ar yra mamyciu is UK?
Labas rytas,tu ankstyva ,as i darba atvaziavau,fe koks oras … ir tau geros dienos 😉
Labas rytas,as jau su kavyte?Ilgos darbo dienos nusimato pas mane anksti pradesiu ir tik 17h30 baigsiu.Geros tau darbo dienos?
As siandien nutariau ilsetis?Ner ko noret vidurys rugpjucio..
Nesuprasi cia to oro …tik jauciasi kad jau rudeneja .ryte kai atsikeliu dar tamsu buna neisausia …
Lynojo lauke,o dabar lyg svieciasi saulute nenoriai lenda?
Oras siandien toks ,apsiniaukia lyg lynoti nori …
Labas rytas,as irgi?
Labas rytas,as jau breikauju
Aha pirma diena visada lengva buna?Eisiu virtuvej pasisukinet,o vyras isveze Eva akiu tikrint?
Tau pirma diena po atostogu? Mane nuo ryto sunervino ,prirasyta vienur o nusiunte kitur dirbti… truko zmogaus … bet nieko nebedaug beliko 😉
Labas rytas,dirbasi su vejeliu net nesijaucia,kad pirmadienis?
Labas rytas,ir vel pirmadienis 😉
Skanaus?Mes keksiuku issikepem ir sekmingai tinginiaujam tik sunus i parka isleke?
Labai skanus gavosi 😉
O kaip skaniai?As tik dabar po pusryciu susitvarkiau virtuve letai pas mane viskas vyksta siandien?
As pasikavinau eisiu tinginio daryti jau kelias ruosiuosi ,tik vakar ingridiantu nusipirkau 😉
Aciu?As siandien zadu tikrai namie buti ir niekur neiti,nes reik issitynget?
Sveikinu 😘 mes su sunum suni pavedziojom ir eisim kazka uzkasti 😉
Labas rytas,as dar ir lovoj tyngiu tynget?Siandien 6-tosios vestuviu metines,bet maniskis dirba,tai gal ryt kur eisim pasedet?
Labas rytas,budinames 😉 as jau gyva vyra i darba isleidau,bet dar sugrizau i lovyte…
Vistik isejom i svecius reik pasizmonet?
Viska nudirbai jau 😉 as po namus sukuosi
As pagaliau be planu jokiu galesiu tynginiaut?
Sveika ,as labai sunkiai keliausi …dar ryta sumasciau galva plautis … bet nieko tuoj namo 😉
Labas rytas,as ankstyva siryta laikas pratintis anksti kelt?
Buvom iseja mokyklai apsipirkt,tai dabar vaikai deliojasi i mokykla ruosiasi?
Sveika aciu ,tikrai gera diena 😀
Labas rytas,geros darbo dienos?
As siandien pora skalbykliu padariau patalyne ir siaip rubai ir ryt dar bus .labanakt😉
As dar baltus marskinius uzdejau virint i skalbianke,tai teks palaukt,kol baigs?
Labas rytas,tu ankstyva ,as i darba atvaziavau,fe koks oras … ir tau geros dienos 😉
Labas rytas,as jau su kavyte?Ilgos darbo dienos nusimato pas mane anksti pradesiu ir tik 17h30 baigsiu.Geros tau darbo dienos?
As siandien nutariau ilsetis?Ner ko noret vidurys rugpjucio..
Nesuprasi cia to oro …tik jauciasi kad jau rudeneja .ryte kai atsikeliu dar tamsu buna neisausia …
Lynojo lauke,o dabar lyg svieciasi saulute nenoriai lenda?
Oras siandien toks ,apsiniaukia lyg lynoti nori …
Labas rytas,as irgi?
Labas rytas,as jau breikauju
Aha pirma diena visada lengva buna?Eisiu virtuvej pasisukinet,o vyras isveze Eva akiu tikrint?
Tau pirma diena po atostogu? Mane nuo ryto sunervino ,prirasyta vienur o nusiunte kitur dirbti… truko zmogaus … bet nieko nebedaug beliko 😉
Labas rytas,dirbasi su vejeliu net nesijaucia,kad pirmadienis?
Labas rytas,ir vel pirmadienis 😉
Skanaus?Mes keksiuku issikepem ir sekmingai tinginiaujam tik sunus i parka isleke?
Labai skanus gavosi 😉
O kaip skaniai?As tik dabar po pusryciu susitvarkiau virtuve letai pas mane viskas vyksta siandien?
As pasikavinau eisiu tinginio daryti jau kelias ruosiuosi ,tik vakar ingridiantu nusipirkau 😉
Aciu?As siandien zadu tikrai namie buti ir niekur neiti,nes reik issitynget?
Sveikinu 😘 mes su sunum suni pavedziojom ir eisim kazka uzkasti 😉
Labas rytas,as dar ir lovoj tyngiu tynget?Siandien 6-tosios vestuviu metines,bet maniskis dirba,tai gal ryt kur eisim pasedet?
Labas rytas,budinames 😉 as jau gyva vyra i darba isleidau,bet dar sugrizau i lovyte…
Vistik isejom i svecius reik pasizmonet?
Viska nudirbai jau 😉 as po namus sukuosi
As pagaliau be planu jokiu galesiu tynginiaut?
Sveika ,as labai sunkiai keliausi …dar ryta sumasciau galva plautis … bet nieko tuoj namo 😉
Labas rytas,as ankstyva siryta laikas pratintis anksti kelt?
Buvom iseja mokyklai apsipirkt,tai dabar vaikai deliojasi i mokykla ruosiasi?
Sveika aciu ,tikrai gera diena 😀
Labas rytas,geros darbo dienos?
As siandien pora skalbykliu padariau patalyne ir siaip rubai ir ryt dar bus .labanakt😉
As dar baltus marskinius uzdejau virint i skalbianke,tai teks palaukt,kol baigs?