,aš vakar įgyvendinau visus savo plaunus 100%,tai ramiai galėsiu dirbt ir laukt penktadienio😉
Aš jau šiek tiek apsiprekinau,lekiu namučio ir paskui vėl iki dar vienos pardės ir bus viskas😉
Ir as breikauju,neblogai laikas eina 😉
Aišku...Aš su kavyte prisėdau,bet žiūriu gal ir į pardes spėsiu darbo metu susibėgiot😉
Vyras
Čia vyras ar sūnus?
As po darbo i poliklinika leksiu maniskis turi talona,kartu eisiu kad viska usossakoti buena paleisi ir gris su tom paciom problemom…