Patinka man vodafone internetas ir susikalbet su jais
eina ir brangimas fiksuotas pasibaigus sutarciai 3£
brangsta,o ne taip kaip kitur duoda pigiai,o poto brangsta
iskart taip,kad zagset gali pradet.
Aciu jau 13 bus?Ne nenauja cia taip idomiai isejo mano
sutartis baiges galvoju po 27£ moket nenoriu,tai reik
pasiklaust gal ka pigiau pasiulys,tai pasiule greitesni 2m
po 21£ lygtais,bet cia tas city fibre,tai pastate lauke
dezute,o dabar sujunkt turi su mano routeriu,tai tam
indzinieriaus reikia?
Labas rytas,orkaiteje kepiau😉 didziausi sveikinimai tavo
merginai 13 bus? Nauja interneta jungiesi? Maniskis baigsis
kita menesi reik kazka pigiau ziureti dabar 65
mokam.tiksliau vyro vardu yra gal nano reiks darytis piguau
butu kaip naujam klientui 😉
Labas rytas,as jau su kavyte?Siandien ilga diena nusimato
Evos gimtadieni svesim,tai reik i pardes,i miesta,o poto 14h
i boulinga.Po boulingo namo torto valgyt ir tada jau
dedes,tetos uzsuks pasveikint?Tikrasis gimciukas
pirmadieni,bet reiks laukt indzinieriaus interneta atvaziuos
"pajunkt" juokdariai?
As ir po 11h tik uzmigau...Nuo vakar yra vistienos file
blyneliu,pomidoru sriubos,tai nieko negaminsiu,o siaip
noreciau bulviu su tusonke ir raugintais agurkais,tai jei
netingesiu pasidarysiu?
As vakar velai atsiguluau sumasciau poros dienu filmus
paziureti,tai kol uzmigau buvo gerai po vienolikos. Kas
pietums?as turiu vistienos file gal kepsniu reikia padaryti
bet bijau kad labai sausi bus …
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As po namus sukuosi,su Lt papliurpiau ir laukiu vyro kol grus is darbo 😉
Pagaliau baigiau kuistis,tai liko dar laiko su arbata pasedet ramiai?Man miego trukumas kazkoks siandien kaip apdujus jauciuos?
Maniske geru pusmeciu vyresne tada .tu visai pigiai moki 😉 as kazkaip bijau i kita keisti …
Patinka man vodafone internetas ir susikalbet su jais eina ir brangimas fiksuotas pasibaigus sutarciai 3£ brangsta,o ne taip kaip kitur duoda pigiai,o poto brangsta iskart taip,kad zagset gali pradet.
Aciu jau 13 bus?Ne nenauja cia taip idomiai isejo mano sutartis baiges galvoju po 27£ moket nenoriu,tai reik pasiklaust gal ka pigiau pasiulys,tai pasiule greitesni 2m po 21£ lygtais,bet cia tas city fibre,tai pastate lauke dezute,o dabar sujunkt turi su mano routeriu,tai tam indzinieriaus reikia?
Labas rytas,orkaiteje kepiau😉 didziausi sveikinimai tavo merginai 13 bus? Nauja interneta jungiesi? Maniskis baigsis kita menesi reik kazka pigiau ziureti dabar 65 mokam.tiksliau vyro vardu yra gal nano reiks darytis piguau butu kaip naujam klientui 😉
Labas rytas,as jau su kavyte?Siandien ilga diena nusimato Evos gimtadieni svesim,tai reik i pardes,i miesta,o poto 14h i boulinga.Po boulingo namo torto valgyt ir tada jau dedes,tetos uzsuks pasveikint?Tikrasis gimciukas pirmadieni,bet reiks laukt indzinieriaus interneta atvaziuos "pajunkt" juokdariai?
Skaiciuot reikia,bet nemazai gavosi per 10d 78h,bet cia atemus breikus,o per 7d apie kokia 45h be breiku?Orkaitej kepei?
Oho daug,kiek per savaite valandu gaunasi? Visai nieko kepsniai gavisi 😉
Nei daug nei mazai 10dienu dirbau paskui 1iseigine ir vel 2dirbau?Pas mane dziovykle sita paslauga atlieka,tai galiu skalbt ir skalbt?
Daug dirbai 😃 as viena jau prasukau tuoj kita jungsiu ,neturiu kur dziaustyti …
As jau link namu judu?Kolkas apart skalbimo nieko nenumacius jauciuos nusipelnius normalaus poilsio?
Tikrai reikia 😉 as po namus sukuosi ,saltibarksciu padariau ir kepsiu kepsnius su mozorela tikiuosi bus sjanu 😉
As vakar vistik pasidariau bulviu su tusonke,tai taip skaniai privalgiau kartais reikia tokiu paprastu patiekalu?
Labas rytas,greit atejo .vakar taip ir nieko rimto negaminau ,valge kas ka norejo 😉
Labas rytas,pagaliau penktadienis greit jis cia atejo?
As ir po 11h tik uzmigau...Nuo vakar yra vistienos file blyneliu,pomidoru sriubos,tai nieko negaminsiu,o siaip noreciau bulviu su tusonke ir raugintais agurkais,tai jei netingesiu pasidarysiu?
As vakar velai atsiguluau sumasciau poros dienu filmus paziureti,tai kol uzmigau buvo gerai po vienolikos. Kas pietums?as turiu vistienos file gal kepsniu reikia padaryti bet bijau kad labai sausi bus …
Labuka,as pietauju visai gerai diena eina tik miego ko tais mazoka,bet grisiu galesiu ilsetis jokiu planu?
Labas rytas,sulaukiau vieno breiko,siandien visai kitur dirbu su lenkemis ,viskas gerai gal tik laikas neina ….
Labuka,iseigine tik viena paskui dvi padirbsiu ir tada jau dvi laisvos?As ir tai sen,tai ten ir puse dienos neber?
Labas rytas,iseigines jau 😀 as breikauju laikas gerai eina 😉
As ir jau breikauju diena lekia su vejeliu?
Sitas breikas greiciau atejo😉
As jau ir darbe kas cia truks ir namo?
Sveika aciu ,kazko jau labai letai ta diena eina …antra savaite ta pati darba darom tai jau uzkniso …
Labas rytas,as tik dabar su kavyte?I darba veliau keliausiu ir pagaliau ryt iseigine?Geros tau darbo dienos?
As apsikuiciau po namus,pavalgysiu ir mausiu koju istiest?
As namie eisiu bulviniu blynu su mesa kepti 😉
As ir pietauju..Greit laikas eina,nors jau truputi pavargus jauciuosi,bet nieko isgyvensiu?