As pasidariau,kad patys atsiskaiciuotu,bet gal tik kokie
metai taip moku,o siaip visada ju puslapy susimokedavau?As
numigau pietu miego 2h ir isbegau peterbora apziuret ir
neber sestadienio?
As jau lovyteje eisiu miegoti,nukirpo man kaip prasiau,oi
seniai tokius trumpus plaukus turejau,gal paauglysteje😉
istiesino grazu ,tik nezinau kaip bus kai issiplausiu galva
…
Trumpa savaite 😀 breikauju,siandien visai neblogai diena
eina .vakare i kirpykla lekiam .noriu pasitrumpinti plaukus
kad vos susirist galeciau .ploni jie pas mane …
Mes tik dabar is po dantistes,tai prisedau ziniu ziuret
ir kavos atsigert ramiai?As rytdienai turiu vistienos
kumpeliu be kaulo,bet nezinau kolkas ka gaminsiu?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Tai jis ten kur Eva eis? Netoli manes😉 as ryt atostogu diena pasiemiau turiu talona ryte po pietu maniskei talonas .
Labas rytas,man tik po pietu i darbuka,bet keliaus mazaji i mokykla isleist pirma diena vidurinej?
Labas rytas,ir vel pirmadienis ,savaitgalio kaip nebuta…
O tu visai tada ankstyva?Eisiu apsimetyt namie ir kilsim i trasa,o paskui vyras eis stala su suoliukais daryt,tai as galesiu tinginiaut sekmingai?
Sveika,teko anksciau keltis o planavau iki kokiu 9 paguleti … masu masinos signalizacija puse 7 pradejo kaukti tai issibudinau ir nebeuzmigau…
Labas rytas,pabudome ir kelkimes grazus sekmadienis nusimato saulute sviecia?
As pasidariau,kad patys atsiskaiciuotu,bet gal tik kokie metai taip moku,o siaip visada ju puslapy susimokedavau?As numigau pietu miego 2h ir isbegau peterbora apziuret ir neber sestadienio?
Consultax visalai man lengviau skaiciuoyi kiek liko 😉
O ka tu paste moki?Eisiu karstu sumustiniu kept seniai valgeme?
As is buvau islekusu ,iki pasto susimoketi paskui magnio nusipirkti,aki jau kuri laika traukia.pajersiu turetu praeiti 😉
Labas rytas,Mes su vyru po 7h kilom,tai as pasidariau viska ka buvau susiplanavus namuose,o dabar i trasa po pardes siokiu tokiu smulkmenu?
Labas rytas,miegojau tai miegojau tik dabar nubudau 😀 nors nakti kazkieno suo lojo kitoja gatveje tai maniske vis prie lango lakste ziureti…
Skanaus?As pietauju tik kokia 18h namie busiu?
As jau beveik namie einu cepelinu daryti😉 prizadejau seimybai 😉
Labas rytas,po truputi budinuos budinuos vistik penktadienis?
Labas rytas,budinames 😉
As jau lovyteje eisiu miegoti,nukirpo man kaip prasiau,oi seniai tokius trumpus plaukus turejau,gal paauglysteje😉 istiesino grazu ,tik nezinau kaip bus kai issiplausiu galva …
As taip kerpuosi kaip tu susirisa,bet vos vos,nors kirpeja sako,kad mano plaukai ner jau labai ploni...As gal iki morisono eisiu ar lidlo,bet veliau..
Trumpa savaite 😀 breikauju,siandien visai neblogai diena eina .vakare i kirpykla lekiam .noriu pasitrumpinti plaukus kad vos susirist galeciau .ploni jie pas mane …
Labas rytas,As ir breikauju greit sita savaite eina,kai maziau dienu dirbt reikia?
Labas rytas,as jau breikauju 😉 puikiai sia nakti miegojau prabudau kelios minutes iki zadintuvo 😉
Blogai miegojau,bet kai maniskis grizo negirdejau?
Ir as prastai ,idomu koks menulis .maniskis knarke tai vis teko purtyti kad nustotu …
Labas rytas,as prastai miegojau,tai neapsikentus 6h is lovos islipau,tai galesiu dabar dar visa valanda po namus pusinet?
Labas rytas,visai neblogai gavosi 😉
Mes tik dabar is po dantistes,tai prisedau ziniu ziuret ir kavos atsigert ramiai?As rytdienai turiu vistienos kumpeliu be kaulo,bet nezinau kolkas ka gaminsiu?
Pakisau vistiena kaip buvau suplanavusi ,ziuresim kas gausis 😉
Pas mus turbut likuciai cili sriuba,ceburekai,vistienos krutinele grietineles padaze?
Kas pietums? As turiu slauneliu gal koki troskini darysiu pridesiu darzoviu ryziu bus manau nieko 😉
Labuka,o man kazkaip lengvai ir greitai kolkas?