Labas rytas,mes dar vakar vakare i tesko sumaste vaziuoti
truputi apsipirkti,tai gruzusi pajungiau indaplove
susirinkau rubus is lauko ir i lova ,greit uzmigau nes labai
pavargusi jauciausi .ismiegojau visa nakti 😀
As darbuojuos,bet jau nedaug liko ir diena neblogai visai
eina?As ir uzsuksiu i parde po darbo reik sio bei to,bet man
su apetitu prastai,tai nieko kolkas nenoriu valgau tik,kad
reikia...Vis i prognoze uzmetu aki neturetu daugiau lyt
tikiuosi nemeluoja?
Bet nuo bonusu mokesciu neatskaito ar as klystu?As ir
noreciau namo jau pavargau dar koset pradejau,nes gerkle
atleido ir kutena,tai visokiu zvilgsniu sulaukiu?
As ir breikauju labai bizi,tai laikas lekia greitai?9.49£
ir plius uz overtime 3.75£ per valanda,vistik ejau i admina
paaiskino viska,tai alga pakele nuo balandzio menesio,tai
pridejo skirtuma uz tai peislipe bardakas?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Kur ,Vikut,prapuolusi,kad neuzsuki pasilabinti ?as jau antram breike ,nedaug ir beliko.grizus reiks iki stamfordo o tada ir atsipusti galesis 😉
Labas rytas,ir vel pirmadienis ,savaitgalio kaip nebuta 😉
Visus darbus nusidirbau eisiu sekmadieniaut lovoj?
Labas rytas,ranka tik labiau is po nakties skauda
Labas rytas,man ir taip po antro skiepo isvis nieko?
Si karta tikrai gerai,jokio galvos skausmo,siek tiek tik durio vieta skauda 😉
Ir kaip jautiesi po skiepo?
As poilsiauju prie teliko,po skiepo ,issikepiau obuoliu eisiu ragauti 😉
Mes tik dabar is miesto sen ten su drauge susitikau,tai kavinej pasisedejom,o dabar jau ilsesimes?
As tik dabar pusryciauju ir eisiu tvarkytis 😉
Labas rytas,mes jau i miesta ruosiames lekti iki pietu nerodo lietaus,tai turetu buti gerai?
Labas rytas,mes dar vakar vakare i tesko sumaste vaziuoti truputi apsipirkti,tai gruzusi pajungiau indaplove susirinkau rubus is lauko ir i lova ,greit uzmigau nes labai pavargusi jauciausi .ismiegojau visa nakti 😀
As jau viska pasidariau dar vaikus nutariau palepint prikepiau hotdogu,parnesiau po pakeli saldainiu galesim poilsiaut pries tv?
Mano jau skalbykle baigia prasisukti galesiu i lauka nest 😉
As darbuojuos,bet jau nedaug liko ir diena neblogai visai eina?As ir uzsuksiu i parde po darbo reik sio bei to,bet man su apetitu prastai,tai nieko kolkas nenoriu valgau tik,kad reikia...Vis i prognoze uzmetu aki neturetu daugiau lyt tikiuosi nemeluoja?
Grizdama dar uzsukau apsipikti,taip uzsimaniau pupeliu tai grizusi beveik visa skardine sukirtau 😀
As jau po namus sukuosi,na ir orelis ,spejau dar geru oru namo grizti 😉 pakisau kepti vistyte
As iskart prametau,tai neprisikaupe greit pas mus ir siaip niekas laisku neberaso mums?As treciadieni eisiu 3karta pasiskiepyt pasiule,tai sutikau?
As savaitgali planuoju dokumentus susitvarkyti niekaip neprieinu prie to reikalo tik nezinau kaip jausiuos ryt antra vakcina .
Mano planas i miesta ryt vaziuot,bet bus matyt kaip jausiuos gali tekti plana ir atideti velesniam laikui,bet kita savaitgali dirbu,tai nezinau?♀️
Labas rytas,as ir darbe. Bet miegojau prastai ,suo isbudino paskui kol uzmigau,gerai kad nors penktadienis 😉
Labas rytas,man i darbuka tik nuo puses 12h,bet jau nubudusi visai neblogai miegojau?
As su sune isejau kol lietus nelyja pasivaikscioti 😉
As jau viskas atsiguliau pagulet silpnokai jauciuos,bet ner ko stebetis darbe bizi buvo,o dar namie apsimetyt skubinaus,tai pavargau...
Keliaus svarais skiriasi kartais . Oi kokia ilga diena buvo…
Tai ta bonusa skirtinga vis gauni ar toki pati?Smalsu?
Atsiskaito ,o bonusai uz padaryta darba ir lankomuma 😉 tikiu kad visi ziuriu ,nu laikykis 😉
Bet nuo bonusu mokesciu neatskaito ar as klystu?As ir noreciau namo jau pavargau dar koset pradejau,nes gerkle atleido ir kutena,tai visokiu zvilgsniu sulaukiu?
Neblogai,pas mane 9.30 plius bonusai 130 i menesi .man laikas neina ,noriu namo 😉
As ir breikauju labai bizi,tai laikas lekia greitai?9.49£ ir plius uz overtime 3.75£ per valanda,vistik ejau i admina paaiskino viska,tai alga pakele nuo balandzio menesio,tai pridejo skirtuma uz tai peislipe bardakas?