Labas rytas,mes vakar taip gerai dieną praleidome užteko
laiko pailsėt,pasikavint vienur kitur,pabėgiot ir dar namus
apmėtėme,tai šiandien laisvesnė diena man bus😉
Labas rytas,super praleidom vakar dieną sunkiai,bet
užkopėm į kalną,kelis kartus papiknikavom,o grįžę dar Kaime
pavalgėm🙂Oras galėjo būt geresnis snigo,lynojo tarpais ir
rūkas nemažas🙂Grįžę porą filmų peržiūrėjom,bet vėl
ankstyvi🙂Šiandien jau apsipirkt ir sekmadieniaut ramiai
namie🙂
Aš vistik prasibėgau,tai tas vėjas nekažką sunkoka
kvėpuot buvo ir prieš vėją bėgt jau pasistenkt reikėjo😀Taip
užsimaniau keptų koldūnų su pikantišku padažiuku,tai dar tų
prisikepiau ir dabar jau prieš tv poilsiauju pilnu
pilvu🙂
Man dar valandėlė likus dirbti,bet jokių planų nėr,tai
nesiskubinu😉Man kaip ir prasibėgt reiktų,bet jau galvoju gal
praleist šiandien šaltoka lauke ir tyngiu😀Dar nė sykio
nepraleidau,tai kaip ir galiu sau leist🤭
Labas rytas,vakar kritau į lovą,kai lapas,tai šiandien
jau pasiruošus naujai dienai,nors turėtų būt lengva dienelė
atidirbt,pasidaryt valgyt,apsimėtyt lengvai namus,pabėgiot
ir sąrašiuką pirkinių pasidaryt😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Aš ir jau tuoj namučio😉Taip užsimaniau baby bulvių virtų ar keptų orkaitėj,tai nusipirkau prie darbo bus tikras skanumėlis prie troškinio🤤😉
Geras pusvalandis ir namo kaip faina 😀
Ir tau gražios dienos🙂Tai net nepajausi,kad darbe buvai😀
Labas rytas,as pailsejau buvau prigulusi porai valandu .siandien puse dienos dirbu nes yra siokiu tokiu reikalu,grazios dienos !
Labas rytas,mes vakar taip gerai dieną praleidome užteko laiko pailsėt,pasikavint vienur kitur,pabėgiot ir dar namus apmėtėme,tai šiandien laisvesnė diena man bus😉
Ir smagu😉Mes vėẓ̌inamės šen,bei ten,nors kaip jau ir nieko nereikia daugiau😀
Labas rytas as ir jau gyva ,kavyte einu kaisti 😉 vakar mes pas draugus pagaliau muvaziavom ,smagiai pasedejom ,pasnekejom ir anksti grizom😉
Labas rytas,super praleidom vakar dieną sunkiai,bet užkopėm į kalną,kelis kartus papiknikavom,o grįžę dar Kaime pavalgėm🙂Oras galėjo būt geresnis snigo,lynojo tarpais ir rūkas nemažas🙂Grįžę porą filmų peržiūrėjom,bet vėl ankstyvi🙂Šiandien jau apsipirkt ir sekmadieniaut ramiai namie🙂
Labas rytas,ankstyva tu 😀 as tik dabar atsikeliau ,maniskis sune isvede ir leksim iki baseino prasiplaukti😉 gerai praleiskit laika !
Labas rytas,mes jau kavinamės🙂Pusę 8h reik degalinėj būt ir tada jau judėsim į kalną lipt😀
Aš vistik prasibėgau,tai tas vėjas nekažką sunkoka kvėpuot buvo ir prieš vėją bėgt jau pasistenkt reikėjo😀Taip užsimaniau keptų koldūnų su pikantišku padažiuku,tai dar tų prisikepiau ir dabar jau prieš tv poilsiauju pilnu pilvu🙂
Vesu tikrai,as grizusi sune vedziojau tai kepure ir salika uzsidejau buvo pats tas nes siaip nemegstu ,bet tas vejas…
Man dar valandėlė likus dirbti,bet jokių planų nėr,tai nesiskubinu😉Man kaip ir prasibėgt reiktų,bet jau galvoju gal praleist šiandien šaltoka lauke ir tyngiu😀Dar nė sykio nepraleidau,tai kaip ir galiu sau leist🤭
Ir as siandien anksciau i namus grizau,pasiule tai sutikau turiu ka veikti 😉savaitgalis prasideda 😀
O man visai neblogai atrodo praėjo viską pasidariau,o ir šiandien jau pusę dienos atidirbta kas čia liko ir poilsis🙂
Labas rytas,su penktadieniu! Kazkokia sunki savaite…
Labas rytas,su penktadieniu😉
Einu ir as😉
Viskas namo laikas padirbsim rytoj😀
Ir as galesiu toliau dirbti😉
Aš jau pasikavinusi,užkandusi toliau judu darbuotis😉
Nebuvo velai 😉 as kartais net vaiku laukiu,toks kvailas iprotis …noriu kavos tuoj breikas 😀
Aš niekada saviškio nelaukiu,jei ilgiau uẓ̌trunka,susiskambinam ir maunu į lovą poilsis pirmoj vietoj🙂
Maniskis darbe ilgiau uzsilaike kol sulaukiau kol pavalgem ir tiesiai i lovas.
Tai ką tiek veikei?Mes kaip visada kokias gerų porą valandų prieš tv,kol užmigom😀
Labas rytas,as jau nei teliko nebejungiau vakar…
Labas rytas,vakar kritau į lovą,kai lapas,tai šiandien jau pasiruošus naujai dienai,nors turėtų būt lengva dienelė atidirbt,pasidaryt valgyt,apsimėtyt lengvai namus,pabėgiot ir sąrašiuką pirkinių pasidaryt😉
Labai fainas tikras pavasaris 😉
Oras pasakiškas lauke🙂
Na taip ,as jau breikauju,laikas greitai eina .apmokau nauja zmogu.