Labas rytas,mažokai miegojau,bet tikiuosi išsibudinsiu ir
bus gerai🙂Vakar su saviškiu vėžinaus iki Milton Keynes ir
atgal reikėjo mūsų mašiną parsivaryt,nes jis su darbine
mašina parvažiavo,tai dabar dvi po langu stovės😀Šiandien
reiks šen,bei ten užsukt po darbo,tai netrumpa dienelė
nusimato ir vėl🙂Šeštadienį su draugais susitarėm į Peak
district važiuot pasivaikščiot,tai reiks penktadienį į pardę
šio bei to sakėm pikniką pasidarysim kur nors🙂
Aš net neišjungiau tv pats išsijungė arba vyras
išjungė,nors abejoju jis pirma snaust pradėjo😀Aš lengvai sau
darbuojuos eisiu padėt parduotuvę atidaryt ir tada mausiu
kavintis🙂
Labas rytas,Aš jau kuičiuosi į darbelį keletą darbų iš
vakar liko🙂Susitvarkiau visus namučius ramybė iki kito
karto,tai jau šiandien sportas,laikas sau ir kažkas lengvo
vakarienei😉
Labas rytas,aš ir ilsėjaus filmą pažiūrėjau,knygą
paskaičiau😉Vyras tik į pavakarę savo mokslus baigė,bet
išlaikė testą 100%,tai sugalvojom į "Kaimą" palėkt Pasaulio
cepelinų dieną paminėt,bet cepelinų negavom,tai bulvinių
blynų su mėsa prikirtom😀Grįžę į lovas tiesiai,tai šiandien
reiks namus apibėgt,patalynę pasikeist🙂
Labas rytas,nebuvom vakar ,planai pasikeite. Tai namie
kaukes paziurejau kitas laidas atsisukau.taip ir praejo
vakaras.as gerai miegojau ,einu pusrycius ir kavos daryti 😉
gero sekmadienio ir tau !
Labas rytas,gero sekmadienio!Kaip vakar su draugais
pasibuvot?🙂Aš prastai miegojau šiąnakt gyvu miegu,tai
gerai,kad sekmadienis ir galėsiu tyngėt į darbą
susiruošus😉
Labas rytas,aš dar lovoj gulinėju,bet reiks kilt
kavintis,pusryčius darytis,o paskui į kirpyklą lėksiu
gražintis😉Pasidariau vakar sąraša ir meniu reiks tik viską
susipirkt😉
O tai kaip tau išeina,jog kažko pritrūksta ir vistiek
tenka į pardę eit?🙂Na va gal susimatysime😉Aš
pabėgiojau,užmečiau skalbimą,žiūriu serialą ir kojeles
vonelėj ilsinu🙂
Aš rusiškai suprantu,bet su kalbėjimu stipriai pagalvot
reik😀Man darbe bevaikštant mintis kilo,jog vėl reiktų
savaitės meniu pradėt planuot sutaupyčiau dar daugiau
laiko,pinigų ir neprisipirkčiau ko nereik ir nepritrūktų
produktų per savaitę bus vieni pliusai🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Vis įdomiau gyvenasi ir poilsis geresnis būna😉
Labas rytas,reikalu pas tave 😉 as puikiai miegojau 😀
Labas rytas,mažokai miegojau,bet tikiuosi išsibudinsiu ir bus gerai🙂Vakar su saviškiu vėžinaus iki Milton Keynes ir atgal reikėjo mūsų mašiną parsivaryt,nes jis su darbine mašina parvažiavo,tai dabar dvi po langu stovės😀Šiandien reiks šen,bei ten užsukt po darbo,tai netrumpa dienelė nusimato ir vėl🙂Šeštadienį su draugais susitarėm į Peak district važiuot pasivaikščiot,tai reiks penktadienį į pardę šio bei to sakėm pikniką pasidarysim kur nors🙂
Aš jau viskas liko tik į dušą ir ilsėtis diena užskaityta🙂
Kaip greit diena eina pietų metal dar truputį ir namo😉
As ir noriu kavos …
Aš net neišjungiau tv pats išsijungė arba vyras išjungė,nors abejoju jis pirma snaust pradėjo😀Aš lengvai sau darbuojuos eisiu padėt parduotuvę atidaryt ir tada mausiu kavintis🙂
