Labas rytas,jau pabudusi,bet dar lovoj drybsau reiks kelt
eit kavintis?Jau siandien tikrai tikiuos 15h but namie reik
truputi pasiilset,nes dar 5-6 darbo dienos nusimato?
Labas rytas,prasidejo ir labai greitai eina😀 pirma karta
i laikrodi pasiziurekau gal puse 9 paskui ziuriu beveik 10
net lauko i tualeta neturejau kada nueiti 😉
Labuka,as visa diena uzsiemus,tai neturejau kada nei
parasyt?Aha kazkur persalo,bet siandien jau geriau,tai
tikiuos neatkris?As dirbau iki 17h,o poto namie daug visko
norejau pasidaryt,tai iki dabar ir sukausi,bet ryt busiu
visiskai laisva galesiu ilsetis?
As jau lovoj pagaliau?Darbe greit diena praejo,bet namie
dar greiciau ryt mano mazius i kelione vaziuoja,tai kol jam
viska sudejome dar greit namini kebaba padariau ir laikas
gult atejo?Sirguliuoja mano vaikinas,bet gal rimciau
neapsirks tikiuosi...
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As jau breikauju 😉diena visai neblogai eina 😉
As 5h nubudau,tai dabar toks ramus ir ilgas rytas isejo jau antra puoduka kavos geriu i darba tik nuo 8h30?
Labas rytas,ir as si ryta ankstyva prabudau pries 5 galvoju kiek cia vakandu kad zadintuvas neskamba😉
Labas rytas,jau pabudusi,bet dar lovoj drybsau reiks kelt eit kavintis?Jau siandien tikrai tikiuos 15h but namie reik truputi pasiilset,nes dar 5-6 darbo dienos nusimato?
Pas mane ryt jauciu likuciu diena nusimato kazkaip visko like ir taip nemazai sakyciau?
Pas mus likuciai ,vakar viriau cepelinu pirktiniu tai liko apkepinsiu ,vaikai gal koldunu nores taip ir prasisuksiu 😉
Greiciausiai shepherd's pie darysiu arba lietuviskai piemenu pyraga kepsiu kolkas nieko kito nesugalvojau?
As breikauju kas pietums? Vakarienei pas tave?
Man ir greit laikas eina kolkas tikiuosi taip bus iki pat 17h?
Labas rytas,prasidejo ir labai greitai eina😀 pirma karta i laikrodi pasiziurekau gal puse 9 paskui ziuriu beveik 10 net lauko i tualeta neturejau kada nueiti 😉
Labas rytas,dar viena diena prasidejo?
As ir galvoju kur cia prapuolusi. As tv ziuriu ir eisiu miegoti.labanaktis .
Labuka,as visa diena uzsiemus,tai neturejau kada nei parasyt?Aha kazkur persalo,bet siandien jau geriau,tai tikiuos neatkris?As dirbau iki 17h,o poto namie daug visko norejau pasidaryt,tai iki dabar ir sukausi,bet ryt busiu visiskai laisva galesiu ilsetis?
Ir antro breiko sulaukiau,dar truputi ir namo 😉
Labas rytas,na ir orelis …as breikauju ,ta pati darom origami tai kazkaip laikas nelabai eina .o kas taviskiui?parsisalde?
As jau lovoj pagaliau?Darbe greit diena praejo,bet namie dar greiciau ryt mano mazius i kelione vaziuoja,tai kol jam viska sudejome dar greit namini kebaba padariau ir laikas gult atejo?Sirguliuoja mano vaikinas,bet gal rimciau neapsirks tikiuosi...
As ir breike ,gera diena,po ano breiko origami darome😉
Labas rytas,as ir i breika keliauju?
Labas rytas,greit diena eina jau breikauju 😉
Aciu?Siandien diena easy peasy tik laikas truputi neina?
Labas rytas,geros darbo savaites tau 😉 as gal iki puse 10 miegojau ,dabar pusryciauju ,patalyne pajungiau skalbtis 😉
Labas rytas,mano ilga savaite prasideda?
As noriu spinta ir dokumentus dar susitvarkyti ,einu pradeti 😉
Labas rytas,as jau pasikavinus?Siandien nemazai planu,tai reiktu eit krapstytis po truputi?
Labas rytas,as kaip visada ankstyva vyra i darba isleidau su sune vaikstom po parka,vakar taip kugelio ir nekepiau siandien kepsiu 😉
As tik pries 15h pradedu,tai kolkas namie kuiciuosi?
Labas tikrai kad pagaliau as ir laisva turejau bet prailgo si savaite… dar pora valandeliu ir namo ,grizusi eisiu kugelio daryti 😉
Labas rytas,pagaliau penktadienis?
As jau namucio judu grisiu ir galesiu ilsetis viskas padaryta?
Laisvai 😃 tik saules nera 😉as jau po namus sukuosi 😉