Labas rytas,na pas mus žmonių buvo,bet tik ji jau ne
viena dirbo...Išsimiegojau,pailsėjau ir toliau į darbus reik
kibt mėnesio pabaiga daug popierizmo laukia sutvarkyt 😀
Nezinau kaip jie dirba ,bet poliklinika pas mus visada
tuscia o talonu kaip visada reikia laukti… nervina tokka
netvarka,nori greiciau apsisukti o laukti sitiek reikia
…
Aš tik dabar prisėdau vakarieniaut🙂Tokia pikta grįžau iš
poliklinikos,kad visą vakarą sugadino turėjau 2apoitmentus
paeiliui,kad nereiktų laukt,tai į vieną priėmė laiku,o į
kitą teko laukt 45min negana to pasiūlė iš registratūros
persiregistruot,nes sesutė labai atsilieka su savo
darbais,tai teko savo nuomonę išsakyt tiek vienai,tiek kitai
visko gana🤬Dar sakyčiau būčiau pavėlavus ar nelaiku pasiėmus
taloną,o dabar viskas suplanuota ir dar negerai visai
išnaglėję.
Labas rytas,atkeliavo vidurys savaitės ir vėl savaitė
easy baigia praeit😉Šiandien visokių reikaliukų po darbo
turiu,tai jaučiu tik kokią 17h namučius pasieksiu😊
Aš visada pasiklausiu galiu valgyt ar ne,nes visiems
tyrimams skirtingai būna ir šiaip dar žiūrint kiek laiko nuo
maisto iki tyrimų praeina ir būna,kad galima lengvai
užkąst.
Kaip diena? Man visai normaliai kaip pirma ,ryt turiu
talona kraujui priduot tai jauciu greit diena praeis
.nenorejau imti iseigines tai balandai iseisiu 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Gerai kad pasakiai reikia ir man nusipirkti labai noriu paziureti sita .as is pietinio ,persikeliau mokytis ir pasilikau kol isvaziavau i uk
O aš jau spėjau į filmą bilietus nusipirkt,nors tik kovo 8d bus,bet jau vietų nekažką likę🙈
Labas rytas,as anksti uzmigau ir buvau prabudusi gal trecia ,tai dabar taip nesinori keltis…
Labas rytas,na va ir dar vienas ir penktadienis ir mėnesis baigiasi😀
Man labai gerai dirbasi viskas pagal planą kolkas😉
Su tinginiu jau darbe ,kaip salta lauke…
Labas rytas as ir jau gyva tik tingiu keltis…
Labas rytas,na pas mus žmonių buvo,bet tik ji jau ne viena dirbo...Išsimiegojau,pailsėjau ir toliau į darbus reik kibt mėnesio pabaiga daug popierizmo laukia sutvarkyt 😀
Nezinau kaip jie dirba ,bet poliklinika pas mus visada tuscia o talonu kaip visada reikia laukti… nervina tokka netvarka,nori greiciau apsisukti o laukti sitiek reikia …
Aš tik dabar prisėdau vakarieniaut🙂Tokia pikta grįžau iš poliklinikos,kad visą vakarą sugadino turėjau 2apoitmentus paeiliui,kad nereiktų laukt,tai į vieną priėmė laiku,o į kitą teko laukt 45min negana to pasiūlė iš registratūros persiregistruot,nes sesutė labai atsilieka su savo darbais,tai teko savo nuomonę išsakyt tiek vienai,tiek kitai visko gana🤬Dar sakyčiau būčiau pavėlavus ar nelaiku pasiėmus taloną,o dabar viskas suplanuota ir dar negerai visai išnaglėję.
Ar ne taip 😀
Truputį sujuokinai jau mėnesio galas kelios dienos likusios😀
Labas rytas,tu teisi 😉 man sunei maisto iki galo menesio reikia nupirkti ,eina i pabaiga o ir nuolaidu kuponai baigiasi.reikia pasinaudoti 😉
Labas rytas,atkeliavo vidurys savaitės ir vėl savaitė easy baigia praeit😉Šiandien visokių reikaliukų po darbo turiu,tai jaučiu tik kokią 17h namučius pasieksiu😊
Tas,tai taip😉Aš užkrimtau ir galvoju noriu kavytės ar nenoriu🙈😀
Nuo pusnienio niekas nepasikeis,lekiu jau i poliklinika 😉
Aš prieš visokias iškrovas organizmo,skrandẓ̌io tikras gadinimas,o ir nustojus daryt tokius dalykus iškart svoris dvigubai grįšta...
Nepaklausiau ar galima bet nieko nevalgiau,iskrovos pusdienis bus 😉
Aš visada pasiklausiu galiu valgyt ar ne,nes visiems tyrimams skirtingai būna ir šiaip dar žiūrint kiek laiko nuo maisto iki tyrimų praeina ir būna,kad galima lengvai užkąst.
As kazkokia dar vaikstau,be pusryciu si ryta,nes krauja reiks duoti. Nors paprastai visada valgau…
Aš jau išsijudinau diena gera nusimato😉
Labas rytas,as 9 uzmigau tai turejau issimiegoti 😉
Labas rytas,atrodo užtektinai miegojau,bet tinginys dar ima reik išsijudėt🙂
Diena super duper greit praėjo darbe,o dabar lekiu namie pasikuist😉
Kaip diena? Man visai normaliai kaip pirma ,ryt turiu talona kraujui priduot tai jauciu greit diena praeis .nenorejau imti iseigines tai balandai iseisiu 😉
Laba ryta,mes ir taip pat jau 19h prieš tv viršuj drybsojom🙂
Labas rytas,as jau senokai pries 4 gyva ,ismiegojau. Vakar buvo poilso diena tai nieko nedariau tik ilsejausi .
Labas rytas,mes jau kavinamės.Šiandien lėksim prekintis,pasižmonėt.Gražaus sekmadienio!
Oras tikrai neblogas😉Aš po pietų snūstelėjau pusvalanduką,o dabar jau kavinamės su vyru🙂
As garbes rata su sune spsukau,geras oras 😀