Darbo nemažai,tai greit laikas praeina,o ir spėju viską
susitvarkyt ką reikia,tai išvis gerai😉Ryt 15h namo mausiu
reikalų turiu,tai tikiuosi dar namie spėsiu ranką pridėt
pati,nes savaitgalį į miestą reik susirast ką pasipuošt per
uošvienės jubiliejų😀
Aš daug geriu vit D,B grupės,geležį,magnį ir vitaminą
C.Visus atskirai pirkau,nes poveikis geresnis,nei kokį
kompleksą perkant,o ir organizmui pasisavint vieni kitiems
reikalingi🙂
Labas rytas,as ir jau gyva,eisiu pusrycius daryti kol
vyras sune vedzioja.paskui nagucius vaziuoju tvarkytis
,irgi apsipirkti ,apsitvarkyti toks tas savaitgalis 😉
Labas rytas,aš jau su kavyte nusiteikus darbingai dienai
reik iki pardes,namus apmetyt,antakius susitvarkyt ir vakare
leksim i Huntingdon ferverku ziuret vakar bilietus
nupirkau🙂
Labas rytas,kaip gerai miegojau ir pailsejau dar šiandien
dienelė ir vėl savaitgalis😀Galibūti,jog pačios firmos
maistas netinka,nes yra įdėta kažkas nuo ko kyla alergija ir
nebūtinai nuo produkto,o tiesiog šiaip kokio priedo.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Tai jus skrisit pas ja 😉 saunu smagus tokie baliai 😀
Lietuvoje ji seniai jau gyvena.Ji gimus sausio 1d,bet švęs sodyboj sausio 4d,kad būtų tikra šventė jai,o ne Nauji metai kaip visada😉
Oho ,rimtas balius nusimato 😀 o tavo anyta ne Lt?
Darbo nemažai,tai greit laikas praeina,o ir spėju viską susitvarkyt ką reikia,tai išvis gerai😉Ryt 15h namo mausiu reikalų turiu,tai tikiuosi dar namie spėsiu ranką pridėt pati,nes savaitgalį į miestą reik susirast ką pasipuošt per uošvienės jubiliejų😀
Labas rytas,greitai eina ir si savaite😉
Labas rytas,aš per 2mėnesius nepilnai kažkur gavau🙂Nu va ir vidurys savaitės atėjo nedaug liko ir vėl savaitgalis😀
As nuo liepos laukiau,tiesa butu anksciau ,talonas buvo atsiustas per mano atostogas tai teko pasikeisti…
Oho kaip ilgai laukei...Aš greičiau scan gavau,nei fizioterapiautas su manim susisiekė😀Pietauju,kavytes ir bus galima toliau eit dirbt😉
Pas mane iprasta diena.ketvirtadieni turiu talona rieso skana darys.pagaliau sulaukiau…
Labas rytas,Ir tave🙂Man taip gerai pasisekė vyras šiandien namie,tai viską padarys man tik atidirbt ir į lovą grįžus tiesiai maut😀
Labas rytas,su nauja diena ! Kazko taip sunkiai sunkiai keliausi begu kava kaisti 😉
Aš kas 3mėnesius geriu nepriklausomai nuo metų laiko😉O man visai nieko gerai diena pas save praėjo,o dabar parduotuvėj krapštausi🙂
Reikia vitaminu rudeni 😉kaip man siandien laikas neina darbe …
Aš daug geriu vit D,B grupės,geležį,magnį ir vitaminą C.Visus atskirai pirkau,nes poveikis geresnis,nei kokį kompleksą perkant,o ir organizmui pasisavint vieni kitiems reikalingi🙂
As is Lt D vitamino parsivezisiau ir geriu
Nieko praeis gal greit..Aš vitaminų prisipirkau,tai ir nuovargio nebejaučiu,ir jėgų daugiau atsirado kažkaip šiemet ruduo su visai mažai saulės..
Aisku,as darbi,galva kazko skaudena,ores cia kaltas ar kas reiks tablete isgerti …
Rudeninių grybų labai daug ir kas renka ūmedes,grūzdus,rudukus,tai tas drąsiai po kelis kibirus kaip niekur gali prisipjaut😉
Labas rytas,ruduo ner ko noreti…
Labas rytas,Kibiriuką dar prisirinkom,bet jau sunkiai ne taip kaip prieš 2savaites🙂Daug supelijųsių,apėstų jau..
Radot ?
Labas rytas,ačiū ir tau😉Mes jau iš miško namo varom grybavimo sezonas uždarytas😃
Labas rytas,budinames ! Graziaus sekmadienio!
Labas rytas,as ir jau gyva,eisiu pusrycius daryti kol vyras sune vedzioja.paskui nagucius vaziuoju tvarkytis ,irgi apsipirkti ,apsitvarkyti toks tas savaitgalis 😉
Labas rytas,aš jau su kavyte nusiteikus darbingai dienai reik iki pardes,namus apmetyt,antakius susitvarkyt ir vakare leksim i Huntingdon ferverku ziuret vakar bilietus nupirkau🙂
O man jau prasideda savaitgalis 😉
Svarbiausia,kad alergijos nebūtų😉
Labas rytas,is pat pradziu nelabai patiko vis kitoks kvaoas ir turbut skonis ,bet valgo 😉
Labas rytas,kaip gerai miegojau ir pailsejau dar šiandien dienelė ir vėl savaitgalis😀Galibūti,jog pačios firmos maistas netinka,nes yra įdėta kažkas nuo ko kyla alergija ir nebūtinai nuo produkto,o tiesiog šiaip kokio priedo.
Tos firmos kur turejom anti alerginiud nupirkom,su lasisa.