Labas rytas,as jau prasnaudziau 😉 penktadieni turim
talona pas vet. Vis del to ten buvo infekcija nes vakar
pratruko tarpupirsti .matyt tapo geriau pradejo remti koja
.
Šiaip jei laižosi kojas,tai kažkam alergiją turi,tai
vaistai trumpalaikis sprendimas bus.Mūsiškė laižydavo,bet
iki raudonumo,tai teko keist maistą,kol radom kas tinka ir
vaistus gert.Įdomi jūsų vet,kad iškart vaistų nerašo.
Turbūt nėra gyvūno,kuris nesidžiaugtų grįžus namo
šeimininkam😉Užtenka trumpam išvažiuot džiaugias mūsų
grįžimu,kai savaitę kokią būtume nebuvę😀Mes
apsipirkom,susitvarkiau antakius,pasivaikščiojom po
Cambridge su draugais,papietavom,o dabar laukiam tašės iš LT
turi mūsų baliniai rūbai ir knygos parvažiuot🙂
Labas rytas,turbut pirma diena per visa savaite kad
niekur nereikia skubeti ,galejau miegoti kiek noriu 😉 dar
siandien turiu talona pas dantiste ir viskas .
Labas rytas,reikia kartais tokių trumpų atostogų😉Aš vakar
vasarai pradėjau žiūrinėt atostogas,tai atrodo kolkas ir
kainos nesikandžioja kažkur keliaut🙂
Labas rytas,tam ir yra atostogos,kad ne telefone
sėdėt😉Man ši savaitė sunkoka nusimato sunkiai į ritmą
įsivažiuot eina,o ir darbe susigaudyt kolkas sunkiai sekas
visi šventiniu rėžimu dar gyvena😃
Labas,ryte maciau kad parasiai net tik dabar sugebejau
atrasyt…vis begime tai pas dantista tai dar kokiu
reikalu.siandien aplankem mano broli,susitikau su sunenu
kurio seniai nemaciau.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,kaip jūsų pasivaikščiojimas praėjo?Aš sunkiai,bet pajudėjau vakar reiks dažniau jau prabėgt🙂
As grizusi ligoniuke bandysiu isvesti pasivaikscioti ,vakar visa diena namie prabuvo …
Aš jau viskas lekiu namo,šoksiu į sportbačius ir po ilgo laiko tarpo bandysiu prasibėgt tikiuosi bus gerai😀
Kazkokia siandien man ilga diena ,matyt kad vakar puse dienos tik dirbau …
Na taip kartais uztrunka ….
Šitą žinau,kad pirma susimoki,o tada atgauni atgal😉
Ne 100% bet gal 80% dengia ,kaip baisis gydimas teiks prasut😉
Labas rytas,svarbu,kad geriau😉O tai jums draudimas dengia tuos visus vizitus pas vet?As judinuos po truputi darbe turetu but gera diena🙂
Labas rytas,as jau prasnaudziau 😉 penktadieni turim talona pas vet. Vis del to ten buvo infekcija nes vakar pratruko tarpupirsti .matyt tapo geriau pradejo remti koja .
Šiaip jei laižosi kojas,tai kažkam alergiją turi,tai vaistai trumpalaikis sprendimas bus.Mūsiškė laižydavo,bet iki raudonumo,tai teko keist maistą,kol radom kas tinka ir vaistus gert.Įdomi jūsų vet,kad iškart vaistų nerašo.
Vet sake kad per daug nusilaize del to istino ,sake jei dar laizys kojas israsys kazkokius vaistus kur kiekvirna diena reiks naudoti…
Gal lauke kur užsigavo bežaisdama mūsiškei taip būdavo,kol jauna buvo...
Labas rytas,kazkoks kvailas tas rytas,suniui koja istino tai maniskis veze pas vet ,vakar buvo viskas .
Labas rytas,Turbūt kaip visada nieko nespėjai šį rytą🤭Jaučiuosi pailsėjus,tai ir dirbasi gerai ir nuotaika gera😉
Labas rytas,seniai nubudusi,pasikavinus kelis kartus,papusryčiavus😉Kilsim pasižmonėt reik šio bei to nusipirkt🙂
Labas rytas,budinames 😉 mes ir vakar apsipirkom,baseine ryte buvom ,vakare smagiai su draugais pasedejome 😉
Turbūt nėra gyvūno,kuris nesidžiaugtų grįžus namo šeimininkam😉Užtenka trumpam išvažiuot džiaugias mūsų grįžimu,kai savaitę kokią būtume nebuvę😀Mes apsipirkom,susitvarkiau antakius,pasivaikščiojom po Cambridge su draugais,papietavom,o dabar laukiam tašės iš LT turi mūsų baliniai rūbai ir knygos parvažiuot🙂
Labas rytas,aciu atostogos gerai bet dar smagiau sugrizti. Kaip dziaugesi musu sune turbut tik gyvunai taip sugeba dziaugtis 😉
Labas rytas,sveika sugrįžusi po atostogų😉Aš jau su kavyte vakar anksti užmigome,bet po sunkios savaitės reikėjo jau poilsio,tai palyginus vėlyvi😀
Labas,einu miegoti ilga diena buvo …
Labas rytas,turbut pirma diena per visa savaite kad niekur nereikia skubeti ,galejau miegoti kiek noriu 😉 dar siandien turiu talona pas dantiste ir viskas .
Labas rytas,reikia kartais tokių trumpų atostogų😉Aš vakar vasarai pradėjau žiūrinėt atostogas,tai atrodo kolkas ir kainos nesikandžioja kažkur keliaut🙂
Labas , greit laikas eina dar ryt dienele ir penktadieni atgal 😉 atinka man tokios trumpos atostogos😉
Labas rytas,tam ir yra atostogos,kad ne telefone sėdėt😉Man ši savaitė sunkoka nusimato sunkiai į ritmą įsivažiuot eina,o ir darbe susigaudyt kolkas sunkiai sekas visi šventiniu rėžimu dar gyvena😃
Labas,ryte maciau kad parasiai net tik dabar sugebejau atrasyt…vis begime tai pas dantista tai dar kokiu reikalu.siandien aplankem mano broli,susitikau su sunenu kurio seniai nemaciau.
Labas rytas,gerų atostogų😉Aš jau šiandien su tinginiu kartu,bet keliausiu į darbuką😀
Pirmadieni laisva,skrendu i Lietuva penkioms dienoms 😉
Labas rytas,Ir tave su Naujais metais!Mes kuičiamės iki Palangos važiuot pasivaikščiot🙂Aš galvojau,kad tau irgi iki pirmadienio laisva...
Labas rytas,budinames ir kimbam i darbus! Pora dieneliu ir vel atostogos 😉
Su Naujais Metais! Lai jie buna geresni nei praeja!!!