Aš kai pradėjau dirbt buvo nuo 8h-16h30,tai keičiau
keičiau,kol apsistojau ties tokiom valandom darbo atžvilgiu
lengviau dirbt ir asmeninį gyvenimą eina suderint
paprasčiau😉
Labas rytas,aš ir vėlyva šiandien😊Vakar buvom Italų
restoranėlį pavalgyt,tada filmo pažiūrėt,tai susivėlinom
atsigult😉Man gerklę skaudėt nori,tai pasikavinau,o dabar
vaistų ir arbatos taip nesinori apsirkt🙂
Labas rytas,Pailsėjau su kaupu vakar grįžau po
darbo,pabėgiojau ir visą likusią dieną lovoj prieš tv
pragulėjau😀Šiandien ilgą dieną dirbsiu,tai reik
nusiteikt,kad namo tik vakare😉
Šitie reikalai atrodo pas mane sutvarkyti visi
apoitmentai užbukinti,sudėlioti😉Aš penktadienį nagus varysiu
tvarkyt😉Reik tik su vyru dėl UK vaikų pasų perkalbėt ir
tada,jei ką pradėt tvarkyt🙂
Aš jau ir užkandžiauju,kavinuosi😉Vėjas šaltokas pučia,tai
neįspūdingas orelis tik atrodo gražiai...Šiandien lėksiu po
darbo dantų higiena daryt,tai teks dantis darbe plaut😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Ir teisingai😉 man galva kazko skaudena …
Aš kai pradėjau dirbt buvo nuo 8h-16h30,tai keičiau keičiau,kol apsistojau ties tokiom valandom darbo atžvilgiu lengviau dirbt ir asmeninį gyvenimą eina suderint paprasčiau😉
Tas gerai 😉
5h,bet galiu pradėt ir baigt kada patogu svarbu,kad 8h išdirbt ir darbai būtų padaryti😉
Primiml kada tu pradedi darba? As dar tik keliuosi 😉
Labas rytas,ačiū ir tave!Taip gerai pailsėjau vakar,tai jau darbe pusryčiauju bus galima kilt darbuotis😉
Labas rytas,su nauja darbo savaite!
Filmas kaip filmas nieko įspūdingo toks lengvas šeštadienio vakarui praleist kaip ir neblogas😉
Smagus vakaras😉 kaip filmas?
Labas rytas,aš ir vėlyva šiandien😊Vakar buvom Italų restoranėlį pavalgyt,tada filmo pažiūrėt,tai susivėlinom atsigult😉Man gerklę skaudėt nori,tai pasikavinau,o dabar vaistų ir arbatos taip nesinori apsirkt🙂
Labas rytas,as tik dabar pabudau…
Labas rytas,aš jau su kavyte😉
Labas rytas,as jau gyva!
Ačiū!
Labas rytas,aciu ir tau!
Labas rytas,gražaus penktadienio ir skanios kavytės🙂
As grizau ir su sune isbegau garbes rata apsikti pakol nelyja 😉
Aš susidėliojau darbo dieną tik dabar,kad laiko viskam uẓ̌tektų,tai būtų super😉Paskui galėsiu parduotuvėj su knyga atsipūst sau ramiai😉
Labas rytas,ir as jau gyva,bet taip tingiu keltis …
Labas rytas,Pailsėjau su kaupu vakar grįžau po darbo,pabėgiojau ir visą likusią dieną lovoj prieš tv pragulėjau😀Šiandien ilgą dieną dirbsiu,tai reik nusiteikt,kad namo tik vakare😉
Šitie reikalai atrodo pas mane sutvarkyti visi apoitmentai užbukinti,sudėlioti😉Aš penktadienį nagus varysiu tvarkyt😉Reik tik su vyru dėl UK vaikų pasų perkalbėt ir tada,jei ką pradėt tvarkyt🙂
As prisiminiau penktadieni i masazus pas tailandiete vaziuojam vakare. Dar vet reikia paskambinti rytoj ir viskas ,visi darbai 😀
Super😀Aš kaip visada jau tuoj eisiu kavintis antrą kartą ir pergalvosiu ar tikrai jokių reikalų nėra šiai savaitei likę😉
Labas rytas,puikiai ismiegojau ,tai siandien dar pries vyro zadintuva nubudau 😉
Labas rytas,aš vakar pas dantistą nulėkiau,o tada virtuvėj sukinėjaus taip nemažai,tai šiandien grįžus ilsėsiuos jokių planų neturiu😉
As grizau namo ir isbegau su sune garbes rata apsukti 😉
Aš jau ir užkandžiauju,kavinuosi😉Vėjas šaltokas pučia,tai neįspūdingas orelis tik atrodo gražiai...Šiandien lėksiu po darbo dantų higiena daryt,tai teks dantis darbe plaut😀
Su kavyte laiminga 😀 grazus oras siandien😉
As kavos labai noriu kazkokia apdujusi😉
Labas rytas,aš jau antrą kartą kavinuosi,o ir dirbt visai neblogai sekasi😉