Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

liuks liuks 18. Feb 08:38

Labas rytas,jau senokai nubudusi pasikavinau,vyrą į darbą išleidau,dukrą savanoriaut į Duxford lėktuvų muziejų,mėsytę užmarinavau ir pati eisiu krapštytis po Brotherhood pavaikščiot,o tada nagų tvarkytis😉

Daiurchy Daiurchy 18. Feb 06:36

Labas rytas,budinames 😉

Daiurchy Daiurchy 17. Feb 12:04

Pamirsau juk tu atostogUji 😀

liuks liuks 17. Feb 09:58

Smagu šventės😉Aš buvau pabėgiot,tai dabar iš po dušo su kavyte sėdžiu,o paskui bus matyt kaip nuotaika😊

Daiurchy Daiurchy 17. Feb 08:18

Labas rytas,aciu . Pilni namai geliu ,dar siandien drauge ateis ,vakar jau nebebuvo laiko priimti 😉

liuks liuks 17. Feb 07:21

Labas rytas,su praėjusiu gimtadieniu!🎂🎁💐🥂Aš nuo penktadienio užsiėmus buvau sutvarkiau Evos pilietybei viską dabar tik laukt reik ir tikėtis,jog viskas gerai bus🙂Šeštadienį apsipirkom ir tada Valentiną šventėm buvom papietaut,tada šiaip pasisėdėt,o vakare dar ir pasišokt lėkėm,o sekmadienį jau tinginiavom,filmus ẓ̌iūrėjom,darbui ruošiamės😀Vakar ilgą dienelę dirbau,o dabar ilsėsiuos iki pirmadienio😉

Daiurchy Daiurchy 16. Feb 08:10

Labas rytas ir vel savaitgalio nera… siandien buvau maloniai nustebinta brolio pazadinta ,skambino su gimtadieniu pasveikinti 😀

Daiurchy Daiurchy 14. Feb 08:58

Labas rytas,as jau gyva😉 ankstyva kaip sestadieni nes maniskis i darba isvaziavo o as busiu uz aukle pas jo bendradarbi. Dar jaunimas miega tai skrolinu telefona 😉

Daiurchy Daiurchy 13. Feb 06:38

Labas rytas su penktadieniu!

Daiurchy Daiurchy 12. Feb 12:02

Kazkokia sunki savaite man si … savaitgalis ant noses 😉

liuks liuks 12. Feb 10:11

Visko gali būti,jog nuoširdžiai ilsėsiuos,jei Evos pilietybės dokumentus sutvarkysiu per šiandien ir rytoj likę tik viską gražiai susiskanuoti ir vieną formą pasirašyt ir bus kaip ir viskas šiam kartui išsiųst ir pinigus susimokėt😀

Daiurchy Daiurchy 12. Feb 06:51

Labas rytas as gerai miegojau tik tingiu keltis.atostogausi gerai reikia pailseti 😉

liuks liuks 12. Feb 05:44

Labas rytas,be žadintuvo nubudau,tai ir laiko daugokai yra prieš darbelį😀Nedažnai šiaip prieš atostogas apmokini ką nors iš dirbančių ligoninėj,kad atostogas galėtų uždengt,o kitą savaitę ilsėsiuos-reikalus tvarkysiuos nuo antradienio😉

Daiurchy Daiurchy 11. Feb 12:03

Daznai pas jus mokiniu buna?

liuks liuks 11. Feb 08:04

Labas rytas,aš kaip visada seniai nubudusi jau darbuojuos😉Šiandien su mokiniu dirbu,tai bus lengva dienelė man🤭

Daiurchy Daiurchy 11. Feb 06:44

Labas rytas, budinames 😉

Daiurchy Daiurchy 10. Feb 08:16

Labas rytas,as vakar tokia pavargus grizau kad jau nieko nesinorejo …

Daiurchy Daiurchy 09. Feb 06:39

Labas rytas,ir vel savaitgalis kazkur dingo…

Daiurchy Daiurchy 08. Feb 09:07

Labas rytas,kaip ir pasveikau 😉

liuks liuks 07. Feb 08:12

Labas rytas,Aš jau su šeštadienine kavyte😉Tikiuosi rimčiau neapsirgai😉Niekur nepradingusi kažkaip stengiuos rytą be telefono pradėt,tai paskui kaẓ̌kaip ir dieną laiko nelabai jam yra😀

Daiurchy Daiurchy 06. Feb 06:32

Labas rytas,su penktadieniu!

Daiurchy Daiurchy 05. Feb 06:38

Labas rytas,vakar anksti atsiguliau tai siandien anksti nubudau😉 judam link savaitgalio 😉

Daiurchy Daiurchy 04. Feb 06:33

Labas rytas,kur ,Vikut,prapuolusi? Mane persalimas kabina …

Daiurchy Daiurchy 03. Feb 06:38

Labas rytas,budinames 😉

Daiurchy Daiurchy 02. Feb 06:41

Labas rytas ir vel savaitgalio kaip nebuta teks kibti i darbus😉

liuks liuks 01. Feb 11:15

Labas rytas,mes ir vakar cepelinus virėm😉Šiandien tinginio diena nusimato😉Ačiū ir tau gražaus sekmadienio!

Daiurchy Daiurchy 01. Feb 09:06

Labas rytas,budinames 😉mes vakar cepelinu prisidarem vakare i baznycia nuejome ,misias pirkau uz tevelius nes jau 24 ir 23 m kaip neturiu. O siandien i baseina reiks nulekt 😉 grazaus sekmadienio!

Daiurchy Daiurchy 31. Jan 09:29

Labas rytas,gana miegoti ,kelemes 😉

Daiurchy Daiurchy 30. Jan 09:44

Tai va ,ir sunei didelis stresas…

liuks liuks 30. Jan 08:31

Ačiū noriu namo,bet dirbu reikia😀Tai kam ta sesutė išvis reikalinga,jei nei kraujo paimt nesugeba...Tikras laiko gadinimas.

1 2 3 4 5 ... 1198