Labas rytas,savaitė juda pirmyn🙂Aš vakar nuo kokių 18h
pradrybsojau lovoj,tai jaučiuos kaip po savaitgalio gerai
pailsėjus😀Šį rytą net skalbimą uždėjau kažkaip tik dabar
sugalvojau,jog kol visi išsiskirstom galim vienu darbu dieną
pasilengvint😉
Labas rytas,Mes ruošiamės naujai dienelei🙂Super
savaitgalis praėjo užteko laiko viskam poilsiui,pramogom ir
net apsitvarkymui,tai šiandien po darbuko tik vakarienę
pasidaryt reiks ir vėl poilsis😀
Mes rytą nuo kavos,apsitvarkymo ir bėgimo pradėjome,tai
dabar jau tik bim bam neskubėdami😀Pas mane kvadratiniai
nagai,kad darbui netrukdytų ir nelūštų,bet ir man graẓ̌iai
atrodo😉Ir tau gero sekmadienio🙂
Labas rytas,as tik dabar keliuosi. Ilgiau pamiegota buvo
😉 vaka susitvarkiau nagucius ,pirma karta kvadratinius
pasidariau tai truputi keista bet man labai grazu 😉 o dienos
planai ,apsitvarkyti ,dar drauge sake uzsuks nes nebuvo su
gimtadieniu pasveikinti ir pailseti pries darbo savaite
reikia 😉grazaus sekmadienio!
Aš ir Eva aplankėm Tower bridge,Madam Tussauds
muziejų,šiaip prisivaikščiojom iki nukritimo,o dabar su
traukiniu,kojomis bandysim susitikimo vietą pasiekt😀
Labas rytas,gero penktadienio😉Mes jau kavinamės ir tuoj
kilsim į darbus🙂Ryt vyras važiuos į Londoną dirbt,o mes jei
neapsigalvosim važiuosim į centrą pasivaikščiot bus poilsinė
diena🙂
Šventinės dienos buvo🙂Per dieną,jei darai Vilniuj
atsiimti reikia,o per 5d nelabai išėjo kitų planų buvo,tai
jokio skirtumo kur jį daryti,o ir kaina per 1d 200€,tai už
400€ UK pasai išeina,kelionė ir dar lieka atostogoms
prisidėt😀Mūsų pasai dar iki rūgpjūčio galioja,tai galim ir
su jais skrist,bet erzina,nes e-gate negalim naudot😉
Turiu kovo pradžioj 4dienas likusias išnaudot,tai
važiuosim pasų darytis su vyru ir šiaip patinginiausiu,o
paskui balandį galvoju gal velykinį savaitgalį į Ispaniją
skrist,jei pasai ateis ir t.t.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
O aš vėl panašu,kad linksmai dirbsiu įdomus kartais žmonės būna,nors tu ką😀
Ppaprastas ,vyras vakar prasitare tai sugalvojo uzsukti pasveikinti😉 as jau darbe,ranka kazko skaudena atrodo nieko tokio vakar nedariau …
Gal jubiliejus koks pas tave čia buvo?😊Aš pusryčiauju,planuojuos dienelę ir tuoj kibsiu į darbus😉
Labas rytas,as jau budinuos. Vakar dar vienu sveikintoju sulaukiau .geles nespeja nuvysti pas mane 😀
Labas rytas,savaitė juda pirmyn🙂Aš vakar nuo kokių 18h pradrybsojau lovoj,tai jaučiuos kaip po savaitgalio gerai pailsėjus😀Šį rytą net skalbimą uždėjau kažkaip tik dabar sugalvojau,jog kol visi išsiskirstom galim vienu darbu dieną pasilengvint😉
Man is ryto buvo sunku ,o dabar visai gerai 😉
Juokingas kažkoks šitas pirmadienis,bet svarbiausia gerai ir sėkmingai dirbasi😀Nepajausiu kaip praeis ir būsiu namučiuose😉
Labas rytas,greit savaigalis prabego!
Labas rytas,Mes ruošiamės naujai dienelei🙂Super savaitgalis praėjo užteko laiko viskam poilsiui,pramogom ir net apsitvarkymui,tai šiandien po darbuko tik vakarienę pasidaryt reiks ir vėl poilsis😀
Mes rytą nuo kavos,apsitvarkymo ir bėgimo pradėjome,tai dabar jau tik bim bam neskubėdami😀Pas mane kvadratiniai nagai,kad darbui netrukdytų ir nelūštų,bet ir man graẓ̌iai atrodo😉Ir tau gero sekmadienio🙂
Labas rytas,as tik dabar keliuosi. Ilgiau pamiegota buvo 😉 vaka susitvarkiau nagucius ,pirma karta kvadratinius pasidariau tai truputi keista bet man labai grazu 😉 o dienos planai ,apsitvarkyti ,dar drauge sake uzsuks nes nebuvo su gimtadieniu pasveikinti ir pailseti pries darbo savaite reikia 😉grazaus sekmadienio!
Labas rytas,pas mus jau sekmadienis prasideda reik šį bei tą pasidaryti apsipirkt,prasiskalbt ir vėl ilsėtis prieš darbus😉
Aš ir Eva aplankėm Tower bridge,Madam Tussauds muziejų,šiaip prisivaikščiojom iki nukritimo,o dabar su traukiniu,kojomis bandysim susitikimo vietą pasiekt😀
Labas rytas,mes ir gyvi pasikavim ir leksim i kita miesta apaipirkti 😉
Labas rytas,gero šeštadienio😉Mes jau kuičiamės išvažiuot😀
As jau po metalanai vaikstau 😉 50% nuolaida yra 😀
Labas rytas,ir as jau gyva.tau ir gero penktadienio! As jauciu po darbo gal i metalana eisiu seniai bebuvau,noriu pasivaikscioti 😉
Labas rytas,gero penktadienio😉Mes jau kavinamės ir tuoj kilsim į darbus🙂Ryt vyras važiuos į Londoną dirbt,o mes jei neapsigalvosim važiuosim į centrą pasivaikščiot bus poilsinė diena🙂
Aš jau viskas lovoj guliu diena baigėsi.Labanakt
Per menesi paskui uosvis paeme …
Bet tu per mėnesį darei?Aš jau viskas vakarieniauju su kavyte😉
Nepamenu ,kai Lt dariausi kiek mokejau gal 50£ paskui man atvesi i Uk
100€ plius nuveži special delivery voką atsiunčia į namus nereikia važiuot atsiimt🙂
O kiek cia kainuoja? As niekada cia nesudarius.
Šventinės dienos buvo🙂Per dieną,jei darai Vilniuj atsiimti reikia,o per 5d nelabai išėjo kitų planų buvo,tai jokio skirtumo kur jį daryti,o ir kaina per 1d 200€,tai už 400€ UK pasai išeina,kelionė ir dar lieka atostogoms prisidėt😀Mūsų pasai dar iki rūgpjūčio galioja,tai galim ir su jais skrist,bet erzina,nes e-gate negalim naudot😉
Ko Lietuvoje nesidarete?
Turiu kovo pradžioj 4dienas likusias išnaudot,tai važiuosim pasų darytis su vyru ir šiaip patinginiausiu,o paskui balandį galvoju gal velykinį savaitgalį į Ispaniją skrist,jei pasai ateis ir t.t.
O tai kada tu atostogu,kad zmogu apmokini?
Man irgi,bet ir gerai ryt jau penktadienis ir vėl poilsis😉Vėluoja mano mokinys,bet su taksi važiuoja suprantama pripras😀
Labas rytas,as visai gerai ismiegojau .greitai si savaite praleke😉