As iki lidlos subegiojau,zuvies greit spsisukau gal tik 5
min uztrukau 😀 noriu gal zuvies kotletu bet nesu dariusi cia
,gal tik Lietuvoje … reiks paieskoti receptu internete 😉
Labas vakaras,pas mane sunkus pirmadienis buvo rankos iš
užpakalio išdygusios šiandien visiškai,bet jau lovoj galiu
ilsėtis prieš naują dieną tikiuosi bus geresnė😀
Pries Kalediniai? As po namus sukuosi . I lidla ejau
brokeliu ir tik susimokejusi susivokiau kad ju nenusipirkau…
tai teko is naujo i eile stotis . Svarbu laiku prisiminiau.
Uzdesiu kepti juos ;£
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,as jau su kavyte,kaip gerai miegojau 😀
Aš šiandien greit darbe susisukau,tai jau namučio lekiu😉Nežinau ar ką gaminsiu gal takeaway bus šį vakarą dar nesugalvojau ko noriu😀
As iki lidlos subegiojau,zuvies greit spsisukau gal tik 5 min uztrukau 😀 noriu gal zuvies kotletu bet nesu dariusi cia ,gal tik Lietuvoje … reiks paieskoti receptu internete 😉
Aš jau antrą puodą kavos išmaukiau😀
Ir as jau su kavyte😉 gerai laikas ir siandien eina 😀
As ir noriu kavos 😉
Labas rytas,šiandien jau kolkas atrodo viskas gerai taip kaip turi būti😉Dar truputį padirbsiu ir eisiu kavintis,pusryčiaut🙂
Labas rytas,as lengvai ir greitai vakar atidirbau😉 sujuokinai ,nekoks pirmadienis pas tave ….
Labas vakaras,pas mane sunkus pirmadienis buvo rankos iš užpakalio išdygusios šiandien visiškai,bet jau lovoj galiu ilsėtis prieš naują dieną tikiuosi bus geresnė😀
Labas rytas,as tyta visai nespejau pasilabinti …
Labas rytas,mes ir panasiai dar prigulia buvom pietuku😉pas uosvius pasikavinti taip diena ir prabego …
Labas rytas,mes vakar visą dieną prasimalėme,nors oras nekoks,bet po mašinų aikšteles pabludijom,cepelinų išsivirėm,pardes apėjom ir t.t.
Labas rytas,as ir jau gyva,vyras sune ves pasivaikscioti ir i baseina vaziuosim. Nakti koks vejas baisus….
Labas rytas,pabudome ir kelkimės😉Mes jau kavinamės diena prasideda😀
As begu su sune rata garbes spsukti 😉
Aha jau prieš Kalėdiniai😉Aš su kavyte sėdžiu eisiu naminį kebabą daryti ir viskas poilsis😉
Pries Kalediniai? As po namus sukuosi . I lidla ejau brokeliu ir tik susimokejusi susivokiau kad ju nenusipirkau… tai teko is naujo i eile stotis . Svarbu laiku prisiminiau. Uzdesiu kepti juos ;£
Ai kai su mašina visur,tai vistiek reiks apsipirkt,kur į svečius kavos nulėkt atsigert,o sekmadienį į darbuką prasideda biziakai🙂
Savaitgali oras baisus,namie reiks sedeti…
Labas rytas,ogi niekur kažkaip šiaip nebuvo kada užsukt pasilabint,tai darbe,tai namie krapščiausi😀
Labas rytas,kur ,Vkut,prapuolusi?
Labas rytas,savaite juda i pabaiga 😉
O as siandien namo noriu labai… nezinU is kur tas noras😀
Labas rytas,man super duper visa šita savaitėlė poilsinė prieš Kalėdinius biziakus😉
Labas rytas,budinames.nezinau man per greit naktis praejo 😉
Ir as tuoj namo 😉
Aš jau viskas lekiu namulio😉
As tik dziaugiuosi😉
Negali skųstis trumpa ši tavo savaitė😉Aš prisėdau pasikavint,spaudą paskaityt🙂
Vakar kai medirbau tai siandien man kaip pirmadienis 😉