Labas rytas,as jau isgeriau ir vyra i darba isleidau dar
grizau i lova 😉 paskui eisiu suni pavadzioti 😉siandien musu
grazuole uzrasyta nagucius pasikirpti.ana karta ne visus
leido nupirpti .
Nei paslaptis,nei ka,bet normalu,nes tiesioginiams maziau
moka nesinori,kad paskui darbuotojai akis draskytu ar isvis
nedirbtu...Mums kaip suprantau nuo spalio 1d alga kils ir
jei iseisi per isegine neplanuotai bonusa prides 30£,tai
visai lyg ir kito darbo nebereik?
Kas cia per viesa paslaptis ,nenormalus …pas mus viena
angle pirma savaite dirba o vaizduoja kas per as ,laukiu kol
ja pas tokia angle nusius tai gales maivytis …
Nedirba jis jau ten valdzia uzsisedus prisikabino,kad jis
apie bonusa kazkam pasake,nors tikrai niekam nesake,o tokiu
dalyku nei irodysi,nei ka...Jo buvusiam bendradarbiui isvis
dirbt neleido pasake agenturai,kad jis nepageidaujamas?
Labas rytas,visko galibuti,kad daugiau moka tik pasakot
tokiu dalyku neturetu.Mano vyras isejo is Tesco,tai praeita
savaite dirbo per agentura ir daugiau moka i valanda ir dar
500£ bonusa sumoka i savaite ir taip bus 3-4sav.
O pas mus sneka kad agentura tai yra naujokai dauguauvuz
mus gauna ,siandien su viena kalbejau kai darbinosi viena
valandini zadejo o istikruju maziau moka ir suprask kaip
nori …
As dar ryte galva sumasciau plauti tai laiko atima o
paskui kol zologijos soda pamaitini staigiai kava reikia
gerti.o siandien is vis jau vos ne pro duris einat
grazuole atsikele kol tualetinius reikslus atliko isuoste
viska laikas jau seniai vaziuoti is namu buvo…
Labuka,man gerai dabar kartu su vyru keliam,tai jis kava
padaro,as paguliu ilgiau?Man rytai be streso turi buti ir
siaip pasikrapstinet megstu si bei ta?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,budinames😉 as jau darbe 😉
Anksti penktadieni ir as baigsiu reikalu visokiu turiu?
Penktadieni baigsis 😉
Labas rytas,aciu ir tau taip pat?Mano savaite vakar prasidejo?
Labas rytas,ir vel pirmadienis😉 geros darbo savaites !
Mes ir buvom prigule?Dabar saslyku sugalvojom issikept vakarienei ir uzsimaniau burokeliu su cesnaku,tai pavalgysim ir vel i lova ryt anksti kelt?
As buvau prigulusi 😉
Mes po Peterbora malames sen bei ten?
Reikejo tabletes pasiimti tuo paciu ir nagus nukarpys nes ana karta ne visus leido .
Turi ziuriu reikalu su savo grazuole?As pabegiojau,issimaudziau ir dabar jau pusryciauju?
Labas rytas,as jau isgeriau ir vyra i darba isleidau dar grizau i lova 😉 paskui eisiu suni pavadzioti 😉siandien musu grazuole uzrasyta nagucius pasikirpti.ana karta ne visus leido nupirpti .
Labas rytas,as eisiu tuoj kavos gert?
As jau antra masina suku😉
As atidirbsiu,uzdesiu skalbima ir vsio savaite baigta?Sekmadieni nauja savaite prasides?
Tikrai kad neblogai 😉 as kugeli pakisau grizusi einu virtuve tvarkyti 😉
Nei paslaptis,nei ka,bet normalu,nes tiesioginiams maziau moka nesinori,kad paskui darbuotojai akis draskytu ar isvis nedirbtu...Mums kaip suprantau nuo spalio 1d alga kils ir jei iseisi per isegine neplanuotai bonusa prides 30£,tai visai lyg ir kito darbo nebereik?
Kas cia per viesa paslaptis ,nenormalus …pas mus viena angle pirma savaite dirba o vaizduoja kas per as ,laukiu kol ja pas tokia angle nusius tai gales maivytis …
Nedirba jis jau ten valdzia uzsisedus prisikabino,kad jis apie bonusa kazkam pasake,nors tikrai niekam nesake,o tokiu dalyku nei irodysi,nei ka...Jo buvusiam bendradarbiui isvis dirbt neleido pasake agenturai,kad jis nepageidaujamas?
Labas rytas,saunu tikrai .kaip sunkiai keliausi gerai kad pentadienis
Labas rytas,visko galibuti,kad daugiau moka tik pasakot tokiu dalyku neturetu.Mano vyras isejo is Tesco,tai praeita savaite dirbo per agentura ir daugiau moka i valanda ir dar 500£ bonusa sumoka i savaite ir taip bus 3-4sav.
O pas mus sneka kad agentura tai yra naujokai dauguauvuz mus gauna ,siandien su viena kalbejau kai darbinosi viena valandini zadejo o istikruju maziau moka ir suprask kaip nori …
Nu va kaip smagu?Mums lygtais alga pakele reiks ryt menedzeres paklaust pletkai ar teisybe?
Saunu 😀 as vakar 10 svaru islosiau 😀
Gyvunai ne tavo vienos,tai gali ir kiti pasirupint...As breikauju dar pora valandu ir namo?Pamirsau pasigirti siandien eidama i darba 20£ radau?
As dar ryte galva sumasciau plauti tai laiko atima o paskui kol zologijos soda pamaitini staigiai kava reikia gerti.o siandien is vis jau vos ne pro duris einat grazuole atsikele kol tualetinius reikslus atliko isuoste viska laikas jau seniai vaziuoti is namu buvo…
Labuka,man gerai dabar kartu su vyru keliam,tai jis kava padaro,as paguliu ilgiau?Man rytai be streso turi buti ir siaip pasikrapstinet megstu si bei ta?
Labas rytas,as kaip visada ryte nieko nespeju…
As jau ir pietauju visai neblogai diena eina ir man?
As jau breikauju😉 diena neblogai eina 😉
Orelis bjaurus nei lyja,nei nelyja...As dar darbe kavos ikalsiu ir diena prasides?