Labas rytas,kaip sventes?as po namus tvarkausi😉 vyras
dirba,sunus sune vedzioja ramybe ,jokio skubejimo …ai vakar
next buvau ,teko pusvalanduka pastoveti ryte ,ranksciuosciu
pigiai nusipirkau tai labai patenkinta 😉 o kur tu
prapuolusi?
Labas rytas,budinames 😉as dar buciau mielai miegojusi bet
vyras kelesi ir as isibudinau. Vakar pasipuoseme gyva egle
,pirkome cherry lane uz 5 £ ispardavimas 2.5 m labai grazi
sakota.o kainavo 59.99 dziaugiuosi pirkiniu 😀
Labas rytas,aš jau su kavyte😉Išsiderino mano organizmas
truputį per šiuos biziakus,tai kiek įmanoma
poilsiauju🙂Šiandien pagaliau į kirpyklą iš bomžo į žmogų
pavirsiu😃Vakare su kolektyvu vakarienės eisiu,o ryt žadu
tinginiaut😉
Labas rytas,pabudome ir kelkimės😉Aš užsiėmus pilnumoj nėr
laiko kada ir parašyt☺️Šiandien atidirbu ir į apdovanojimus
pas Eva mausiu ir vėl dienos kaip nebūta😄
Labas rytas,as dar lovyteje vartausi 😀 kad vakar ir
saltoka buvo .maniskis dirbo as namus susitvarkiau,vakare
nagus vaziavau darytis taip diena ir prabego😉
Labas rytas,aš jau su kavyte,kai susikuisiu reiks eit į
darbuką pirmadieniui sūrį su kalakutais paruošt🙂Vakar
apsipirkom ir su draugais į Stamford išvariau
pasivaikščiot,tai tokia sušalus grįžau,kad lovoj pragulėjau
ir serialą pražiūrėjau visą vakarą🙂
Labas rytas,aš bizi bizi visas dienas,tai nelabai laiko
ir pasilabinti lieka☺️Ryte norisi ramiai kavytės atsigert,o
paskui tai ten,tai šen,bet kolkas super viskas susidėlioja
pagal planą😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,paskutine metu dienele…
Labas rytas,as ir galvoju kur cia prapuolusi 😉 mes kita savaite lekiam.ramiai ,baigiu pasveikti,nors dar kosulys kankinka truputika…
Labas rytas,šventės ramiai,smagiai😊Kaip tavo?Mes LT atostogaujam,tai nelabai laiko yra kada parašyti😊
Labas rytas,kaip sventes?as po namus tvarkausi😉 vyras dirba,sunus sune vedzioja ramybe ,jokio skubejimo …ai vakar next buvau ,teko pusvalanduka pastoveti ryte ,ranksciuosciu pigiai nusipirkau tai labai patenkinta 😉 o kur tu prapuolusi?
Su Sv.Kaledom!
Labas rytas…
Aciu,tikiuosi 😉 dar rytoj ir galesiu atostogauti 😉
Labas rytas,sveikatos tau neapsirk ant švenčių😉Aš jau darbuojuos visai neblogai sekasi🙂
Labas rytas,as nuo vakar vakaro tokia dauzta,kailus skauda ir lyg gerkle kabina…
Labas rytas,budinames 😉as dar buciau mielai miegojusi bet vyras kelesi ir as isibudinau. Vakar pasipuoseme gyva egle ,pirkome cherry lane uz 5 £ ispardavimas 2.5 m labai grazi sakota.o kainavo 59.99 dziaugiuosi pirkiniu 😀
Labas rytas,sveikatytes tau! As ir jau gyva ,siandien daug darbu suplanavusi tikiuosi viska padarysiu 😉
Labas rytas,aš jau su kavyte😉Išsiderino mano organizmas truputį per šiuos biziakus,tai kiek įmanoma poilsiauju🙂Šiandien pagaliau į kirpyklą iš bomžo į žmogų pavirsiu😃Vakare su kolektyvu vakarienės eisiu,o ryt žadu tinginiaut😉
Labas rytas,penktadienis 😀nors vakar jauciausi kaip penktadieni 😀
Labas rytas,kaip miegojai?man trumpa diena atidirbu puse dienos ir namo 😉
Labas rytas
Sventes ant noses 😉
Ačiū☺️Ši savaitėlė ir baigsis darbymetis😃
Labas rytas,darbas zmogu puosia 😀 saunuole Eva ,as darbuojuosi,vakar taip gerai buvo puse dienos dirbti…
Labas rytas,pabudome ir kelkimės😉Aš užsiėmus pilnumoj nėr laiko kada ir parašyt☺️Šiandien atidirbu ir į apdovanojimus pas Eva mausiu ir vėl dienos kaip nebūta😄
Labas rytas,as jau darbe ,siandien puse dienos dirbu tai viena koja darbe kita kau namie 😉
Labas rytas,as dar lovyteje vartausi 😀 kad vakar ir saltoka buvo .maniskis dirbo as namus susitvarkiau,vakare nagus vaziavau darytis taip diena ir prabego😉
Labas rytas,aš jau su kavyte,kai susikuisiu reiks eit į darbuką pirmadieniui sūrį su kalakutais paruošt🙂Vakar apsipirkom ir su draugais į Stamford išvariau pasivaikščiot,tai tokia sušalus grįžau,kad lovoj pragulėjau ir serialą pražiūrėjau visą vakarą🙂
Labas rytas,as po namus sukuosi😉 gero savaitgalio !
Labas rytas,as siandien tokia pakilia nuotaika nubudau,smagu kad penktadienis😉 po darbo i kirpykla lekiu. O vakar grizau pavargusi labai …
Labas rytas,nu va ir penktadienis🤗Vakar taip gerai viską spėjau ir dar pailsėjau,tai jaučiuos kaip šią savaitę net nedirbus😃
As jau su kavyte ,stumiu diena …
Labas rytas,aš bizi bizi visas dienas,tai nelabai laiko ir pasilabinti lieka☺️Ryte norisi ramiai kavytės atsigert,o paskui tai ten,tai šen,bet kolkas super viskas susidėlioja pagal planą😉
Labas rytas,as siandien anksti nubudau,ir gulinejau kol zadintuvas nuskambejo.
Pas mane diena su triukais,netycia atradau klaida ,cia ne mano bet lanlyderio ,valandele uztruko kol istaisem😉
Labas rytas,aš ir gerai miegojau ir nemažai visai,tai turėtų būt gera diena tikiuosi tik ne per ilga😀