Labas rytas,jau senokai nubudusi pasikavinau,vyrą į darbą
išleidau,dukrą savanoriaut į Duxford lėktuvų muziejų,mėsytę
užmarinavau ir pati eisiu krapštytis po Brotherhood
pavaikščiot,o tada nagų tvarkytis😉
Labas rytas,su praėjusiu gimtadieniu!🎂🎁💐🥂Aš nuo
penktadienio užsiėmus buvau sutvarkiau Evos pilietybei viską
dabar tik laukt reik ir tikėtis,jog viskas gerai
bus🙂Šeštadienį apsipirkom ir tada Valentiną šventėm buvom
papietaut,tada šiaip pasisėdėt,o vakare dar ir pasišokt
lėkėm,o sekmadienį jau tinginiavom,filmus ẓ̌iūrėjom,darbui
ruošiamės😀Vakar ilgą dienelę dirbau,o dabar ilsėsiuos iki
pirmadienio😉
Labas rytas,as jau gyva😉 ankstyva kaip sestadieni nes
maniskis i darba isvaziavo o as busiu uz aukle pas jo
bendradarbi. Dar jaunimas miega tai skrolinu telefona 😉
Visko gali būti,jog nuoširdžiai ilsėsiuos,jei Evos
pilietybės dokumentus sutvarkysiu per šiandien ir rytoj likę
tik viską gražiai susiskanuoti ir vieną formą pasirašyt ir
bus kaip ir viskas šiam kartui išsiųst ir pinigus
susimokėt😀
Labas rytas,be žadintuvo nubudau,tai ir laiko daugokai
yra prieš darbelį😀Nedažnai šiaip prieš atostogas apmokini ką
nors iš dirbančių ligoninėj,kad atostogas galėtų uždengt,o
kitą savaitę ilsėsiuos-reikalus tvarkysiuos nuo
antradienio😉
Labas rytas,Aš jau su šeštadienine kavyte😉Tikiuosi
rimčiau neapsirgai😉Niekur nepradingusi kažkaip stengiuos
rytą be telefono pradėt,tai paskui kaẓ̌kaip ir dieną laiko
nelabai jam yra😀
Labas rytas,budinames 😉mes vakar cepelinu prisidarem
vakare i baznycia nuejome ,misias pirkau uz tevelius nes jau
24 ir 23 m kaip neturiu. O siandien i baseina reiks nulekt 😉
grazaus sekmadienio!
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,jau senokai nubudusi pasikavinau,vyrą į darbą išleidau,dukrą savanoriaut į Duxford lėktuvų muziejų,mėsytę užmarinavau ir pati eisiu krapštytis po Brotherhood pavaikščiot,o tada nagų tvarkytis😉
Labas rytas,budinames 😉
Pamirsau juk tu atostogUji 😀
Smagu šventės😉Aš buvau pabėgiot,tai dabar iš po dušo su kavyte sėdžiu,o paskui bus matyt kaip nuotaika😊
Labas rytas,aciu . Pilni namai geliu ,dar siandien drauge ateis ,vakar jau nebebuvo laiko priimti 😉
Labas rytas,su praėjusiu gimtadieniu!🎂🎁💐🥂Aš nuo penktadienio užsiėmus buvau sutvarkiau Evos pilietybei viską dabar tik laukt reik ir tikėtis,jog viskas gerai bus🙂Šeštadienį apsipirkom ir tada Valentiną šventėm buvom papietaut,tada šiaip pasisėdėt,o vakare dar ir pasišokt lėkėm,o sekmadienį jau tinginiavom,filmus ẓ̌iūrėjom,darbui ruošiamės😀Vakar ilgą dienelę dirbau,o dabar ilsėsiuos iki pirmadienio😉
Labas rytas ir vel savaitgalio nera… siandien buvau maloniai nustebinta brolio pazadinta ,skambino su gimtadieniu pasveikinti 😀
Labas rytas,as jau gyva😉 ankstyva kaip sestadieni nes maniskis i darba isvaziavo o as busiu uz aukle pas jo bendradarbi. Dar jaunimas miega tai skrolinu telefona 😉
Labas rytas su penktadieniu!
Kazkokia sunki savaite man si … savaitgalis ant noses 😉
Visko gali būti,jog nuoširdžiai ilsėsiuos,jei Evos pilietybės dokumentus sutvarkysiu per šiandien ir rytoj likę tik viską gražiai susiskanuoti ir vieną formą pasirašyt ir bus kaip ir viskas šiam kartui išsiųst ir pinigus susimokėt😀
Labas rytas as gerai miegojau tik tingiu keltis.atostogausi gerai reikia pailseti 😉
Labas rytas,be žadintuvo nubudau,tai ir laiko daugokai yra prieš darbelį😀Nedažnai šiaip prieš atostogas apmokini ką nors iš dirbančių ligoninėj,kad atostogas galėtų uždengt,o kitą savaitę ilsėsiuos-reikalus tvarkysiuos nuo antradienio😉
Daznai pas jus mokiniu buna?
Labas rytas,aš kaip visada seniai nubudusi jau darbuojuos😉Šiandien su mokiniu dirbu,tai bus lengva dienelė man🤭
Labas rytas, budinames 😉
Labas rytas,as vakar tokia pavargus grizau kad jau nieko nesinorejo …
Labas rytas,ir vel savaitgalis kazkur dingo…
Labas rytas,kaip ir pasveikau 😉
Labas rytas,Aš jau su šeštadienine kavyte😉Tikiuosi rimčiau neapsirgai😉Niekur nepradingusi kažkaip stengiuos rytą be telefono pradėt,tai paskui kaẓ̌kaip ir dieną laiko nelabai jam yra😀
Labas rytas,su penktadieniu!
Labas rytas,vakar anksti atsiguliau tai siandien anksti nubudau😉 judam link savaitgalio 😉
Labas rytas,kur ,Vikut,prapuolusi? Mane persalimas kabina …
Labas rytas,budinames 😉
Labas rytas ir vel savaitgalio kaip nebuta teks kibti i darbus😉
Labas rytas,mes ir vakar cepelinus virėm😉Šiandien tinginio diena nusimato😉Ačiū ir tau gražaus sekmadienio!
Labas rytas,budinames 😉mes vakar cepelinu prisidarem vakare i baznycia nuejome ,misias pirkau uz tevelius nes jau 24 ir 23 m kaip neturiu. O siandien i baseina reiks nulekt 😉 grazaus sekmadienio!
Labas rytas,gana miegoti ,kelemes 😉
Tai va ,ir sunei didelis stresas…
Ačiū noriu namo,bet dirbu reikia😀Tai kam ta sesutė išvis reikalinga,jei nei kraujo paimt nesugeba...Tikras laiko gadinimas.