Aš per dieną porą filmų pažiūrėjau ir užsisakiau visą
naują apatinį trikotažą ir treningų,timpų laisvalaikiui
panašu,kad atostogos bus laisvos😀Mes apsipirkt
buvome,rytdienai bbq užsimarinavom,o dabar prieš tv su
užkandukais filmą žiūrim😉
As su uosviais pasikavinau buvo uzsuke paplepeti 😉
apsitvarkiau namus ,troskini ruosiu vakarienei bet iki
spintos nedaejau ,ji ir liko tik nesutvarkyta …
Aš vakar pasiskaitinėjau,nes tikrai paprakaituoja
gerokai,kai beveik visą dieną batuose prabūna,o tai nėra
gerai..O aš vistik savo spintą susitvarkiau dabar jau žinau
ko reikia galima bus apsipirkinėt pradėt😀Truputį atšilo
galima varyt pabėgiot😉
As nezinojau apie tokias,geras. As vyra isleidau einu
maudytis . Vakar puse patalynes pasikeiciau ,siandien tik
pas vaikus liko. Vyras sune ismaude daud darbu nudirbta
😉
Jei namie,tai tikrai rasi😉Aš patalynę pakeičiau ir
skalbimą uždėjau,o daugiau kitą savaitę noriu savo spintą
susitvarkyt,atnaujint,nes daug prisikaupę ko nenešioju ir
šiaip,kai kurie rūbai per dideli pasidarę ir nekaip
atrodo😀Vakar užsisakiau bambukinių kojinių žiūrėsiu gal
tikrai geresnės ir natūralesnės,nei tos visos kitos kur
perku🙂
Labas rytas,as ir jau is lovos judu 😉 pas mane siandien
tvarkymosi diena bus . Vakar truputi susinervinau,jauciu
viena auksini auskara pameciau,tikiuosi rasiu bet kazi…
gaila labai ☹
Labas rytas,aš dar lovoj gulinėju,bet jaučiu kelsis
maniškis į darbą kilsiu ir aš kavos😉Aš vakar padirbau iki
15h,apmėčiau namučius,pasidariau kojų vonelę ir paskui
neplanuotai nuvažiavom į tą naują Turkish restaurant,tai
visai patiko tiek maistas,tiek aptarnavimas🙂Šiandien kaip ir
žadu nieko neveikt iki kol maniškis iš darbo negrįš
pabėgiot,pirkinių sąrašą pasidaryt,gal kokį filmą
pažiūrėt🙂
O aš kažkaip jaučiuosi pailsėjus ir dirbt visai gerai
sekasi😉Iki 9h30 pas save dirbsiu,o paskui į parduotuvę iki
16h30,o tada turiu planą pabėgiot ir maut ilsėtis prieš
penktadienio darbus😀
Labas rytas,aš vakar sunkiai atidirbau labai jau kolegė
galvą išūžė su savo nesąmonėm,kol išėjo namo,o dar ir jaučiu
ji nesąmonių priskaičiavo,bet jau nesikišau
pratylėjau😀Šiandien ateis menedžerės sukelt ant sistemos
tegu tvarko,o aš ir savo darbų turiu sočiai🙂
Labas rytas,skanios kavytės😉Aš šiandien iki 17h dirbsiu
reik sergančius pavaduot,o ir kas čia beliko man ši
savaitė,kitos dienelė ir galėsiu ilsėtis🙂Išvis bus pasaka
išeiginės viena namuose😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Aš per dieną porą filmų pažiūrėjau ir užsisakiau visą naują apatinį trikotažą ir treningų,timpų laisvalaikiui panašu,kad atostogos bus laisvos😀Mes apsipirkt buvome,rytdienai bbq užsimarinavom,o dabar prieš tv su užkandukais filmą žiūrim😉
As su uosviais pasikavinau buvo uzsuke paplepeti 😉 apsitvarkiau namus ,troskini ruosiu vakarienei bet iki spintos nedaejau ,ji ir liko tik nesutvarkyta …
Oras tikrai super👌 Aš jau iš po dušo kavinuosi😉
Fainas oras😀
Aš vakar pasiskaitinėjau,nes tikrai paprakaituoja gerokai,kai beveik visą dieną batuose prabūna,o tai nėra gerai..O aš vistik savo spintą susitvarkiau dabar jau žinau ko reikia galima bus apsipirkinėt pradėt😀Truputį atšilo galima varyt pabėgiot😉
