Labas rytas,aš dar lovoj vartausi🙂Vakar taip ir neteko
naujam restorane pabūt problemos su elektra pas juos
buvo,tai atidarymas bus sekmadienį🤭Oras girdžiu nekoks,o
buvau susiplanavus bėgt,apsipirkt ir tada tetos vyrą važiuot
sveikint su gimtadieniu😊
Labas rytas,Su Meilės diena❣️Aš taip gerai išsimiegojau
maniškis vakar vėlokai grįžo,tai iškart po jo skambučio į
viršų filmo žiūrėt ir ilsėtis,o šiandien ryte dieną
pasiplanavom,tai sutarėm,jog vakare nuspręsim einam kažkur
ar namie vakarieniaujam🙂Visai gerai dirbasi daug jau
pasidariau keliausiu kavintis😉
Aš į termosą įsipylu sriubos iš namų,tai pietums būna
kaip tik valgyt šilta dar😉Aš pati sau reikalų prisimąsčiau
atostogas susiẓ̌iūrėjau kitiems metams,prisiminiau,kad su
poliklinika susisiekt laikas ir t.t.😀
Labas rytas,šiandien į darbą ir namo tiesiai mausiu
ilsėtis😉Vakar vaikams po šokoladą didelį nupirkau
rytdienai,o vyrui eidama namo iš gėlių pardės užsakiau
puokštę sausainiai,viskis,kola buteliukuose rytoj ryte atveš
sutariau,kad paliks gardene ant stalo va ir nebereiks sukt
galvos dar neesu tokios dovanojus😀
Pas mus kažkaip taip priimta jis visada gėlių
perka,kažkur vedasi pavakarieniaut,tai kažkaip ir aš
stengiuos palepint🙂Mes neaišku ar kur eisim darbai koją
kiša😀
Aš kartais pati savim didžiuojuos kiek visko spėju
nuveikt per dieną namai apmėtyti,silkės salotos padarytos
vakarienei,reikalai sutvarkyti,o dabar visa
švari,pasilepinus lekiu naguč̣ių tvarkytis😉Ką vyrui dovanosi
Valentino dienos proga?🙂Aš šiemet nieko neišmąstau,kad būtų
naudinga ir praktiška atrodo viską turi🙈Sutarėm penktadienį
vakarienės eit į naują Turkish restoraną kaip tik atidarymas
bus,nors aš buvau mieliau linkus namie pavakarieniaut
jaukiau man😉
Tai labai normaliai aš ir panašiai🙂Man užtenka 6h-7h
miego,jog atsikelčiau pailsėjus ir visą dieną būčiau
produktyvi,bet iki 18h stengiuos pavalgyt,pasidaryt ką
reikia ir tada jau visas likęs laikas poilsiui🙂Nubundu tik į
tualetą kartais naktį,bet jau ir čia išmokau kaip viską
susitvarkyt,tai į tualetą tiesiai su žadintuvu gaunasi😀
Mes jau viskas poilsiaujam po vakarienės dieną
aptarę🙂Visi nuotaikoj Evai pasiūlė vietą į King's mokyklą
Sixth-formą daryt,tai dabar tik reik egzaminus išsilaikyt
atitinkamai laikysim špygas nuo dabar😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas ,as ir jau gyva po 6 nubudau ir nebenoriu miego. Mes vakar buvom islekia pasisedeti,paskui su sunenu papliurpem .
