Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

Daiurchy Daiurchy 20. Jan 08:17

Labas rytas😉

liuks liuks 19. Jan 15:12

Sujuokino tie einamieji darbai😀Aš jau viskas namulio🙂

Daiurchy Daiurchy 19. Jan 12:05

Kad kazkaip jokiu,einamieji darbai kaip mano uosvis sako ;

liuks liuks 19. Jan 08:55

Labas rytas,ačiū ir tave!Kokie savaitės planai?🙂

Daiurchy Daiurchy 19. Jan 06:37

Labas rytas,su nauja darbo savaite !

liuks liuks 18. Jan 13:18

Ačiū ir tau gražaus sekmadienio!Man kaip visada išeiginės gaminimui vyras maistu rūpinasi😉

Daiurchy Daiurchy 18. Jan 13:13

Labas rytas,penktadieni velai grizome😉 as po baseiniuko kavyte baigiu isgerti . Eisiu mesyte pakisti kepti , sriubyte virti😉 grazaus sekmadienio !

liuks liuks 18. Jan 08:31

Labas rytas,pabudau ir keliuosi😀Kaip suprantu atostogos baigėsi ir penktadienį jau parskridote?🤔Kino teatre rodo,tai sakėm kitą šeštadienį atsikėlę ir nuspręsim norim eit ar ne,nes visiems manau bilietų užteks🙂

Daiurchy Daiurchy 17. Jan 10:59

Labas rytas ,pabudome ir kelkimes 😀 puikui isimiegojau po skrydzio😉 o del filmo kaip ir visi Lietuviski buvo geru vietu buvo ir siaip sau ,tai net nezinau jei nori eik jei nenori neik ne ka prarasi 😉

liuks liuks 14. Jan 08:41

Jei nepamirši parašyk ar patiko vis nenusprendžiu eiti ar neiti😉

Daiurchy Daiurchy 14. Jan 07:45

Labas rytas,vesoka,bet tas saltis kitoks .medziai graziai apsarmoje 😀 tikrai labai grazu. Siandien planuojam i filma eiti milijonieriaus jubiliejus

liuks liuks 14. Jan 05:54

Labas rytas,Gerų atostogų!Sniegas gražu,bet šalčio visai nenorėčiau😉Va va aš prisiminiau,kad tau atostogos,tai neužsuku pasižiūrėt ar rašei😊Leidžiu pailsėt🤭

Daiurchy Daiurchy 12. Jan 09:00

Labas rytas,vakar tokia uzsiemusi buvau kad net pasilabinti neuzsukau. Ziema ,grazu Lietuvoje visi verkia kad daug sniego bet nepasakyciau kad jo daug. Geros dienos!

liuks liuks 10. Jan 09:12

Labas rytas,seniai jau nubudusi antrą kavos puodelį gurkšnoju gerai,kai niekur skubėt nereikia😉

Daiurchy Daiurchy 10. Jan 08:53

Labas rytas,budinames 😉

Daiurchy Daiurchy 09. Jan 08:19

Aciu uz linkejimus,tikiuosi pavyks 😉

liuks liuks 09. Jan 07:51

Pavėluotai,bet linkiu šiemet nuoširdžiai paatostogaut,nors savaitėlę😉

Daiurchy Daiurchy 09. Jan 07:27

Su reikalais ,kaip kitaip…

liuks liuks 09. Jan 07:03

Su reikalais ar pailsėt?🤔Aš kolkas nieko dar nesuplanavusi turiu vasarį 4d,bet jaučiu tik sau ir paskirsiu jas,o paskui bus matyt susigalvosim kažką ateity🤭

Daiurchy Daiurchy 09. Jan 06:46

Labas rytas, sekmadieni iskrendam 5 dienom , kazkaip siais metais jauciu kad mazai atostogu turiu ar per per daug priplanavusi 😉

liuks liuks 09. Jan 06:24

Labas rytas,Mano dantukai sveiki,tai reiks tik nueit akmenis nusivalyt,vaikiui mano su mokslais irgi viskas čiki piki egzaminus išlaikyt turėtų😉Ilgai atostogausit?🙂Aš be planų noriu pailsėt šiandien ir visa likusį savaitgalį😀

Daiurchy Daiurchy 08. Jan 18:03

Issitraukiau zuvies ,reiks grizus issikepti . Rytoj lekiu nagus darytis ir prasides atostogos 😉

liuks liuks 08. Jan 08:40

Pas mane kaip visada viskas išskirstyta,tai poilsis su reikalais kartu maišyta😉Namams laiko nelabai liks,bet ten ir be manęs gyvenančių yra,tai bendrom jėgom bus gerai😀

liuks liuks 08. Jan 07:28

Ačiū😉

Daiurchy Daiurchy 08. Jan 06:43

Labas rytas,aciu ir tau . Kaip sakant diena prasideda 😉 as rami siandien rik i darba ir atgal 😉

liuks liuks 08. Jan 05:53

Labas rytas,skanios kavytės😉Šiandien pilna reikalų po darbo turiu pas dantistą taloną,pas Danielių susirinkimas mokykloj tikiuosi tik visur spėt laiku🙂Dabar jau 100% įžemgiau į naujus metus nebus kada tingėt😀

liuks liuks 07. Jan 14:34

Mano diena link pabaigos jau,bet gerai ir greit praėjo,o ir darbų nemažai nudirbta🙂

Daiurchy Daiurchy 07. Jan 11:59

As su kavyte,gerai diena eina 😉

liuks liuks 07. Jan 06:48

Labas rytas,Aš jau pusryčiauju galvoju gal dar kavos ar arbatos atsigert ir tada eit darbuotis😉Vakar jau prasibėgau,tai visai gerai buvo kaip po 3savaičių nejudėjimo😀

Daiurchy Daiurchy 07. Jan 06:38

Labas rytas,pabudau dar pries vyro zadintuva 😉 isivaziuoju i ritma manau 😀

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 1198