Labas rytas,su nauja darbo savaite🙂Labai gerai
pailsėjau,bet miego mažoka kaip ir įprasta
pirmadieniui😀Buvau išsiuntus popierius į penciją pavardei
pakeisti,tai kaip greit sutvarkė šiandien email gavau,kad
padaryta ja😊Gerai,kad išvis pati prisiminiau,kad reikia
pakeisti🤭
Ačiū☺️Mes jokiais darbais neužsiiminėjam šį savaitgalį
per darbo dienas susitvarkysim😉Aš pabėgiojau,kol vyras
bėgioja pusryčius pagaminau,pavalgiau,o dabar jau bim
bam😀
Mes pradėjom labiau žiūrėt į burnas ką dedam vėl,daugiau
judėt ir iškart miego maẓ̌iau reikia,energijos
daugiau😉Ruošiuos pavasariui reik kokius 4kg numest☺️
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,man gal ir truktu miego bet ka jau padarysi laikas keltis…
Labas rytas,išsimiegojau labai gerai šiandien bizi diena nusimato visa diena suplanuota iki vakaro🙂
Namai švarūs,vakarienė kepa,o pati galiu ramiai ilsėtis super pirmadienis🙂
Reikia,bet nėra skubu,o ir dokumentai yra,jei jau reiktų įrodyt😉
Labas rytas,as lyg ir ismiegojau.reikia tokius dalykus susitvarkyti 😉
Labas rytas,su nauja darbo savaite🙂Labai gerai pailsėjau,bet miego mažoka kaip ir įprasta pirmadieniui😀Buvau išsiuntus popierius į penciją pavardei pakeisti,tai kaip greit sutvarkė šiandien email gavau,kad padaryta ja😊Gerai,kad išvis pati prisiminiau,kad reikia pakeisti🤭
Ačiū☺️Mes jokiais darbais neužsiiminėjam šį savaitgalį per darbo dienas susitvarkysim😉Aš pabėgiojau,kol vyras bėgioja pusryčius pagaminau,pavalgiau,o dabar jau bim bam😀
Labas rytas,as jau keliuos. Vakar namus susitvarkiau tai ir pas mane bus ramu 😉 ir tau geros dienos !
Labas rytas,aš jau su kavyte kaip visada ankstyva😉Šiandien bus tikras poilsinis sekmadienis jokių planų🙃Graẓ̌ios dienos😉
Kaip skanu 😀 as tik dabar kavyte po baseino geriu 😉
Ačiū😊Baigiam apsipirkt mes,tai paskui lėksiu pabėgiot😉Šiandien cheat day,tai bus pietum rauginti kopūstai su dešrelėm ir bulvėm🙂
Labas rytas as jau gyva 😀 ir tau gero savaitgalio !
Labas rytas,aš jau su kavyte🙂Gero šeštadienio😉
Ir greitai 😀
Labas rytas,Ir tave😀Lengvai ši savaitė praėjo😉
Labas rytas,su penktadieniu !
Šiandien išvis negaminsiu visko po truputį atlikę,tai užteks vakarienei ir į darbus įsidėt😉Su kavyte sėdžiu ir poilsiauju🙂
Panasiai 😀
O tai tu kaip ir aš vakarienė per 15min paruošta būna😀
Sveika
Dietos laikaisi ar sveikai maitiniesi?
As per atostogas buvau biski atleidus vadzias tai dabar reikia susiimti
Mes pradėjom labiau žiūrėt į burnas ką dedam vėl,daugiau judėt ir iškart miego maẓ̌iau reikia,energijos daugiau😉Ruošiuos pavasariui reik kokius 4kg numest☺️
Labas rytas,man kazko truko miego gal ilgai tv ziurejau …
Labas rytas,taip gerai pailsėjau tik reik išsibudinti ir turėtų būt gera dienelė😉
As ir namo keliauju,silta siandien .gera ir lengva diena buvo 😉
Aš su reikaliukais po Bretono centrą blaškausi,o paskui namučio mausiu lengvai apsimėtyt namus,vakarienę pasidaryt ir likęs vakaras bus mano😉
Vidurys savaite,neblogai 😀
Smagu girdėti😉
Labas rytas,gerai,kaip ir sveika duodasi kaip arkliukas 😃