Labas rytas,as vakar po 9 tv isjungiau tai tokia pailsejus nubudau😀
Labas rytas,Aš jau kuičiuosi į darbelį keletą darbų iš vakar liko🙂Susitvarkiau visus namučius ramybė iki kito karto,tai jau šiandien sportas,laikas sau ir kažkas lengvo vakarienei😉
O cia su kuo dirbi… taip gali susiti diena kad …
Kodėl taip iškart nusistačius?Man diena kaip diena dirbu ir tiek.Kiek nepadarysiu tiek ryt pasidarysiu paskutiniu metu visai nesiskubinu😀
Ir tau! Nors abejoju ar tikrai ji bus gera…
Skanios kavos ir geros darbo dienos😉
Labas rytas,saunuoliai as keliuosi ir einu kavos daryti 😉
Labas rytas,aš ir ilsėjaus filmą pažiūrėjau,knygą paskaičiau😉Vyras tik į pavakarę savo mokslus baigė,bet išlaikė testą 100%,tai sugalvojom į "Kaimą" palėkt Pasaulio cepelinų dieną paminėt,bet cepelinų negavom,tai bulvinių blynų su mėsa prikirtom😀Grįžę į lovas tiesiai,tai šiandien reiks namus apibėgt,patalynę pasikeist🙂
Poilsio diena pas mane ,buvau prigulusi porai valandu,balsa ziuriu ir eisiu ruostis i lovyte 😉
Aš jau apsikuičiau lėksiu ratuką apibėgt ir viskas poilsis prasideda😉
Labas rytas,nebuvom vakar ,planai pasikeite. Tai namie kaukes paziurejau kitas laidas atsisukau.taip ir praejo vakaras.as gerai miegojau ,einu pusrycius ir kavos daryti 😉 gero sekmadienio ir tau !
Labas rytas,gero sekmadienio!Kaip vakar su draugais pasibuvot?🙂Aš prastai miegojau šiąnakt gyvu miegu,tai gerai,kad sekmadienis ir galėsiu tyngėt į darbą susiruošus😉
Vyrui supervaizerio kursai per kompą,tai aš kaip įprasta savaitgalį bim bam jokių rimtų planų ar darbų🤭
Labas rytas,as ir jau gyva,vyras sune isvede pasivaikscioti ,paskui i baseina vaziuosim.vakare draugu aplankyti ,seniai nebuvom ,dar skalbima uzdeti vakar nebespejau. Apsitvarkyti toks ir savaitgalis 😉
Labas rytas,aš dar lovoj gulinėju,bet reiks kilt kavintis,pusryčius darytis,o paskui į kirpyklą lėksiu gražintis😉Pasidariau vakar sąraša ir meniu reiks tik viską susipirkt😉
Kokiu bananu,ar salotu ,pieno. Visko pasitaiko,bet cia man penkios minutes ir nupirkta . As ir poilsiauju 😀
O tai kaip tau išeina,jog kažko pritrūksta ir vistiek tenka į pardę eit?🙂Na va gal susimatysime😉Aš pabėgiojau,užmečiau skalbimą,žiūriu serialą ir kojeles vonelėj ilsinu🙂
As jau kuri laika taip savaitei apsiperku,jei ko truksta dasiperku ,visada zinau ka gaminsiu 😉 pasigirsiu ir as turiu jau bilietus i filma 😀
Aš rusiškai suprantu,bet su kalbėjimu stipriai pagalvot reik😀Man darbe bevaikštant mintis kilo,jog vėl reiktų savaitės meniu pradėt planuot sutaupyčiau dar daugiau laiko,pinigų ir neprisipirkčiau ko nereik ir nepritrūktų produktų per savaitę bus vieni pliusai🙂
Na taip 😉 gerai diena eina ,labinu rusu kalba nes su latve dirbu ,greitai laikas iki breiko praejo nes nedaznai tenka dirbti kartu tai ir kalbos yra 😀
Niekada nevertinu filmo pati nepažiūrėjus,nes visų "skoniai" skirtingi vieniem galibūti labai geras,o kitiems š... paskutinis😀
As ir ziurejau kai atostoguose buvau,skaiciau atsiliepimus geras😉
Mes kai LT Reemigrantus 2 žiūrėjom,tai jau jį reklamavo,tai užstrigo kažkaip anonsas🙂