Mes turėjome kitokio tipo didelį grilių,tai laukėme,kol
nebus gaila išmest😀Medium pirkom turėtų būt kaip tik mūsų
poreikiam😉Aš jau tuoj namučio lėksiu ilsėtis😊
Pas mane bus burokėlių sriubytė,nes nuo vištienos
užkepėlių labai geras sultinys liko ir kreminė vištiena su
pievagrybiais ir špinatais😉Pamiršau pasigirti mes šiandien
ryte kamado bono įsigijome,tai manau iki savaitgalio atveš
ir bus galima greitu metu išbandyti😉Tikiuosi greit išmoksiu
naudotis,nes vasarą labai mėgstu ant griliaus gaminti😊
Atrodo visai nieko oras nusimato šiandien saulutė
lenda😉Visai neblogai sekasi dirbt,bet jaučiu per daug
prisiplanavus būsiu abejoju,kad spėsiu iki darbo pabaigos
jaučiu teks rytdienai kažką palikt🙂
Labas rytas,greitai savaitgalis praleke. As siandien dar
pries zadintuva nubudau 😉 vakar tokia poilsio diena buvo .as
siandien i kirpykla po darbo skubesiu 😉
Labas rytas,sunkiai akis atplėšiau šį pirmadienį,bet
tikiuosi geros dienos😉Kaip savaitgalis praėjo?Aš šeštadienį
į kirpyklą,su drauge kavos susitikau,keletą parduotuvių
apėjau ir dienos kaip nebūta,o vakar apsipirkom,namie
pragulinėjom ir pravalgėm😀
Labas rytas,as anksti buvau prabudusi bet vel uzmigau ir
dar po lova vartausi 😉 skanios kavos !mes su vyru masaza
turesim tailandietiska o siaip nieko ipatingo ,kaip uosvis
sako einamieji darbai 😉
Nėr už ką😉Šiaip jau nėr taip ilgai gaminti,kol bulvės
kepa užtenka laiko įdarą pasidaryt ir dar namus apsimėtyt😀Aš
dirbu pasišokinėdama gera nuotaika greičiau namo😀
Labas rytas,as seniai gyva 😉 vyra i darba isleidau ,pati
pasivaiksciodama i darba eisiu nes paprastai jis mane
nuveza. Skaniai skamba ,reiks kada isbandyti bet aisku laiko
uztrunka .aciu uz receptuka 😉
Labas rytas,dabar dažnai deliverio vairuotojai grybauja
man buvo deliverį prie gardeno vartų palikę ant gatvės,tai
pasimokiau poto karto😉Ilgokai čia rašyt apie tas bulves😀Aš
kepiau jacket potato 1h orkaitej 210laipnių apteptas
aliejum,pabarstytas druska,pipirais ir subadytas šiek tiek
šakute,o įdarui rūkyta vištiena,sūris,grietinė,svogūnų
laiškai,česnako granulės,druska,pipirai ir bulvės,kai iškepa
perpjauni pusiau minkštimą išskobi ir sudedi į įdarą.Įdarai
bulves,jei nori dar užbarstai sūrio ir dedi į orkaitę dar
15-20min😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,skanios kavytės😉Kaip gerai įpusėjo jau savaitė tik gaila,kad orą prastą rodo savaitgalį teks namie veiklos ieškot🙂
Ta ir turejau omenyje 😉as jau lovoje tv ziuriu😉
Tai ne tik užkurti reikia,bet ir kepti ką nors😀Aš taip neblogai pabėgiojau,o dabar kavytė,vakarienė ir poilsis😉
Pas mus didzioji,maniskis ten visokiu priedu prisipirkes,reiks savaitgali uzkurti 😉 as grizau sune isvedziau tai ir vaikstom ,koks fainas oras 😀
Mes turėjome kitokio tipo didelį grilių,tai laukėme,kol nebus gaila išmest😀Medium pirkom turėtų būt kaip tik mūsų poreikiam😉Aš jau tuoj namučio lėksiu ilsėtis😊
Kuri dydi pirkote?mes seniai turime labai geras dalykas😉 as lauke breikauju toks vejukas bet nera salta 😉
Pas mane bus burokėlių sriubytė,nes nuo vištienos užkepėlių labai geras sultinys liko ir kreminė vištiena su pievagrybiais ir špinatais😉Pamiršau pasigirti mes šiandien ryte kamado bono įsigijome,tai manau iki savaitgalio atveš ir bus galima greitu metu išbandyti😉Tikiuosi greit išmoksiu naudotis,nes vasarą labai mėgstu ant griliaus gaminti😊
Fainas oras tikrai😉 per breika i lidla begsiu ,rytoj planuoju zuvi kepti tai reiks nusipirkti 😉
Atrodo visai nieko oras nusimato šiandien saulutė lenda😉Visai neblogai sekasi dirbt,bet jaučiu per daug prisiplanavus būsiu abejoju,kad spėsiu iki darbo pabaigos jaučiu teks rytdienai kažką palikt🙂
Labas rytas,as pries zadintuva nubudau.dar gal ir miegociau bet reikia keltis…
Labas rytas,puikiai išsimiegojau ir kaip visada jau planuojuos savo dienelę😉
As tik puse 7 kirpykloje baigiau.kol pavalgiau ir 9 atejo. Jau lovyte.labanakt.
