Uzsikaiciau ir prasidejo…mano suo atsikele
isbertas,kazkokia alergija ,snukutis kaip sarpejau
atrode,ryte veze pas gyd alergija kazkokiai zolei ar
vabzdziui,suleido pries alerginiu ,tableciu israse hau
geriau.isgazdino visus …
Aciu.Nieks nezino sake nuejo atsigult dienos metu ir
sunus rado jau mirusia,tai dabar skrodimo isvadu lauks.Baisu
liko du vaikai 18m ir 10m,o vyras nespejo gyvos
pamatyt...Mes jau pabegiojom?Vyras cepelinus darys,o as i
darba eisiu ruostis?
Labas rytas,sunkiai vakar dirbosi ryte drauge su
gimtadieniu sveikinau,o po piet pranese,kad mire 37m vakar
suejo dar jos vyras siurpriza jai dare i LT parskrido jos
gimtadieniui jai nieko nezinant,tai ji didesne "siurpriza"
padare baisu...
As jau namo einu?Cia jau kam kaip patinka man geriau
puokste,nes gyvai reik surast vietos kur statyt ir nevisi
megsta,tai nei pati dovanoju,nei is kitu gaunu tokiu dovanu
jau geriau nusipirkti paciai?Grisiu pailsesiu ir jauciu
eisiu pabegiot?
Dar vieno breiko sulaukiau😉kertu kalafijoru salotas.po
darbo reiks i lidla uzsukti geliu ,vaziuosim maniskio sese
sveikinti su gimtadieniu.paziuresiu ar puokste ar kokia gyva
nupirkti ,jei bus aisku is ko rinktis 😉as labiau uz gyvas,
dabar noriu pinigu medi nusipirkti 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As breikauju,laikas kas ko neina …
Viskas gerai kas gerai baigiasi?
Uzsikaiciau ir prasidejo…mano suo atsikele isbertas,kazkokia alergija ,snukutis kaip sarpejau atrode,ryte veze pas gyd alergija kazkokiai zolei ar vabzdziui,suleido pries alerginiu ,tableciu israse hau geriau.isgazdino visus …
Labas rytas,as ir jau kavinuos?
Labas rytas,budinames ,as kavyte kaiciu 😉
As jau lovyteje,kaukes dar paziurejau ,nes nebaigiau ejau pasivaikscioti su suniu.
As prilapnojau cepelinu ir mausiu ilsetis ryt anksti kelt?
Jauna ,labai gaila vaiku. Mirtis nesirenka…mes buvom apsipirkti paskui truputi nusnaudem 😉
Aciu.Nieks nezino sake nuejo atsigult dienos metu ir sunus rado jau mirusia,tai dabar skrodimo isvadu lauks.Baisu liko du vaikai 18m ir 10m,o vyras nespejo gyvos pamatyt...Mes jau pabegiojom?Vyras cepelinus darys,o as i darba eisiu ruostis?
Sveika, uzjauciu,o kas jai buvo tokiai jaunai? As jau budinuos eisiu kavos ,vyras su sunim vaiksto ,diena prasideda 😉
Labas rytas,sunkiai vakar dirbosi ryte drauge su gimtadieniu sveikinau,o po piet pranese,kad mire 37m vakar suejo dar jos vyras siurpriza jai dare i LT parskrido jos gimtadieniui jai nieko nezinant,tai ji didesne "siurpriza" padare baisu...
Man ir reikia kelniu i darba,bet kolkas tam ner laiko?As jau i darbeli lekiu dar greit i svarine uzsuksiu?
As ir truputi buvau pasivaikscioti po parduotuves,dzinsu i darba reikejo.
Labas rytas,mes jau po pusryciu kilsim i parduotuve,o tada skirstysimes i darbus?
Labas rytas,as jau arbata gurksnoju,vyra i darba isleidusi.
As grizus tik skalbt uzdesiu?
As po namus sukuosi ,sriubyte verdu namus tvarkau dar su drauge valanda prapliurpiau besitvarkydama 😉
As tik 18h namie busiu,tai nesiskubinu ne dirbti normaliai?
Nu tu duodi😃 as breikauju dar truputi ir namo 😉
Tu nueitum gult 20h ir tu taip atsikeltum?
Labas rytas,na tu ir ankstyva😉 as kavyte kaiciu ir zologijos soda maitinu 😀
Labas rytas,pabudome ir kelkimes?
nezinau…as lovoje ,labanakt.
Aldi tai maciau vakare krauna,kai uzdaro parduotuve,o del lidl net nezinau...
Ir as pastebejau tai.. po darbo be sansu kokiu slauneliu rasti… manau gal jie laiko neturi pildyti ar dar kas…
Paskutiniu metu pasirinkimas visu prekiu sumazejas ypac po pietu isvis galima i toki lidl ar aldi neit,nes jie net nesistengia pakraut lentynu...
As jau namie,puokste nupirkau,ir tai labai mazas pasirinkimas,o gyvu beveik nebuvo …
As jau namo einu?Cia jau kam kaip patinka man geriau puokste,nes gyvai reik surast vietos kur statyt ir nevisi megsta,tai nei pati dovanoju,nei is kitu gaunu tokiu dovanu jau geriau nusipirkti paciai?Grisiu pailsesiu ir jauciu eisiu pabegiot?
Dar vieno breiko sulaukiau😉kertu kalafijoru salotas.po darbo reiks i lidla uzsukti geliu ,vaziuosim maniskio sese sveikinti su gimtadieniu.paziuresiu ar puokste ar kokia gyva nupirkti ,jei bus aisku is ko rinktis 😉as labiau uz gyvas, dabar noriu pinigu medi nusipirkti 😉
As ir breikauju?