Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

Daiurchy Daiurchy 30. Jan 08:20

Labas rytas,aciu ir tau! As pikta is po vakar nepaeme kraujo ,daktaras is anksto imformavo kad nebus sako sesute paims,as dar perklausiau ar tikrai paims … o ka ji paims suo bijo o ji dar daugiau subade ir nieko nepaeme reiks kita diena vaziuoti…

liuks liuks 30. Jan 06:45

Labas rytas,vakar su kaupu pailsėjau nuo 17h lovoj varčiausi,tv žiūrėjau,knygą paskaičiau,numigau🤭Gražaus penktadienio!

Daiurchy Daiurchy 29. Jan 17:44

Gerai lad taip pasitaiko😉 as namo suoliuoju😉

liuks liuks 29. Jan 15:59

Kaip man pasisekė paskambino iš poliklinikos ir priėmė iškart po darbo,tai viskas šiandien laisva kaip triusikų guma😀

liuks liuks 29. Jan 11:07

Suprasta..Aš kaẓ̌ko skanaus noriu prie kavytės,bet nesugalvoju ko niekaip😊

Daiurchy Daiurchy 29. Jan 10:33

Tik rytinis !

liuks liuks 29. Jan 08:35

O tai iš vakaro neina paimt ar būtinai rytinis šlapimas turi būti?Aš niekada jokių darbų rytui nepasilieku,nes visa diena paskui susigadina laikas man ir kavai turi būti ryte,o paskui visa kita😊

Daiurchy Daiurchy 29. Jan 08:19

Labas rytas,as kazkokia siandien susivelusi ,daug darbu ryte buvo. Ejau su vyru gaudyt suns sysaliuku ,vakare pas vet vaziuojam tyrimus darys vel nes pora savaiciu geriam vaistus nori paziureti ju veikima ar maziau baltymas gaminasi.

liuks liuks 29. Jan 08:15

Labas rytas,aš einu kavintis šalta man šiandien darbe🙂Visai gerai dirbt einasi manau daug nuveiksiu😉Bandžiau staliuką Wagamamoj užbukint rytojuj,bet neina online prašo skambint,tai bandysim šiaip varyt nemanau,kad 2žmonėm bus problema staliuką rast,o jei ką kur kitur nueisim pavalgyt😉Vakare appointmentą turiu poliklinikoj,o šiaip bim bam planas😀

liuks liuks 28. Jan 19:28

Tai visada taip,jei nori gaut sūrelių reik prieš dieną varyt pirkt...Aš tokį neblogą bėgimą pasidariau,patalynę pasikeičiau,rankšluosčius,o dabar kepu tuos nelemtus baklažanus,o galėčiau eit kojas ištiest viršuj😀

Daiurchy Daiurchy 28. Jan 17:43

Buvau per breika nubegusi, tai sureliu jau buvo ,nusipirkau nes ryt jauciu nebus…

liuks liuks 28. Jan 12:45

Aš ir einu kavintis gana dirbti😉Mačiau Lidle europos savaitė prasidės,bet jaučiu nieko nereik sūrelių Sainsbury prisipirkau neseniai visai...Būtų ir vyrai prisijungę prie mūsų,bet nepagalvojom jiem bilietus nupirkt iškart,o kai sugalvojom buvo nebelikę😀

Daiurchy Daiurchy 28. Jan 12:03

As su kavyte 😉 mergaitiskas pasisedimas😀

liuks liuks 28. Jan 08:28

Aš vakar išsiėmiau iš kameros vištienos faršo tik nesuprantu kam,nes pilna maisto turim susisuko matyt galva visai😀Reiks kokį užkandį su baklažanais orkaitėj prasikept bus greit,bet jau ryt,poryt jokio gaminimo😉Penktadienį su Eva einam į miuziklą,tai reiks prieš kažkur nueit pavakgyt😊

Daiurchy Daiurchy 28. Jan 06:37

Labas rytas,as ir puikiai miegojau bet dar lovoj tuoj kelsiuos!

liuks liuks 28. Jan 05:47

Labas rytas,atsikėliau pailsėjus ir nusiteikus naujai,gerai dienai tikiuosi oras bus geresnis,nei vakar🙂Skanios kavos😉

liuks liuks 27. Jan 19:49

Likau nustebus gerokai...Aš suprantu,kad žmonių problema,jog nemoka angliškai ar ten dokumentų susikelt,bet kažkaip šitaip pelnytis tikrai negražu pasirodė jau per daug...Viskas baiginėju vakarienę gaminti ir eisiu ilsėtis😉

Daiurchy Daiurchy 27. Jan 16:23

Oho kainos …

liuks liuks 27. Jan 16:05

Aš čia vakar parašiau tokiai moteriškei dėl dokumentų užpildymo britų pilietybei gauti užklausiau kainos galvojau bus greičiau ir ramiau vistik nemažus pinigus kainuoja,tai kai parašė teko net prisėst 150£ tik formos užpildymas,o pilnas darbas 300£🙈Pagalvojau nepagailėsiu savo laiko pati pasidarysiu😀

liuks liuks 27. Jan 13:13

Aš irgi su kava,bet kas čia liko ir namo mausiu😉

Daiurchy Daiurchy 27. Jan 11:46

Baisus oras… as jau su kavyte😉

liuks liuks 27. Jan 08:41

Aš grįžus tv įjungiu ir bumba vietoj radijos,kol kuičiuos😀Gerai,kad šiandien į darbą reikia,nes oras depresiją įvarytų😉

Daiurchy Daiurchy 27. Jan 08:19

Pas mane apacioja dazniau radija ant televizoriaus groja . Siandien pas mane rytas toks greitas , kol susiriuosiau pavalgiau dar su broliu paplepejau su gimtadieniu pasveikinau jam 62 m sukako jau ir i darba reikejo judet 😉

liuks liuks 27. Jan 07:37

Mes visada prieš užmiegant tv žiūrim,bet taip,kad apačioj svetainėj pasėdėt pažiūrėt darbo dienom nėr kada😉

Daiurchy Daiurchy 27. Jan 07:01

Labas rytas,as ir vakar anksti apsisukau tai spejau tv paxiureti pries uzmigdama😉

liuks liuks 27. Jan 05:55

Labas rytas,vakar diena lėkte pralėkė darbe bizi buvo,namo grįžus pabėgiojau,apsimėčiau namus,Evos pasui popierius pradėjau ruošt ir dar užteko laiko prieš tv padrybsot😉

Daiurchy Daiurchy 26. Jan 17:41

Visai neblogai diena praejo nors ryte ne kazkabuvau nusiteikusi 😉

liuks liuks 26. Jan 12:16

Aš ir eisiu užpakalį padėt truputį,nors jau kavinausi kartelį darbe🤭

Daiurchy Daiurchy 26. Jan 12:02

Matyt del to ir galva skaudena … jau su kavyte bus geriau 😉

liuks liuks 26. Jan 11:23

Oras toks nei šioks apsiblausęs prie žemės traukiantis...

1 2 3 4 5 6 ... 1198