Labas rytas,pabudau ir keliuosi😀Kaip suprantu atostogos
baigėsi ir penktadienį jau parskridote?🤔Kino teatre rodo,tai
sakėm kitą šeštadienį atsikėlę ir nuspręsim norim eit ar
ne,nes visiems manau bilietų užteks🙂
Labas rytas ,pabudome ir kelkimes 😀 puikui isimiegojau po
skrydzio😉 o del filmo kaip ir visi Lietuviski buvo geru
vietu buvo ir siaip sau ,tai net nezinau jei nori eik jei
nenori neik ne ka prarasi 😉
Labas rytas,Gerų atostogų!Sniegas gražu,bet šalčio visai
nenorėčiau😉Va va aš prisiminiau,kad tau atostogos,tai
neužsuku pasižiūrėt ar rašei😊Leidžiu pailsėt🤭
Labas rytas,vakar tokia uzsiemusi buvau kad net
pasilabinti neuzsukau. Ziema ,grazu Lietuvoje visi verkia
kad daug sniego bet nepasakyciau kad jo daug. Geros
dienos!
Su reikalais ar pailsėt?🤔Aš kolkas nieko dar
nesuplanavusi turiu vasarį 4d,bet jaučiu tik sau ir
paskirsiu jas,o paskui bus matyt susigalvosim kažką
ateity🤭
Labas rytas,Mano dantukai sveiki,tai reiks tik nueit
akmenis nusivalyt,vaikiui mano su mokslais irgi viskas čiki
piki egzaminus išlaikyt turėtų😉Ilgai atostogausit?🙂Aš be
planų noriu pailsėt šiandien ir visa likusį savaitgalį😀
Pas mane kaip visada viskas išskirstyta,tai poilsis su
reikalais kartu maišyta😉Namams laiko nelabai liks,bet ten ir
be manęs gyvenančių yra,tai bendrom jėgom bus gerai😀
Labas rytas,skanios kavytės😉Šiandien pilna reikalų po
darbo turiu pas dantistą taloną,pas Danielių susirinkimas
mokykloj tikiuosi tik visur spėt laiku🙂Dabar jau 100%
įžemgiau į naujus metus nebus kada tingėt😀
Labas rytas,Aš jau pusryčiauju galvoju gal dar kavos ar
arbatos atsigert ir tada eit darbuotis😉Vakar jau
prasibėgau,tai visai gerai buvo kaip po 3savaičių
nejudėjimo😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas😉
Sujuokino tie einamieji darbai😀Aš jau viskas namulio🙂
Kad kazkaip jokiu,einamieji darbai kaip mano uosvis sako ;
Labas rytas,ačiū ir tave!Kokie savaitės planai?🙂
Labas rytas,su nauja darbo savaite !
Ačiū ir tau gražaus sekmadienio!Man kaip visada išeiginės gaminimui vyras maistu rūpinasi😉
Labas rytas,penktadieni velai grizome😉 as po baseiniuko kavyte baigiu isgerti . Eisiu mesyte pakisti kepti , sriubyte virti😉 grazaus sekmadienio !
Labas rytas,pabudau ir keliuosi😀Kaip suprantu atostogos baigėsi ir penktadienį jau parskridote?🤔Kino teatre rodo,tai sakėm kitą šeštadienį atsikėlę ir nuspręsim norim eit ar ne,nes visiems manau bilietų užteks🙂
Labas rytas ,pabudome ir kelkimes 😀 puikui isimiegojau po skrydzio😉 o del filmo kaip ir visi Lietuviski buvo geru vietu buvo ir siaip sau ,tai net nezinau jei nori eik jei nenori neik ne ka prarasi 😉
Jei nepamirši parašyk ar patiko vis nenusprendžiu eiti ar neiti😉
Labas rytas,vesoka,bet tas saltis kitoks .medziai graziai apsarmoje 😀 tikrai labai grazu. Siandien planuojam i filma eiti milijonieriaus jubiliejus
Labas rytas,Gerų atostogų!Sniegas gražu,bet šalčio visai nenorėčiau😉Va va aš prisiminiau,kad tau atostogos,tai neužsuku pasižiūrėt ar rašei😊Leidžiu pailsėt🤭
Labas rytas,vakar tokia uzsiemusi buvau kad net pasilabinti neuzsukau. Ziema ,grazu Lietuvoje visi verkia kad daug sniego bet nepasakyciau kad jo daug. Geros dienos!
Labas rytas,seniai jau nubudusi antrą kavos puodelį gurkšnoju gerai,kai niekur skubėt nereikia😉
Labas rytas,budinames 😉
Aciu uz linkejimus,tikiuosi pavyks 😉
Pavėluotai,bet linkiu šiemet nuoširdžiai paatostogaut,nors savaitėlę😉
Su reikalais ,kaip kitaip…
Su reikalais ar pailsėt?🤔Aš kolkas nieko dar nesuplanavusi turiu vasarį 4d,bet jaučiu tik sau ir paskirsiu jas,o paskui bus matyt susigalvosim kažką ateity🤭
Labas rytas, sekmadieni iskrendam 5 dienom , kazkaip siais metais jauciu kad mazai atostogu turiu ar per per daug priplanavusi 😉
Labas rytas,Mano dantukai sveiki,tai reiks tik nueit akmenis nusivalyt,vaikiui mano su mokslais irgi viskas čiki piki egzaminus išlaikyt turėtų😉Ilgai atostogausit?🙂Aš be planų noriu pailsėt šiandien ir visa likusį savaitgalį😀
Issitraukiau zuvies ,reiks grizus issikepti . Rytoj lekiu nagus darytis ir prasides atostogos 😉
Pas mane kaip visada viskas išskirstyta,tai poilsis su reikalais kartu maišyta😉Namams laiko nelabai liks,bet ten ir be manęs gyvenančių yra,tai bendrom jėgom bus gerai😀
Ačiū😉
Labas rytas,aciu ir tau . Kaip sakant diena prasideda 😉 as rami siandien rik i darba ir atgal 😉
Labas rytas,skanios kavytės😉Šiandien pilna reikalų po darbo turiu pas dantistą taloną,pas Danielių susirinkimas mokykloj tikiuosi tik visur spėt laiku🙂Dabar jau 100% įžemgiau į naujus metus nebus kada tingėt😀
Mano diena link pabaigos jau,bet gerai ir greit praėjo,o ir darbų nemažai nudirbta🙂
As su kavyte,gerai diena eina 😉
Labas rytas,Aš jau pusryčiauju galvoju gal dar kavos ar arbatos atsigert ir tada eit darbuotis😉Vakar jau prasibėgau,tai visai gerai buvo kaip po 3savaičių nejudėjimo😀
Labas rytas,pabudau dar pries vyro zadintuva 😉 isivaziuoju i ritma manau 😀