Labas rytas,aš dar lovoj vartausi🙂Vakar taip ir neteko naujam restorane pabūt problemos su elektra pas juos buvo,tai atidarymas bus sekmadienį🤭Oras girdžiu nekoks,o buvau susiplanavus bėgt,apsipirkt ir tada tetos vyrą važiuot sveikint su gimtadieniu😊
Beveik vienu metu parasem 😀 as jau su kavyte dar truputi ir namo 😉
Labas rytas,su Meiles diena! Mylek ir buk mylima ! 😀
Labas rytas,Su Meilės diena❣️Aš taip gerai išsimiegojau maniškis vakar vėlokai grįžo,tai iškart po jo skambučio į viršų filmo žiūrėt ir ilsėtis,o šiandien ryte dieną pasiplanavom,tai sutarėm,jog vakare nuspręsim einam kažkur ar namie vakarieniaujam🙂Visai gerai dirbasi daug jau pasidariau keliausiu kavintis😉
Aš į termosą įsipylu sriubos iš namų,tai pietums būna kaip tik valgyt šilta dar😉Aš pati sau reikalų prisimąsčiau atostogas susiẓ̌iūrėjau kitiems metams,prisiminiau,kad su poliklinika susisiekt laikas ir t.t.😀
Ir as breikauju,vesoka tai pasiemiau pomidoru sriubytes,tokia ta sriuba is aparato bet vis …
Aš prisėdau su kavyte pailsinti kojas ir galvą tingisi dirbt šiandien😀
Mano vyras neišrankus jam visas dėmesys fainas būna retokai jo gauna,tai vertina😊
Aaa,faina tiretu buti 😉
Tokios nematei,nes mes kartu su pardavėja sudėliojom tokios kokios man reikėjo😆
Labas rytas,kazkur tokia maciau turbut fb ,gera ideja 😀
Labas rytas,šiandien į darbą ir namo tiesiai mausiu ilsėtis😉Vakar vaikams po šokoladą didelį nupirkau rytdienai,o vyrui eidama namo iš gėlių pardės užsakiau puokštę sausainiai,viskis,kola buteliukuose rytoj ryte atveš sutariau,kad paliks gardene ant stalo va ir nebereiks sukt galvos dar neesu tokios dovanojus😀
Pas mus kažkaip taip priimta jis visada gėlių perka,kažkur vedasi pavakarieniaut,tai kažkaip ir aš stengiuos palepint🙂Mes neaišku ar kur eisim darbai koją kiša😀
As ir namo jau suoliuoju 😉 nieko nedovanosiu mes penktadieni i Tavan einam staliuka turim pasisedeti .tiek metu kartu ka jau cia ir pridovanosi 😉
Aš kartais pati savim didžiuojuos kiek visko spėju nuveikt per dieną namai apmėtyti,silkės salotos padarytos vakarienei,reikalai sutvarkyti,o dabar visa švari,pasilepinus lekiu naguč̣ių tvarkytis😉Ką vyrui dovanosi Valentino dienos proga?🙂Aš šiemet nieko neišmąstau,kad būtų naudinga ir praktiška atrodo viską turi🙈Sutarėm penktadienį vakarienės eit į naują Turkish restoraną kaip tik atidarymas bus,nors aš buvau mieliau linkus namie pavakarieniaut jaukiau man😉
Kolkas diena eina geriau,nei planuota lekiu iki Bretono centro reikaliukų tvarkytis po darbo bus mažiau😉
Reikia rezimo 😉
Tai labai normaliai aš ir panašiai🙂Man užtenka 6h-7h miego,jog atsikelčiau pailsėjus ir visą dieną būčiau produktyvi,bet iki 18h stengiuos pavalgyt,pasidaryt ką reikia ir tada jau visas likęs laikas poilsiui🙂Nubundu tik į tualetą kartais naktį,bet jau ir čia išmokau kaip viską susitvarkyt,tai į tualetą tiesiai su žadintuvu gaunasi😀
Po 9 uzmigau ,gera diena siandien 😀
Kada tas anksti?🙂Aš kol visiškam rėžime,tai viskas super,nes miegą daug dalykų gali įtakot nebūtina anksti uẓ̌migt,jog naktį prabust...
Labas rytas jau keliuosi,as anksti uzmiegu o paskui nakti prabundu…
Labas rytas,Aš jau su kavyte dėliojuos dienos planus kaip visada trečiadienį reikalų tvarkymo diena pas mane😉
Aš jau tuoj namučio mausiu savais reikalais užsiimt😀
Normaliai ,lengvas siandien darbas tai gerai 😉
Ačiū😊Išsijudinsi ir bus gerai😉
Labas rytas,puikios naujienos,sveikinu! As vakar anksti atsiguliau tai puse 3 jau gyva buvau ,o kai reikejo keltis tai miego norejosi…
Labas rytas,skanios kavos😉Oras prastokas kiek girdẓ̌iu,bet gal paskui tikiuosi pagerės kaip ir bėgimą numačius esu🙂
Mes jau viskas poilsiaujam po vakarienės dieną aptarę🙂Visi nuotaikoj Evai pasiūlė vietą į King's mokyklą Sixth-formą daryt,tai dabar tik reik egzaminus išsilaikyt atitinkamai laikysim špygas nuo dabar😀
As jau namie ,reikalai sutvarkyti .galima pailseti 😉