As jau po masaziuko,laukiu kol vyras baigs.diena buvau
prigulusi taip gerai nusnaudziau ,gal dar buciau miegojusi
bet uosviai uzsuko aplankyti ir baigesi visi mano miegai 😉
dar reikes vaziuoti apsipirkti ,ryziai pasibaigia ir dar sio
bei to reikia .vakar vyras stintu nusipirko tai kepiau jam
,as tik kelias paragavau man jos nelabai .dar ir siandienai
liko tai nieko rimto negaminsiu. Nebet vakare esu
nusiziurejusi receptuka tinginiu napaleono tai gal
pabandysiu 😉
Labas rytas,aš dar lovoj gulinėju,bet reiks kelt
kavytės🙂Vakar šeimyna mane ištempė pavalgyt po darbo,tai jau
grįžus tik į lovą tiesiai😉Šiandien nuo nuotaikos reiktų gal
apsitvarkyt namie,bet bus matyt...
Oras tikrai geras🙂Aš lyg ir nieko visai apsimažinau darbe
darbų,tai daugiau ofise prasėdėjau,išdirbau visas
valandas,tai arbatos,tai vaistų ir nušvito diena😉Ryt jei bus
dar geriau bandysiu bacilas bėgdama išprakaituot bus
greičiau išsigydyt😉
Labas rytas,džiaugiuosi,kad vakar niekur nėjau,tai
prakaitas pila,nosis varva yra buvę ir blogiau.Žiūrėsiu kaip
pavyks darbus susidėliot,jei kas po pusdienio mausiu namo
toliau gydytis😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As jau po masaziuko,laukiu kol vyras baigs.diena buvau prigulusi taip gerai nusnaudziau ,gal dar buciau miegojusi bet uosviai uzsuko aplankyti ir baigesi visi mano miegai 😉 dar reikes vaziuoti apsipirkti ,ryziai pasibaigia ir dar sio bei to reikia .vakar vyras stintu nusipirko tai kepiau jam ,as tik kelias paragavau man jos nelabai .dar ir siandienai liko tai nieko rimto negaminsiu. Nebet vakare esu nusiziurejusi receptuka tinginiu napaleono tai gal pabandysiu 😉
Labas rytas,as ir jau gyva 😉 reiktu keltis bet taip tingiu…
Labas rytas,aš dar lovoj gulinėju,bet reiks kelt kavytės🙂Vakar šeimyna mane ištempė pavalgyt po darbo,tai jau grįžus tik į lovą tiesiai😉Šiandien nuo nuotaikos reiktų gal apsitvarkyt namie,bet bus matyt...
Mano dienele juda i prieki dar truputi ir baigsim😉
Labas rytas,su penktadieniu ir tave! Geros paskutines darbo dienos !
Labas rytas,su penktadieniu🙂
As jau i virsu ir einu koju istiesti 😉
Aš jau viskas poilsiauju prieš tv🙂Ryt ilga darbo dienelė bus iki 18h,tai reik pailsėt😉
Man ir greit diena praleke,einu namo 😉
Labas rytas,būtų super visai,kad nosies pūst nereiktų😃Pas mane darbas darbą veja turėtų greit diena praeit😉
Labas rytas,saunu kad geriau ,tuoj savaitgalis visai pasveiksi 😉
Oras tikrai geras🙂Aš lyg ir nieko visai apsimažinau darbe darbų,tai daugiau ofise prasėdėjau,išdirbau visas valandas,tai arbatos,tai vaistų ir nušvito diena😉Ryt jei bus dar geriau bandysiu bacilas bėgdama išprakaituot bus greičiau išsigydyt😉
Grazus oras ,kaip tu jautiesi?
Kazkokia as siandien mieguista jauciuosi,tai kavytes pasiemiau 😉
Nežinau galėjau ir šeštadienį peršalt lauke tvankoka buvo,tai tik su megztiniu buvau...
Siaubas,cia jau virusa busi pasigavusi… visi aplink serga ir pas mus darbe …
Labas rytas,džiaugiuosi,kad vakar niekur nėjau,tai prakaitas pila,nosis varva yra buvę ir blogiau.Žiūrėsiu kaip pavyks darbus susidėliot,jei kas po pusdienio mausiu namo toliau gydytis😉
Labas rytas,kaip sveikatele?
Aš visą dieną lovoj arbatos,vaistų ir vėl atgal manau numigus visai gerai turėtų būt🙂
Pamirsau,sakiai kad gerkle skaudena…
Man mano savijaita svarbesnė,nei kokie nagai geriau jau lovoj su arbata pagulėsiu,nei dar labiau sirgdinsiuos😉
Tai kodel?
O aš atšaukiau savo nagus mausiu tiesiai namo ilsėtis,tai iki kito trečiadienio bus "grožio neišpasakyto"😃
Gerai diena eina,su drauge dirbu tai visai faina 😉
Ačiū!Tai čia toks ir planas kas reikia,tas reikia😉
Labas rytas,sveikatytes ! As siandien jokiu planu .
Labas rytas,mano diena vakar greit ir darbingai praėjo🙂Šiandien aš lėksiu nagučių tvarkytis😉Truputį gerklę peršti tikiuosi neapsirksu🙂
Man puikiai dienele praejo ,tuoj namo 😉
Labas rytas,Ačiū ir tau geros dienos😉Aš jaučiuosi šį savaitgalį visiškai įtingėjus,tai bandau šiandien išsijudinti😀
Labas rytas,savaitgalio kaip nebuta … vakar pasidariau nagucius ir ilsejausi 😉 geros darbo dienos !