Gal ne su penkiom bet apsimuturavusi kaip reikiant ir dar
tas tiklelis ant galvos kuri turim nesukti atrodo kaip
mumija ,as rimtai …mes baigiam darba ir iki darbo pabaigos
valysimes rytoj kazkokia komisija …
Sveika,as kaip is po savaitgalio nieko nespejau
ryte.dirbau vienur paskui nusiunte kitur nes naujoke babaika
nespeja su savo 5 skarom,nespeja ir nebando spet…
Labas rytas,as jau siandien normaliai dirbsiu,bet po
darbo 17h i Flip out leksim su vaikais buvau pazadejus
mokslo metu pradziai,o paskui boulinga bandysim uzsibukint
Evos gimtadieniui,tai poilsio nenusimato?Geros tau
dienos?
Mes vienodai beveik siandien as jau poliklinikoj?Mano
vaikiui butelis vandens pasipyle kuprinej,tai kiek streso
buvo kol viska apsitvarkem,bet tikiuos nepaveluos?
Taip tik Eva rytoj iseina?As ryt ir talona turiu ryte?O
tai pas jus neina kaip kitaip pasiderint butina atostogu
diena naudot?Beje kiek atostogu dienu duoda?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As jau puse dienos beveik atidirbau geras sitas shiftas ryte laiko yra ir dar vakaras laisvas bus?Oho jau po maudymukais galima dirbti?
Oi gerai siandien diena eina,valanda pries breika bimbinejome ejome kitos linijos zmones i tualeta isleisti,nes pas mus produkcija keicia .
As jau breikauju,lauke vesiau bet pas mus ten kasta labai vakar 33 buvo ten kur mes dirbam …
Labas rytas,nubudusi as jau,bet i darbuka man veliau?
Labas rytas,budinames 😉 as jau darbe .
As ir tuoj virsu kilsiu truputi jauciuos nusilakscius siandien..Labanakt?
As jau lovyteje,einu dar tv paziureti ir miegoti.labanakt.
Mes jau i trasa kilsim noreciau iki kokiu 19h grist namo,nes reiktu kazka valgyt pasidaryt?
Gal ne su penkiom bet apsimuturavusi kaip reikiant ir dar tas tiklelis ant galvos kuri turim nesukti atrodo kaip mumija ,as rimtai …mes baigiam darba ir iki darbo pabaigos valysimes rytoj kazkokia komisija …
Prajuokinai su tom skarom???
Sveika,as kaip is po savaitgalio nieko nespejau ryte.dirbau vienur paskui nusiunte kitur nes naujoke babaika nespeja su savo 5 skarom,nespeja ir nebando spet…
Labas rytas,as jau siandien normaliai dirbsiu,bet po darbo 17h i Flip out leksim su vaikais buvau pazadejus mokslo metu pradziai,o paskui boulinga bandysim uzsibukint Evos gimtadieniui,tai poilsio nenusimato?Geros tau dienos?
As apsidirbau darbe ir prisedau pailset,pavalgyt iki kol vel upas bus pajudet?
As prisivaiksciojau siandien,aldi maciau musu gaminamu skystu muilu ir ranku kremu .net nusisypsojau pamaciusi ,nes teko paciai i dezutes deti .
Reiktu gal nueit kada,bet kol nueisiu jauciu ir nuolaidos baigsis neturesiu kada artimiausiu metu?
70%nuolaidu yra tai apatiniu sau nusipirkau Urtei tympas uz 2.50 pagrinde vasariniams rubams vyriski sortai 2.50
Kas gero matalane?As ir neatsimenu kada buvau?
As po metalana vaikstau ,dar i aldi uzsuksiu ir namo 😉
Geros tau dienos?As dar namie si bei ta pasidaryt noriu ir keliausiu i darbuka?
Paskui galvoju i metakana reiks uzsukti labai seniai bebuvau😉
Kaip tycia cia taip buna ,as jau keliauju i poliklinika man talonas tik 9.20
Mes vienodai beveik siandien as jau poliklinikoj?Mano vaikiui butelis vandens pasipyle kuprinej,tai kiek streso buvo kol viska apsitvarkem,bet tikiuos nepaveluos?
As grizau su suniu pasivaiksciojusi ,reiks ruostis i poliklinika 😉
Labas rytas,Mes jau pusryciaujam ir anksti nubudau?
Labas rytas,as jau su kavyte vyra i darba isleidau 😉
Jei tai darytu nemano atostogu saskaita tada sutikciau ir as?
Gali nenoreti fabrikas nedirba tuo laiku tik po naujuju atsidaro. Man tinka 😉
Idomiai kaip,o jei as nenoriu tos savaites Kaledom kiekviena kompanija su savo priciudais...
Galima ,bet as pasiemiau.nezinau tiksliau kiek turejau bet kai atejau dirbti 13 buvo plius savaite kaledoms
Taip tik Eva rytoj iseina?As ryt ir talona turiu ryte?O tai pas jus neina kaip kitaip pasiderint butina atostogu diena naudot?Beje kiek atostogu dienu duoda?