Pirma karta tokios nesamones su deliveriu,gyveni ir
mokaisi… o byna turetu per 7 d isvesti ,ziuresim . Parasyk
kaip darei tas bulvytes 😉 as jau lovoje dar truputi
paskaitineju ir eisiu miegoti ,ryt aksciau keltis 😉
labanaktis .
Negalėčiau stovėt vienoj vietoj visą dieną...Bus pamoka
savo saugią vietą parinkti kitąkart.Aš dabar visada nesvarbu
būnu ar nebūnu namie,kai tik gaunu email kas atveš iškart
prisijungiu ir parenku arba parašau kur padėt,kad nesąmonių
nepridirbtų.Visiškai apsivalgiau šiandien labai skanios tos
įdarytos bulvės,dar salotų ir desertui ledų😀Rytoj jau reiks
bėgt noriu ar nenoriu išpurtyt viską😀
Aš kas vakarą purškiu šaldančiu purškalu ir tepu aliejuku
iš body shop,o vitaminus keitinėju vis dabar geriu kompleksą
moterims,o paskui pirksiu atskirai žuvies taukus,vit b
kompleksą,geležį ir magnį,tai taip ratu ir suku🙂
Man paskutiniu laiku labai kojas blauzdas skauda ,pries
uzmiegat visada turiu issitepti .gal kokio magnio truksta
,nebezinau,reiks nusipirkti pagerti… savaitgali turesiu
masaza gal pades 😉
Aš turėčiau bėgt šiandien pagal laikrodį,bet nebėgsiu
kojų raumenys išsitempę matyt vienos dienos poilsio mažokai
buvo,nes vakar daug nuėjau apie 19km ir neužteko laiko
atsigaut kojom🙂Žadu pagaliau įdarytas bulves padaryt,nes
2savaitės kaip darau ir reiktų dušą išpurkšt,išvalyt,o
paskui galima kaip visada bimbinėt po namus😀
Nu jau nuo 3h atsikėlus buvo galima visus dienos darbus
nudirbt😀Aš vakar pasidariau ką planavau ir porą filmų
peržiūrėjau atsisukus greičiau būna,nei su reklamom
žiūrėt😉Perplanavau savo meniu šiandien bus vištiena su
keptom daržovėm🙂Mažiau judėjimo,mažiau kalorijų reikia😉
Pas mane bus lašiša permečiau receptus įdarytom bulvėm
laiko daugiau reikia,o jo turėsiu ryt daugiau😉Vištiena liks
pabaigai savaitės,kai jau tingisi visai gamint😀
Aš visas daržoves salotom vadinu kopūstus ir t.t,tai
turiu visokių likučių😀Nors pas mane iceberg ir kitokios
salotos daržovių stalčiuj iki 2savaičių išsilaiko išvis
daržovės,vaisiai gerai laikosi🙂
Man prasibėgti turėtų būt kaip tik tada🙂Aš niekaip
neapsisprendžiu ką valgyt gaminti atrodo ir sąrašas yra,tai
lašišą kept su bulvėm orkaitėj ar įdarytas bulves su rükyta
vištiena,o salotas sakiau žiūrėsiu gal darysiu iš tų
daržovių kurios jau prašosi sunaudojamos😀
Labas rytas,su geresne darbo diena😉Aš geriu kavytę ir
dėliuojuos darbo dieną🙂Vakar palikau šį bei tą šiandienos
rytui,nes labai daug A&E žmonių buvo,o aš nebuvau nusiteikus
stumdytis,kad praeit😀
Labas rytas,niekur neprapuolusi darbuojuos iš peties kaip
ir visada pirmadieniais😉Prisėdau ir aš pasikavinti,pavalgyt
ir reiks eit dar padirbėt,o tada iki pašto ir namučio🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Pirma karta tokios nesamones su deliveriu,gyveni ir mokaisi… o byna turetu per 7 d isvesti ,ziuresim . Parasyk kaip darei tas bulvytes 😉 as jau lovoje dar truputi paskaitineju ir eisiu miegoti ,ryt aksciau keltis 😉 labanaktis .
