Labas rytas,seniai jau nubudę,pasikavinę,pabėgioję,vėl
kavinamės po pusryčių ir užkūrėm grilių bandysim kepti
šonkauliukus,tai čia kepimo visai dienai😃Ir tau gero
šeštadienio!
Tai jau po appointmento tiesiai namo?🙂Vakar atėjo mūsų
pasai,tai redelivery pasidariau šeštadieniui bus galima
pasikeist statuse ir nusipirkt kelionę Velykiniam
savaitgaliui viskas pagal planą kolkas išeina😉
Ačiū😊Aš išvis vakar daug daug valgiau visko ko įprastai
nevalgau,pamiegojau gerą valandą ir 21h vėl miegot,tai
nuveikiau nieko😀Šiandien jau planuojuos dieną kaip
priklauso😀
Tikra teisybė...Mes vis pakalbam apie indaplovę,bet
vietos,jei nėra,o ir visi išsiplaunam indus po savęs vis
juokiuos turiu 4 indaploves😀Kada nors gal,kai virtuvę reiks
pertvarkyt,nes dabar per dideli pinigai investuoti,kad imt
ir griaut😉
Man ir nelabai,knistis ten reikia norit ka nors gero
surasti… o suradus jei dar dydis netinka be sansu kita toki
daikta rasti… as po telefona narsau atrodo viska pasidariau
iki ejimo i darba . Vakar atrodo indaplove jungiau ziuriu
siandien stovi kaip nepajungta,tik dabar pajungiau…
Nepatinka man Tkmaxx tikras skudurynas,bet jei jau
einu,tai tik darbo dieną ẓ̌monių mažiau ir tvarkingiau šiek
tiek būna😉Šiandien lengva dienelė nusimato nemažai
pasidariau pradžioj savaitės,tai galiu nesiskubinti
šiandien,ryt niekur😉
Labas rytas,as nuo 4 gyva,vyras anksciau i darba kelesi
ir jau isvaziavo.as dar kavele baigineju😉 mes vakar gal po 7
i tikmax buvom nuleke maniskis kelniu ieskojo tai taip gaina
vos keli zmones 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,budinames 😉
Poilsio sestadienis,numigau pora valandu po namus sukuosi laukiu kol troskinys iskeps 😉
Labas rytas,seniai jau nubudę,pasikavinę,pabėgioję,vėl kavinamės po pusryčių ir užkūrėm grilių bandysim kepti šonkauliukus,tai čia kepimo visai dienai😃Ir tau gero šeštadienio!
Labas rytas,budinames 😉 gero sestadienio!
Super dienelė kolkas eina dar oras gerai,tai išvis tobulas penktadienis😉
Visai nieko ta diena ,dar truputi ir namo 😉
Ačiū ir tau😉
Geros darbo dienos ! Einu ziureti kur cia dirbsiu 😉
Aš maniau dabar ryte eisit😀Kiek darėmės pasus visada per 2savaites atkeliauja,bet jie kaip priklauso save apsidraudžia ir sako,kad per mėnesį😉
Ne as siandien iki 12.30 dirbu penktadieni visada trumpiau. Grisiu ir tik tada keliausim😉 greit cia pasai atkeliavo 😀
Tai jau po appointmento tiesiai namo?🙂Vakar atėjo mūsų pasai,tai redelivery pasidariau šeštadieniui bus galima pasikeist statuse ir nusipirkt kelionę Velykiniam savaitgaliui viskas pagal planą kolkas išeina😉
As taip skaniai vakar kebabu pasidariau 😀 o siandien atidirbu 2 val turin talona pas pet metiniam skiepui.
Ačiū😊Aš išvis vakar daug daug valgiau visko ko įprastai nevalgau,pamiegojau gerą valandą ir 21h vėl miegot,tai nuveikiau nieko😀Šiandien jau planuojuos dieną kaip priklauso😀
Labas rytas,ir tau! Vakar anksti atsiguliau tai siandien gerokai pries zadintuva nubudau 😉
Labas rytas,gero penktadienio!
Gera mintis 😉
O aš kažkokia mieguista jaučiuos,tai pasitariau su savim ir nusprendžiau nedarysiu nieko šiandien,tiesiog pratinginiausiu😉
Prasideda 😀 as iki lidlos sulaksciau ,uzsimaniau siandien kebabu bet lavasu neturejau …
Aš jau senokai po kavytės galvoju ką čia toliau daryt ir niekaip neišgalvoju reik darbą pataupyt😀
As jau su kavyte
Čia toks ginčytinas dalykas dėl gėrio vandens pataupo,o daugiau,tai kaip ir nelabai tų pliusų yra😀
Geras dalykas,pas mus buvo kai pirkome nama 😀
Tikra teisybė...Mes vis pakalbam apie indaplovę,bet vietos,jei nėra,o ir visi išsiplaunam indus po savęs vis juokiuos turiu 4 indaploves😀Kada nors gal,kai virtuvę reiks pertvarkyt,nes dabar per dideli pinigai investuoti,kad imt ir griaut😉
Man ir nelabai,knistis ten reikia norit ka nors gero surasti… o suradus jei dar dydis netinka be sansu kita toki daikta rasti… as po telefona narsau atrodo viska pasidariau iki ejimo i darba . Vakar atrodo indaplove jungiau ziuriu siandien stovi kaip nepajungta,tik dabar pajungiau…
Nepatinka man Tkmaxx tikras skudurynas,bet jei jau einu,tai tik darbo dieną ẓ̌monių mažiau ir tvarkingiau šiek tiek būna😉Šiandien lengva dienelė nusimato nemažai pasidariau pradžioj savaitės,tai galiu nesiskubinti šiandien,ryt niekur😉
Labas rytas,as nuo 4 gyva,vyras anksciau i darba kelesi ir jau isvaziavo.as dar kavele baigineju😉 mes vakar gal po 7 i tikmax buvom nuleke maniskis kelniu ieskojo tai taip gaina vos keli zmones 😉
Labas rytas,aš kaip visada jau su kavyte ruošiuosi naujai dienai😉Vakar atvežė mūsų kamado ir jau surinkti spėjome😀
As su sriubyte 😉 saule kazkur dingo… norejau lauke breikauti …
Ačiū aš jau tuoj eisiu antrą kartą kavintis😉
Labas rytas ir tau !tingiu keltis 😉