As nezinojau apie tokias,geras. As vyra isleidau einu maudytis . Vakar puse patalynes pasikeiciau ,siandien tik pas vaikus liko. Vyras sune ismaude daud darbu nudirbta 😉
Jei namie,tai tikrai rasi😉Aš patalynę pakeičiau ir skalbimą uždėjau,o daugiau kitą savaitę noriu savo spintą susitvarkyt,atnaujint,nes daug prisikaupę ko nenešioju ir šiaip,kai kurie rūbai per dideli pasidarę ir nekaip atrodo😀Vakar užsisakiau bambukinių kojinių žiūrėsiu gal tikrai geresnės ir natūralesnės,nei tos visos kitos kur perku🙂
Labas rytas,as ir jau is lovos judu 😉 pas mane siandien tvarkymosi diena bus . Vakar truputi susinervinau,jauciu viena auksini auskara pameciau,tikiuosi rasiu bet kazi… gaila labai ☹
Labas rytas,aš dar lovoj gulinėju,bet jaučiu kelsis maniškis į darbą kilsiu ir aš kavos😉Aš vakar padirbau iki 15h,apmėčiau namučius,pasidariau kojų vonelę ir paskui neplanuotai nuvažiavom į tą naują Turkish restaurant,tai visai patiko tiek maistas,tiek aptarnavimas🙂Šiandien kaip ir žadu nieko neveikt iki kol maniškis iš darbo negrįš pabėgiot,pirkinių sąrašą pasidaryt,gal kokį filmą pažiūrėt🙂
As grizau ,nuejau i metalana paskui cia pas save pavaisciojau ir grizau laiminga😀 aisku be maudymuko nes dydziu nebuvo ..
Aš taip įsidirbau,kad vos spėju suktis kaži ar nereiks overtime pasilikt nuotaikoj jaučiuosi😀
Labas rytas,as jau gyva,vyras i darba anksciau siandien kelesi ir tuoj vaziuos. Tai as pati iki darbo pasivaikciodama nueisiu. Begu kava kaisti 😉
Labas rytas,skanios penktadieninės kavytės😉Aš jokių planų neturiu nei penktadieniui,nei šiam savaitgaliui poilsis😉
As galvoju ryt iki metalano eiti,ziurejau maudymuka lyg ir nepatiko o dabar gal ir nieko butu .savaitgali vyras dirbs tai eisiu spintas verst 😉
Tiek prirasiau ir viskas dingo ☹
O aš kažkaip jaučiuosi pailsėjus ir dirbt visai gerai sekasi😉Iki 9h30 pas save dirbsiu,o paskui į parduotuvę iki 16h30,o tada turiu planą pabėgiot ir maut ilsėtis prieš penktadienio darbus😀
Labas rytas,as kazkokia susivelusi si ryta,galva ploviau dar vyras kuro vaziavo piltis … darbe ziuriu vel naujoku padave vel gryba pjaus …
Labas rytas,aš vakar sunkiai atidirbau labai jau kolegė galvą išūžė su savo nesąmonėm,kol išėjo namo,o dar ir jaučiu ji nesąmonių priskaičiavo,bet jau nesikišau pratylėjau😀Šiandien ateis menedžerės sukelt ant sistemos tegu tvarko,o aš ir savo darbų turiu sočiai🙂
As breikauju,dar truputi ir namo 😉 siandien taip gerai diena eina puiki komanda dirba 😉
Aš viskas turiu kokias 2h likusių laisvų iki kol eisiu kitur,tai pavalgysiu,pailsėsiu ir pirmyn dirbt toliau😀
As su sriubyte prisedau 😀
Padirbėjau,o dabar mausiu kavytės pagert,spaudą paskaitinėt😉
Reikia ,reikia😉 as jau darbe . Vidurys savaites nebedaug ir liko 😉
Nesijaučiu pavargus,bet patynginiaut norisi😀
Labas rytas ,jau ir as kelsiuos 😉 pailsesi 😉
Labas rytas,skanios kavytės😉Aš šiandien iki 17h dirbsiu reik sergančius pavaduot,o ir kas čia beliko man ši savaitė,kitos dienelė ir galėsiu ilsėtis🙂Išvis bus pasaka išeiginės viena namuose😀
Ir as tuoj namo 😉
Viskas namučio savais reikalais užsiimti😀
O aš pati nebežinau ką darau bėgu ten,bėgu šen visiems vienos bėdos šiandien🙈🤣
Sujuokinai 😀 as jau su kavyte 😉