Aš jau senokai poilsiauju namuose neilgtrukus kilsiu į viršų kojelių ištiest😉
Susiskambinau su kirpeja anksciau priims tai jau lekiu pas ja .anksciau prades anksciau pabaigs 😉
As su kavyte ,diena juda i prieki 😉
Aš vieną partiją atidirbau pasikavinsiu ir toliau darbuotis😉
Nieko nepadarysi,man gerai 😉 chemini des tai man bus labai patogu 😉
Tai jau būsi graži😉Aš sau po darbo negalėčiau kirpyklos leist per ilgai man užtrunka net ir kas 6 savaites vaikštant🙂
Labas rytas,greitai savaitgalis praleke. As siandien dar pries zadintuva nubudau 😉 vakar tokia poilsio diena buvo .as siandien i kirpykla po darbo skubesiu 😉
Labas rytas,sunkiai akis atplėšiau šį pirmadienį,bet tikiuosi geros dienos😉Kaip savaitgalis praėjo?Aš šeštadienį į kirpyklą,su drauge kavos susitikau,keletą parduotuvių apėjau ir dienos kaip nebūta,o vakar apsipirkom,namie pragulinėjom ir pravalgėm😀
Labas rytas,kau gyva 😉
Labas rytas,pabudome ir kelkimės😉
O tas labai gerai ! 😃
Gero masažo😉Tada vadinasi pas mane nei einamųjų darbų nebus😀
Labas rytas,as anksti buvau prabudusi bet vel uzmigau ir dar po lova vartausi 😉 skanios kavos !mes su vyru masaza turesim tailandietiska o siaip nieko ipatingo ,kaip uosvis sako einamieji darbai 😉
Labas rytas,aš vėlyva jaučiuosi šį rytą tik dabar kava gurkšnoju🙂Planų jokių tik į kirpyklą vėliau😉
Ir man gerai laikas eina kiek cia beliko😉
Nėr už ką😉Šiaip jau nėr taip ilgai gaminti,kol bulvės kepa užtenka laiko įdarą pasidaryt ir dar namus apsimėtyt😀Aš dirbu pasišokinėdama gera nuotaika greičiau namo😀
Labas rytas,as seniai gyva 😉 vyra i darba isleidau ,pati pasivaiksciodama i darba eisiu nes paprastai jis mane nuveza. Skaniai skamba ,reiks kada isbandyti bet aisku laiko uztrunka .aciu uz receptuka 😉
Labas rytas,dabar dažnai deliverio vairuotojai grybauja man buvo deliverį prie gardeno vartų palikę ant gatvės,tai pasimokiau poto karto😉Ilgokai čia rašyt apie tas bulves😀Aš kepiau jacket potato 1h orkaitej 210laipnių apteptas aliejum,pabarstytas druska,pipirais ir subadytas šiek tiek šakute,o įdarui rūkyta vištiena,sūris,grietinė,svogūnų laiškai,česnako granulės,druska,pipirai ir bulvės,kai iškepa perpjauni pusiau minkštimą išskobi ir sudedi į įdarą.Įdarai bulves,jei nori dar užbarstai sūrio ir dedi į orkaitę dar 15-20min😉