Negalėčiau stovėt vienoj vietoj visą dieną...Bus pamoka savo saugią vietą parinkti kitąkart.Aš dabar visada nesvarbu būnu ar nebūnu namie,kai tik gaunu email kas atveš iškart prisijungiu ir parenku arba parašau kur padėt,kad nesąmonių nepridirbtų.Visiškai apsivalgiau šiandien labai skanios tos įdarytos bulvės,dar salotų ir desertui ledų😀Rytoj jau reiks bėgt noriu ar nenoriu išpurtyt viską😀
Nu sunervino juodai ,mano zalia konteineri neusveze nes deliveris idejo siunta ir nustume prie namu ☹
Cia jauciu stovimas darbas savo daro o gal ir vitaminu truksta …
Aš kas vakarą purškiu šaldančiu purškalu ir tepu aliejuku iš body shop,o vitaminus keitinėju vis dabar geriu kompleksą moterims,o paskui pirksiu atskirai žuvies taukus,vit b kompleksą,geležį ir magnį,tai taip ratu ir suku🙂
Man paskutiniu laiku labai kojas blauzdas skauda ,pries uzmiegat visada turiu issitepti .gal kokio magnio truksta ,nebezinau,reiks nusipirkti pagerti… savaitgali turesiu masaza gal pades 😉
Aš turėčiau bėgt šiandien pagal laikrodį,bet nebėgsiu kojų raumenys išsitempę matyt vienos dienos poilsio mažokai buvo,nes vakar daug nuėjau apie 19km ir neužteko laiko atsigaut kojom🙂Žadu pagaliau įdarytas bulves padaryt,nes 2savaitės kaip darau ir reiktų dušą išpurkšt,išvalyt,o paskui galima kaip visada bimbinėt po namus😀
As nieko nesuplanavus, reikalu neturiu .saltoka suandien …
Labas rytas,aš kaip visada dirbu ir planuojuos ką čia po darbo pasidaryt reiktų😀Tokia easy dienelė turėtų būt😉
Labas rytas,as pries vyro zadintuva jau nubudus buvau tik tingejau ziureti kiek valandu.pagaliau issimiegojau!
As jau virsui kojas istiesusi,pavargau siandien darbe labai…
Aš jau viskas pavalgysiu,atsigersiu kavos ir eisiu knygą skaityt😉
Retro pas Daiva ,chemini ji deda ir siaip pas ja seniai einu 😉
Pas kurią kirpėją lankaisi?🙂Aš dar truputį padirbėsiu ir jaučiu eisiu ramiai pasikavint😉
Nieko tokia ,atsauke mano talona kirpeja,susirgo ☹ tai atidejom iki pirmadienio…
Aš pagal save sprendžiu😀Darbo dienom negulinėju,o keliuosi paskui labai tingisi keltis ir judėt😉Visai graži diena lauke🙂
O kas sake kad as atsikelusi buvau ? 😃 nubudusi tik ir lovoje gulejau iki zadintuvo 😉
Nu jau nuo 3h atsikėlus buvo galima visus dienos darbus nudirbt😀Aš vakar pasidariau ką planavau ir porą filmų peržiūrėjau atsisukus greičiau būna,nei su reklamom žiūrėt😉Perplanavau savo meniu šiandien bus vištiena su keptom daržovėm🙂Mažiau judėjimo,mažiau kalorijų reikia😉
Labas rytas,as po 3 jau nubudusi buvau ,vakar anksti atsiguliau.
Labas rytas,skanios kavytės😉
Pas mane bus lašiša permečiau receptus įdarytom bulvėm laiko daugiau reikia,o jo turėsiu ryt daugiau😉Vištiena liks pabaigai savaitės,kai jau tingisi visai gamint😀
Aš visas daržoves salotom vadinu kopūstus ir t.t,tai turiu visokių likučių😀Nors pas mane iceberg ir kitokios salotos daržovių stalčiuj iki 2savaičių išsilaiko išvis daržovės,vaisiai gerai laikosi🙂
Pas mane rytoj lasisa ,siandien vistiena . O su salotoj greit sugenda ,as nusiperku keles dienas nenaudoji ir jau viskas mesti reikia ,silosas…
Man prasibėgti turėtų būt kaip tik tada🙂Aš niekaip neapsisprendžiu ką valgyt gaminti atrodo ir sąrašas yra,tai lašišą kept su bulvėm orkaitėj ar įdarytas bulves su rükyta vištiena,o salotas sakiau žiūrėsiu gal darysiu iš tų daržovių kurios jau prašosi sunaudojamos😀
Grazus oras bet vesoka …
Aš šeštadienį užsirašius😉
Labas rytas,atrodo issimiegojau😉 ryt i kirpykla pasigrazinti po darbo😉
Labas rytas,su geresne darbo diena😉Aš geriu kavytę ir dėliuojuos darbo dieną🙂Vakar palikau šį bei tą šiandienos rytui,nes labai daug A&E žmonių buvo,o aš nebuvau nusiteikus stumdytis,kad praeit😀
As kazkokia nusikalusi jauciuosi,sunkoka diena buvo dar prastai miegojau daznai prabudinejau nakti,matyt viskas susidejo…
Labas rytas,niekur neprapuolusi darbuojuos iš peties kaip ir visada pirmadieniais😉Prisėdau ir aš pasikavinti,pavalgyt ir reiks eit dar padirbėt,o tada iki pašto ir namučio🙂