Labas rytas,aš mažai miegojau šiąnakt,nes būtinai reikėjo
serialą užbaigt žiūrėt😀Tikiuosi neaptingsiu stipriai dar
nemažai darbų laukia darbe,o paskui jau bus galima
atsipalaiduot ir krapštytis namie,nors vaikai pradžią
padarys😉
Labas rytas,o aš šiandien tik dabar su kavyte😉Vakar
prasimalėm po pardes,o paskui tinginiavom😉Šiandien namie
žadam pasikrapštyt,kad paskui mažiau reiktų antradienį ir
trečiadienį prieš skrydį🙂
Labas rytas,su penktadieniu😉Vakar ilgiau padirbėjau,tai
šiandien tikiuosi lengvos dienelės,po darbo leksiu nagučių
tvarkytis,o tada jau ilsėtis😉Reik savaitgalį nemažai
nuveikt,nes pirmadienis,antradienis ir prasidės
lauktos,nusipelnytos ir išsvajotos atostogos😀
Nieko negirdėjau,nors ir langai atidaryti buvo😆Neturėtų
lyti,nes rūkas praneštas už tai apniukę😉Dėl vasaros galima
jau ginčytis šiemet greičiau į UK lietuviška vasara
atkeliavo🤣
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,ačiū skrydis truputį vėlavo,bet jau išmiegoję eisim pusryčiaut😉Geros tau darbo dienos!
Labas rytas, kaip atostogos?
Gero skrydzio!
Labas rytas,Ačiū!Tuoj jau kilsim iš namų į oro uostą😉
Labas rytas,geru atostogu!
Oho kaip fainiai😀 saunuolis 😀
Nieko nesportuoja gali eit sporto salėj treneriu dirbt,su treniruokliais rodyt kaip elgtis ir t.t.😉
O ka jis sportuoja?
Super ,sveikinu !
Mano irgi super duper jaučiu laiku baigsiu😉👌Mano mažylis į laikraštį pateko ir dar level 2 sporto trenerio kvalifikaciją gavo🤗
Gera dienike laikas gerai eina 😉
Labas rytas,as puikiai miegojau pati pries zadintuva nubudau 😀
Labas rytas,aš mažai miegojau šiąnakt,nes būtinai reikėjo serialą užbaigt žiūrėt😀Tikiuosi neaptingsiu stipriai dar nemažai darbų laukia darbe,o paskui jau bus galima atsipalaiduot ir krapštytis namie,nors vaikai pradžią padarys😉
As siandien pavargusi grizau,sunki diena buvo tai jau senokai lovyteje. Labanakt.
Laba diena,aš tik dabar po darbų namo maunu,bet nieko ryt dar dienelė ir atostogos😉
Labas rytas,budinames ir vel pirmadienis ,savaitgalio kaip nebuta …
Labas rytas, as dar lovyteje bet tuoj kelsiuos😉
Labas rytas,o aš šiandien tik dabar su kavyte😉Vakar prasimalėm po pardes,o paskui tinginiavom😉Šiandien namie žadam pasikrapštyt,kad paskui mažiau reiktų antradienį ir trečiadienį prieš skrydį🙂
Labas rytas, as vakar velai atsiguliau tai siandien ne tokia ankstyva 😉
O aš dar nežinau ko noriu norėtųsi,kad paskui prie visko tiktų😀
Labas rytas, pas mane kaip visada trumpas penktadienis. As rytoj nagucius darysiuos,noriu si karta vysniniu 😀taip sugalvojau 😉
Labas rytas,su penktadieniu😉Vakar ilgiau padirbėjau,tai šiandien tikiuosi lengvos dienelės,po darbo leksiu nagučių tvarkytis,o tada jau ilsėtis😉Reik savaitgalį nemažai nuveikt,nes pirmadienis,antradienis ir prasidės lauktos,nusipelnytos ir išsvajotos atostogos😀
Nieko negirdėjau,nors ir langai atidaryti buvo😆Neturėtų lyti,nes rūkas praneštas už tai apniukę😉Dėl vasaros galima jau ginčytis šiemet greičiau į UK lietuviška vasara atkeliavo🤣
Nakti kaip lijo,as pabudau ir puoliau kondicionieriu isjungti. Ir dabar ruosiasi lyti… vasara angliska. 😉
Tvankoka lauke🙂Aš prisiplanavus darbo visai dienai,tai greit diena praeit turėtų ir kaži ar viską spėsiu pasidaryt😉
😀 as jau darbe ,oras siandien kazkoks noriu namo 😉
Mums dabar iki atostogų darbymetis,kad žinotume ką reiškia poilsis😀
Labas rytas,as grizau ir ilsejausi😉
Labas rytas,aš vakar užsiėmus buvau darbas,porą talonų pas gydytoją,kirpykla ir t.t,tai vakare kaip lapas į lovą kritau😉
Labas rytas,be zadintuvonubudau 😀