Aš vakar nuo kokių 19h lovoj varčiausi,tinginiavau,tai
pailsėjau gerai😉Šiandien galvoju gal reiktų pasilikt ilgiau
padirbėt vistik atostogos ant nosies,o kitam žmogui norisi
kuo tvarkingiau palikt,bet bus matyt vėliau ar
neaptingsiu😊
Apart sūrelių nelabai ten ko ir būna gero...Norint gaut
sūrelių reik trečiadienį vakare važiuot,kai lentynas
krauna,o paskui jau nelabai jų gaut eina😉Kolkas nedomina
sūreliai reik svorį sekt ir žiūrėt kas trukdo krist tiem
keliem likusiem kg,nors jaučiu jau radau,kad miego trūkumas
didžiausias priešas yra🙂
Bus geras penktadienis išsimiegojau,jaučiuos darbinga😉Ryt
maniškis dirbs vadinasi nereiks niekur ryte skubintis į
jokias pardes ar dar kur galėsiu pasilepint😀
Labas rytas,savaitgalio poilsiui neprireikė vakar grįžus
numigau valandėlę,tai atsikėliau pietus į darbą
susidėjau,išvežėm sofą ir vėl atgal į viršų tinginiaut😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As jau lovyteje ,labanakt.
Aš vakar nuo kokių 19h lovoj varčiausi,tinginiavau,tai pailsėjau gerai😉Šiandien galvoju gal reiktų pasilikt ilgiau padirbėt vistik atostogos ant nosies,o kitam žmogui norisi kuo tvarkingiau palikt,bet bus matyt vėliau ar neaptingsiu😊
Labas rytas,atrodo atsiguliau normaliai bet keliausi sunkiai…
Labas rytas,Ačiū tau ir geros darbo savaitės😉
Labas rytas as baigiu kava gerti reiks is namu judeti,) geros naujos darbo savaites !
Labas rytas,mes ir vakar darbavomės namie😉Vyras mašiną ruošė kelionei,o aš namie valgyt dariau,apsiskalbiau,tai šiandien lengvas pirmdienis bus😉
As siandien darbinga,viska pasidariau ir dar daugiau nei buvau planavusi 😉 tai jau lovyteje,dar paskaitineju ir eisiu ilsetis.lananakt.
Labas rytas,as jau ismiegojusi😉 noriu kavos 😉 vakar numigau diena tai velai atsiguliau.
Aš poilsiauju jokio dienos plano grįš maniškis bus matyt gal ką ir sugalvosim nuveikt😉
As jau po masaziuko 😀 super . Lunoja ,tokiu oru tik miegoti 😉
Labas rytas,tik dabar su kavyte😉
Labas rytas,budinames ,as seniai gyva😉
Buvau treciadieni tai dar gavau o paskui jau viskas…miegas daug itakos daro ir as tai zinau 😉
Apart sūrelių nelabai ten ko ir būna gero...Norint gaut sūrelių reik trečiadienį vakare važiuot,kai lentynas krauna,o paskui jau nelabai jų gaut eina😉Kolkas nedomina sūreliai reik svorį sekt ir žiūrėt kas trukdo krist tiem keliem likusiem kg,nors jaučiu jau radau,kad miego trūkumas didžiausias priešas yra🙂
Aha
Sveikiau organizmui ir naudos daugiau iš kavos,tai bandau savo kailiu pažiūrėt ir pritaikyt sau😉Europos savaitė Lidle?
O ko cia taip? As atejau breikauti.po darbo reiks i lidla uzsukti gal sureliu rasiu bet kazi …
Kai jau reik dėl sveikatos,tai reik...Aš pavalgiau,bet kavą vėliau gersiu bandau priprast gert kavą likus 1h iki valgio arba praėjus 1h po valgio😉
O malonuo mazai …
Naudinga organizmui,limfa isjudina ir nugarai man kojai padeda.
Jūs čia tuos masažus savo malonumui darotės ar dėl sveikatos problemų?Aš dar truputį padirbėsiu ir jaučiu eisiu kavintis😉
Mes i masazus rytoj 8 val o paskui ziuresim😉
Bus geras penktadienis išsimiegojau,jaučiuos darbinga😉Ryt maniškis dirbs vadinasi nereiks niekur ryte skubintis į jokias pardes ar dar kur galėsiu pasilepint😀
Labas rytas,ne lijo tik truputi palasnojo. Penktadienis 😀
Labas rytas,vakar lijo?🫣😮Tikrai nemačiau lietaus tik dieną nulašnojo,bet dar darbe buvau...Aš vakar truputį laiko namams išskyriau,o paskui ilsėjaus😉
Pagaliau diena baigesi… spejau be lietaus namo grist,apibegam su sune garbes rata ir namo. 😉
Pas mus vizitoriai ta ne kazka ,video darys naujam produktai…
Šiandien easy diena darbe turėtų būt link galo savaitės svarbiausi darbai nudirbti,tai nėr ko skubintis😉
Labas rytas neblogai ismiegojau vakar anksti stsiguliau
Labas rytas,savaitgalio poilsiui neprireikė vakar grįžus numigau valandėlę,tai atsikėliau pietus į darbą susidėjau,išvežėm sofą ir vėl atgal į viršų tinginiaut😉