60kg,nes paskui jau negražiai atrodau per kūdai nu dar
maksimum -1kg iki 59kg galibūti🙂Aš lovoj filmą žiūriu ryt
vėl šiokių tokių planų turiu reik pailsėt😉
Aš sulaukiau deliverių,apėjau truputį papildomai gardeną
kur nelabai vyro tvarka man patiko ir duris su langu
išvaliau,o dabar judėsiu iš namų tuo pačiu dar grynu oru
pakvėpuosiu,kalorijų padeginsiu🙂Visai nedaug man iki tikslo
likę 0,5kg😊
Aš namie visą savaitę būsiu😀Aš turėjau svečių
pasikavinom,o dabar toliau sėdžiu deliverių laukiu turi
žoliapjovė atvažiuot ir mano rūbai,o vakare eisiu nagų
darytis😉
Labas rytas,as atsikeliau laiku bet kazkaip nemie
uzsikuiciau.siandien Urtes gimtadienis 17m tai vakare
sulauksim sveciu mociute su seneliu uzsuks dar kas nors
😉
O aš pratingėjau visą dieną dar draugą bbq pasikvietėm su
vaiku,tai pasiplepėjom susitarėm dėl kito savaitgalio
varysim šeštadienį į Kaimą,o sekmadienį jei oras leis pas
juos bbq kepsim🙂O dabar drybsom apie keliones laidas
žiūrim🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,greit savaite eina 😉
60kg,nes paskui jau negražiai atrodau per kūdai nu dar maksimum -1kg iki 59kg galibūti🙂Aš lovoj filmą žiūriu ryt vėl šiokių tokių planų turiu reik pailsėt😉
Koks tas tikslas? As grizau ir sune vaikstau 😉
Aš sulaukiau deliverių,apėjau truputį papildomai gardeną kur nelabai vyro tvarka man patiko ir duris su langu išvaliau,o dabar judėsiu iš namų tuo pačiu dar grynu oru pakvėpuosiu,kalorijų padeginsiu🙂Visai nedaug man iki tikslo likę 0,5kg😊
As lauke breikauju,bet dar vesoka…papliurpiau su broliene ,vyrui padkambinau …
Aš namie visą savaitę būsiu😀Aš turėjau svečių pasikavinom,o dabar toliau sėdžiu deliverių laukiu turi žoliapjovė atvažiuot ir mano rūbai,o vakare eisiu nagų darytis😉
As su sriubyte prisedau ,orelis super 😀
Tu namie siandien😀
Sveikinimai💐Aš jau pasportavau,išleisiu šeimyną ir eisiu pusryčiaut😉
Labas rytas,as atsikeliau laiku bet kazkaip nemie uzsikuiciau.siandien Urtes gimtadienis 17m tai vakare sulauksim sveciu mociute su seneliu uzsuks dar kas nors 😉
Labas rytas,skanios kavos😉Miniškis blynus kepa,aš kavytę geriu kiek nespės teks man eit užbaigt kept būsim užgavėnes atšventę😀
Aš jau viskas šiandien poilsiauju prieš tv😉Turiu rytdienai planų,bet daugiau į vakarą,tai rytas priklausys nuo nuotaikos😀
Lauke fainas oras reiks pradet lauke breikauti 😉
Aš irgi tuoj vėl būsiu su kavyte baigiu nusidirbt visus darbus😉
As su kavyte, beveik valanda nedirbom buvo sugede…
Aš eisiu kavytės atsigert,popierius supildyt kur dar ko trūksta ruošiuosi išeiginėms😀
O as anktokai nuvaziavau…
Ir tave😉Aš pradėjau judėt ir atrodo vistik užteko miego darbinga nuotaika pas mane😀
Labas rytas,as pati nubudau tai jsuciu uzteko,du nauja darbo savaite!
Labas rytas,ilsėjaus ilsėjaus,bet miegot susivėlinau nueit,tai miegelio mažoka,bet kaip nors vieną dienelę pakentėsiu🙂
As ir jau i virsu atejau ,viska ka norejau net daugiau nei buvau planavus padariau😉
O aš pratingėjau visą dieną dar draugą bbq pasikvietėm su vaiku,tai pasiplepėjom susitarėm dėl kito savaitgalio varysim šeštadienį į Kaimą,o sekmadienį jei oras leis pas juos bbq kepsim🙂O dabar drybsom apie keliones laidas žiūrim🙂
Puikus oras as beveik dvi valandas beplepedama vaiksciojau 😉
Vyras laužą užkūrė,gardeną sutvarkė,o aš nežinau bėgt ar nebėgt lyg ir noriu,lyg ir tyngiu😀
As baigiu spinta sutvarkyti,paskui su drauge susitiksiu eisiu pasivaikscioti ir sune pavedziosiu tuo paciu 😉
Ačiū😉Mes svečiuose kavinamės,paskui iki Sainsburio važiuosim šio bei to prisireikė namam,o paskui vyras darbuotis į gardeną,o aš ilsėtis🙂
Ir tau! As byra isleidau darbuotus,sutvarkau virtuve ir eisiu spinta tvarkyti 😉
Labas rytas,gražaus sekmadienio😉
Labas rytas,budinames 😉
As jau ir virsui,atsisukau filma mirtina nuoma ,pradejau ziureti ir supratau kad labai seniai lyg ir esu maciusi bet neviska pamenu …